Hangulatos házi oázisok: Csodás télikerteket mutatunk

Ha inspirációt keresel az ősz közeledtével, hogy hogyan hozd be otthonodba a természet szépségét és a napfényt, akkor mindenképpen olvass tovább. A télikertek és a beépített teraszok remek megoldások lehetnek ebben az időszakban, hogy tovább élvezhesd a kinti világot és az utolsó meleg napsugarakat. Cikkünkben inspirációként csodás télikerteket mutatunk.

A ház ezen részei általában üvegfelületekből állnak, hogy maximális mennyiségű napfény juthasson be, és a hőt is megtartsák, így a télikertben kedvezőbb növényi környezet teremthető a hidegebb hónapokban. A télikertek nemcsak növények számára készülnek, hanem emberi használatra is, például pihenőhelyként vagy étkezőként. Ezek a helyek a téli időszakban is kellemes zöld környezetet teremthetnek, ahol az emberek élvezhetik a növényeket és a napfényt anélkül, hogy kint lennének a hidegben vagy hóban. Továbbá, a télikertek lehetővé teszik a növényeknek, hogy növekedjenek és virágozzanak olyan időszakban, amikor a kültéri körülmények nem megfelelőek ehhez.

Télikert pihenő székekkel

Baja belvárosban, csendes részen eladó 140 m2-es, felújított, kétszintes, sorházi lakás teljes berendezéssel, 200 m2 telekkel, parkosított udvarral, elektromos kapus garázzsal, valamint beépíthető tetőtérrel. A házban friss felújítások történtek: újak a fürdőszobák, a villamos hálózat, a télikert és a rajta lévő tolóajtók, valamint az elektromos redőnyök. A télikert pihenő székekkel van kiegészítve, ami remek lehetőséget nyújt egy fáradt nap kipihenésére, vagy akár elfogyasztani a reggeli kávédat.

Étkezőként funkcionál

Eladó Ürömön a Táborföldi lakópark egyik kedvelt utcájában egy 164 nm-es, mediterrán jellegű 2 szintes sorházi lakás. Az ingatlan egy 2008 ban épült, 3 lakásos sorház szélső lakása, melyhez tartozik egy 285 nm-es saját használatú kertrész és egy garázs is. Alsó szinten egy télikertbe érkezünk, ami egyben az előszoba és az étkező, ezt követően található egy tágas konyha kamrával és egy wc kézmosóval, majd a délkeleti tájolású nappali melyből közvetlen a hangulatos terasz nyílik.

Modern elegancia

Gyálon eladó csendes mellékutcában egy 751 nm-es telken épült, egy szintes, újszerű, 190 nm alapterületű önálló ház amerikai konyhás nappali étkezővel + 3 külön nyíló szobával, egy kádas és egy zuhanyozós fürdőszobával, kétállásos garázzsal, télikerttel, amely nyitható és klímával felszerelt. A télikert és a fedett terasz között kialakításra került egy 5m x 3m x 1,5m-es, zsaluköves épített medence komplett gépészeti automatikával, automata vegyszer adagolóval, hőszivattyús medence fűtéssel, fedéssel.

Tradicionális és kifinomult

Őriszentpéter csendes, nyugodt utcájában, kínálnak eladásra a 2007-ben épült, kétszintes családi házat, udvarban vendégházzal, 2110m2-es parkosított, gyümölcsfákkal, dísznövényekkel teli tűzdelt birtokon. Az ingatlan a provencei és a tradicionális Őrségi tájba illeszkedő stílusjegyek, kifinomult tervezői kombinációjának köszönhetően magával ragadja leendő tulajdonosát. Az igényes, kifinomult, minőségi belső enteriőr, precíz kezek munkája. A télikertet elhagyva, a ház déli és keleti oldalán egy összefüggő terasz (kb. 50 m2) található , ahol élvezhetjük a napfelkeltét.

Prémium lehetőségek

Eladó Pátyon egy csodás családiház, melyben rögtön otthon érzi magát. A tágas nappali és étkező-konyha mellett a télikert kandallóval remek hangulatot áraszt az egész évben. Befedhető kinti medence, szauna, garázs, borospince, gyönyörű kert, panoráma, rengeteg tároló helyiség, fedett terasz, négy hálószoba, több fürdő és WC helyiség, ez jellemzi a csodálatos ingatlant, a fa melegsége pedig mindenhol visszaköszön, ami csak növeli az otthonos érzést az egész házban.  Páty legszebb helyén, a Dobogón található az ingatlan, csendes utcában, mégis rendkívül jó közlekedéssel, közel a bevásárlási lehetőségekhez is.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc átadja a víziközmű-közszolgáltatáshoz kapcsolódó ellátási felelősséget és vagyoni elemeket az államnak.

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Csütörtöki Kormányinfó: ezek voltak a legfontosabb bejelentések, percről percre

Csütörtöki Kormányinfó: ezek voltak a legfontosabb bejelentések, percről percre

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Az adóhatóság sikeres, teljesítette a megújulás, szemléletváltás feladatát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön, szakmai konferencián Budapesten.

© 2023 (v2.202102)