Budapesti, vidéki és balatoni ingatlanoknak is csökkent az ára a napokban!

Az Ingatlantájoló megújult Hirdetésfigyelő szolgáltatásának köszönhetően Ön már 24 órán belül értesülhet arról, ha egy, az Ön keresési paramétereinek megfelelő ingatlan árát csökkentették. Így soha nem marad majd le a legjobb ajánlatokról. Mutatjuk, mely ingatlanoknak csökkent az ára az elmúlt néhány napban.

Belvárosi panorámás lakás Debrecenben

39,9 millió forintról 36,9 millió forintra csökkentették ennek a belvárosi, 2 és fél szobás lakásnak az árát Debrecenben. Az ingatlan a 2-es villamos vonalán, a Plázától, Párizsi udvartól 2 percre helyezkedik el egy panelház 10. emeletén. A lakás szépen felújított állapotban van, panorámás és egy loggia is kapcsolódik hozzá.

Szépen felújított kislakás a X. kerületben

31,9 millió forintról 30,5 millió forintra csökkent az ára ennek a 37 nm-es lakásnak, mely a X. kerületben, Gyárdűlőn található. A környéken kiváló a közlekedés, az infrastruktúra és sok új építésű ház is van a közelben, tehát egy folyamatosan megújuló környékről van szó. Az ingatlanban a tágas amerikai konyhás nappali mellett egy kis hálószoba és egy zuhanyzós fürdőszoba is helyet kapott.

A-alakú ház, csónaktárolóval a Balatonnál

99 millióról 86 millióra csökkentették az árát ennek a félig A-alakú háznak, mely Ábrhámhegyen a vízpart közelében található. Az épület lábazata vöröskő, nappali-étkező, konyha, fürdő-WC és a tetőtérben két szoba kapott helyet benne. Földszinti részéhez terasz, tetőtéri részéhez egy balatoni panorámás erkély kapcsolódik. Az ingatlanhoz egy csónaktároló is tartozik.

Nagy családi ház, szerelőaknás garázzsal Debrecen Alsójózsán

89,9 millióról 85,9 millióra csökkent az ára ennek a Debrecen alsójózsai családi háznak, melyhez két garázs + egy szerelőaknás garázs is kapcsolódik, így vállalkozás céljára is kiváló. A két szint + tetőtér beépítéses családi házban étkező-konyha, nappali, 6 hálószoba, 2 fürdőszoba (egyikben WC is van), 2 külön WC, egy mosókonyha és egy kamra található. A földszinthez nagy terasz is kapcsolódik.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bevitt egy gyomrost a forint az eurónak

Bevitt egy gyomrost a forint az eurónak

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Újabb lépést tett Donald Tusk az európai vaskupola felé

Újabb lépést tett Donald Tusk az európai vaskupola felé

Ez történt az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Mennyire lehettek forróak a nyarak kétezer éve? A válasz meglepő

Mennyire lehettek forróak a nyarak kétezer éve? A válasz meglepő

Érdekes módszerrel derítették ki a kutatók, hogyan alakulhatott a nyári átlaghőmérséklet az elmúlt kétezer évben. 

© 2024 (v2.202102)