Energiatakarékos lakás, kiváló lokációval – Kell ennél több egy boldog otthonhoz?

Budapesten az újépítésű lakások terén számos lehetőség közül válogathatunk, ez tény. Mégis van valami különleges a 8. kerületben található rendkívüli lakóparkban, amely energiatakarékos lakásokat kínál kiváló lokációval. A Fiumei Residence lakásaival számos előny jár, ahol a modern körülmények és környezettudatosság ötvöződik egyedülálló módon.

A Fiumei Residence a VIII. kerületben kapott helyet, és számtalan olyan pozitívummal rendelkezik, ami miatt kiemelkedik a többi lakópark közül. A korszerű kivitelezésre épp ugyanolyan hangsúlyos figyelmet fordítottak, mint ahogy az elegáns megjelenésre. Mindemellett a környezettudatos szemléletmód is megfigyelhető az energiatakarékos megoldásokban. Ha olyan otthonban képzeled el a jövődet, ami sokáig értékállónak fog számítani a modern technikai megoldásainak és a vonzó esztétikai kialakításának köszönhetően, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen az épület kialakításánál itt kifejezetten ügyeltek arra, hogy a megjelenés harmonikusan illeszkedjen a környék arculatába.

A projekt két épületből áll, ami egy parkosított belső udvart is magába foglal, aminek gondozása automata öntözőrendszerrel történik. Egy egyedi tervezésű híd is épült, amely a két épület átjárhatóságát könnyíti meg. Ahogy azt már korábban is említettük, a környezettudatosság kulcsszerepet játszott a kialakítás során, amelynek értelmében a beépített hőszivattyú rendszer az egyik legkorszerűbb, ami központi gázfűtéssel is kiegészül.

A korszerű fűtési rendszereken kívül, a kiváló hőszigetelés, a biztonsági üvegezéssel is ellátott ablakok és a zajvédelem is kifogástalan. Mindezek összessége garantálja, hogy a fenntartási költségek tartósan alacsonyan maradnak. A Fiumei Residence lakásai, méretüket tekintve rendkívül változatosak. Akár nagycsaládosként keresne új otthont, akár csak egyedül költözne egy új ingatlanba, akkor is biztosított itt a helye. A stúdiólakásoktól kezdve az egészen nagy, nappali + 2 szobás lakásokig bőven van választék.

A lakópark  Józsefvárosnak egy különösen frekventált környékén található. Pár perc séta alatt elérhető a Keleti pályaudvar, de városon belül is kényelmesen el tudunk jutni bárhova, hiszen természetesen a buszok, trolik és a villamosok is megtalálhatóak a közvetlen közelben. Ugyanakkor élvezhető számos szolgáltatás, hiszen kávézók, éttermek, bevásárlóközpontok és edzőtermek is séta távolságban megtalálhatóak. A Fiumei Residence-t tényleg érdemes választani, hiszen az energiatakarékos jegyek mellett az értékállóság és a korszerűség egyaránt jellemzi, és még hosszú évekig gyönyörű otthona lehet. Ha úgy döntesz választanál egyet a kínálatból, biztosan nem fogod megbánni.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Meglepő helyekre látogat el Putyin, újabb drónok csapódtak be Ukrajnában

Meglepő helyekre látogat el Putyin, újabb drónok csapódtak be Ukrajnában

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

A kamatplafon sem hozta meg a kedvet a lakáshitelekhez

A kamatplafon sem hozta meg a kedvet a lakáshitelekhez

Egyelőre nem hozta el a remélt fellendülést a lakáshitelek piacán a kamatplafon bevezetése.

Válság ide vagy oda, a köztévé mindig megkapja a maga százmilliárdját

Válság ide vagy oda, a köztévé mindig megkapja a maga százmilliárdját

Annyi pénzt kap a közmédia, hogy alig bírja elkölteni. A válogatott sikerének gazdasági haszna lehet. Erről beszélt újságírónk, Vég Márton a Trend FM műsorában.

Virgácsot kaphat a forint Mikulásra, ha így folytatja

Virgácsot kaphat a forint Mikulásra, ha így folytatja

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére reggelhez képest a bankközi devizapiacon.

© 2023 (v2.202102)