Kertesházi nyugalom a város szívében – négy különleges újépítésű lakás

A város szívében, egy csendes utcában található egy újépítésű lakókomplexum, amely az elmúlt időszakban sokak figyelmét felkeltette. A modern vonalvezetés, a kiváló anyaghasználat és a környezettudatos megoldások teszik ezt a beruházást különlegessé. Nem csoda, hogy már csak négy egyedi hangulatú lakást kínálnak azok számára, akik szeretnék élvezni a nyüzsgő városi életet, ám eközben mégis békés környezetben szeretnének otthonra lelni.

A társasház a IX. kerület szívében helyezkedik el, amely az utóbbi időben igazi kulturális és üzleti központtá nőtte ki magát. A környező utcákban számos étterem, kávézó és üzlet található. Ha pedig egy hajszálnyival távolabb tekintünk, máris karnyújtásnyira vagyunk a főváros leghíresebb kulturális és sportlétesítményeitől. A Trafó és a MÜPA, a Nemzeti Színház és a Bálna, a Budapest Park és a Groupama Aréna – ebben a kerületben tényleg soha nem kell messzire menni a minőségi szórakozásért! 

A Pápay Park tervezésekor az építők több fontos célt tűztek ki, hogy a leendő lakók életminősége a legjobb legyen. A műszaki és technikai szempontok közé tartoznak a környezetkímélő és takarékos energetikai megoldások, az élhetőséget szolgálta az intelligens tömegformálás, a változatos méretű és alaprajzú lakáskínálat, a világos és rövid folyosók, a nagy üvegfelületek és az élhető teraszok.

A beruházás különlegessége a gyönyörű belső kert is, amely a belvárosban ritkaságszámba megy, és egy csendes menedéket kínál a város zaja elől. Olyan tér, ahol a gyerekek békében és biztonságban játszhatnak, a felnőttek nyugodtan pihenhetnek – ami a békebeli kertes házak hangulatát idézi meg. 

A lakások energetikai besorolása (BB) zöld-hitel konstrukció igénybevételét is lehetővé teszi a lakások megvásárlásához, és hozzájárul ahhoz, hogy a rezsi alacsony legyen. 

A még elérhető négy lakás között van egy délkeleti tájolású, 9. emeleti, egy hálószobás egy 14 négyzetméter fölötti terasszal. Szabad még két darab két hálószobás, teraszos lakás, egyik az első, másik a kilencedik emeleten található. És végül egy igazi “nagyvad”: egy 3 hálószobás, 8. emeleti otthon 35 négyzetméteres terasszal. 

A lakások négyzetméterára 1,2-1,3 millió forint között mozog, ami jóval a kerület átlagos újépítésű négyzetméterárai alatt van. Mind a négy lakáshoz tartozik egy kényelmes méretű terasz is, amely tökéletesen alkalmas a nap végi lazításra, vagy egy csésze reggeli kávé élvezetére, emellett pedig az első emeleti lakó még egy saját kis kertrész tulajdonosa is lesz.

A Pápay Park közel található a Duna-parthoz, és a közlekedési kapcsolatok is kiválóak. Autósoknak fontos szempont, hogy az M1-M7 autópályák, az M0-s és a repülőtér is gyorsan elérhető innen​. De a tömegközlekedési kapcsolatok is kiválóak, buszok, villamosok, sőt, még hajóállomás is van a közelben. 

A kivitelező Magyar Ingatlanberuházó Zrt. (MIB) az Indotek Group tagja, a cég garancia a minőségre és a megbízhatóságra, hiszen a vállalatcsoport már számos sikeres projektet hajtott végre az országban.

A cikk megjelenését a Pápay Park fejlesztője támogatta.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ezt érdemes tudni az egyre több országban terjedő halálos vírusról 

Ezt érdemes tudni az egyre több országban terjedő halálos vírusról 

A Marburg-vírus egyre több afrikai országban okoz járványkitörést. Halálozási rátája igen magas, célzott kezelés egyelőre nem létezik ellene.

Pintér Sándorék szigorítanának, és ez az időseken csattan

Pintér Sándorék szigorítanának, és ez az időseken csattan

Három évet veszítenek, de többet fizethetnek.

Tíz fideszes tíz tiszás ellen – így startolt a Fővárosi Közgyűlés (videó)

Tíz fideszes tíz tiszás ellen – így startolt a Fővárosi Közgyűlés (videó)

Először ültek egymással szembe a Fidesz és a Tisza Párt képviselői, de Karácsony Gergely és Vitézy Dávid is találkozott. Mi sült ki ebből? Kiderül a videóból.

Hiába tiltakozott Szijjártó Péter, Brüsszel megkapta, amit akart

Hiába tiltakozott Szijjártó Péter, Brüsszel megkapta, amit akart

Megszavazták a Kínában gyártott elektromos autókra kivetendő uniós vámokat.

© 2024 (v2.202102)