Árzuhanás! Ezeknek az ingatlanoknak csökkent az ára a napokban

Az Ingatlantájoló forradalmian új Árfigyelő szolgáltatásának köszönhetően Ön már napi szinten értesülhet arról, ha egy, az Ön keresési paramétereinek megfelelő ingatlan árát csökkentették. Ehhez nem kell mást tennie, mint Hirdetésfigyelő szolgáltatást beállítania, így soha nem marad majd le a legjobb ajánlatokról. Mutatjuk, mely ingatlanoknak csökkent az ára az elmúlt napokban.

Szép polgári lakás a Műegyetem közelében, 88,8 millióról 87,9 millióra

A Gellért tértől egy sarokra, a Bartók Béla úton, egy háromszintes ház 3. emeletén került eladósorba egy tágas, polgári lakás, melyet amerikai konyhássá alakítottak. Az ingatlannak kiváló az elosztása, egyik hálószobája az amerikai konyhás nappaliból, másik hálószobája, fürdőszoba, külön WC és kamra pedig a közlekedőből nyílik. Maga a lakás egy kisforgalmú függőfolyosóról közelíthető meg, a ház belső kis udvara kiváló játszóhely gyerekek számára.

Exkluzív lakás a Diplomatanegyedben, 102,9 millióról 101,36 millióra

A Kodály Köröndnél vált eladóvá ez a mind műszakilag, mind esztétikailag teljeskörűen felújított, nappali + 1 hálós lakás. Az ingatlanban a tágas nappali és hálószoba mellett egy tágas étkező-konyha, valamint fürdőszoba szaunával és jakuzzis fürdőkáddal és külön WC is helyet kapott. A 25 nm-es nappalit akár amerikai konyhássá is lehet alakítani, így a konyha helyén még egy hálószoba kialakítható. A lakás klimatizált, riasztó berendezéssel ellátott. A fűtése okos telefonról is irányítható.

Nagycsaládosok számára ideális ház napelemmel, Székesfehérváron, 124,9 millióról, 119 millióra

Székesfehérvár Öreghegyen került eladósorba ez a 164 nm-es lakóterű, nappali + 5 és fél szobás családi ház, melyben 3 fürdőszoba, 3 külön WC és egy gardróbszoba is helyet kapott, valamint egy 90 nm-es pince, egy 20 nm-es borospince és egy egyállásos garázs is kapcsolódik az ingatlanhoz. A családi ház méretéből adódóan kiválóan alkalmas nagycsaládosok számára, hőszigetelésének és a tetőre felhelyezett 8 kW-os napelemrendszernek köszönhetően pedig rezsije is kedvező.

Belső kétszintes, kertkapcsolatos lakás Veszprémben, 167 millióról 149 millióra

Veszprém Takácskertben, egy 3 lakásos társasházban vált eladóvá ez az első emeleti, belső kétszintes lakás, melyhez saját kertrész is kapcsolódik. A lakás alsó szintjén amerikai konyhás nappali, 3 hálószoba, kamra és egy káddal, zuhanyzóval, WC-vel, duplamosdóval rendelkező fürdőszoba kapott helyet, és erről a szintről nyílik az erkély is. A felső szinten egy nagy hálószoba, gardrób, fürdőszoba és egy mosókonyha található. A külön helyrajzi számon lévő garázs, külön megállapodás alapján megvásárolható.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Az MVM dollárkötvényt bocsátana ki.

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Beszóltam a Facebookon rovatunkban a magunk mögött hagyott hét legérdekesebb, legtöbb vitát vagy érzelmet kiváltói kommentjeiből szemezgetünk.

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Dióhéjban a hét első napjának főbb történései.

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Az Építési és Közlekedési Minisztérium nem tett le arról, hogy megvonja a zöldrendszámot és annak minden kedvezményét a plug-in hibrid autóktól.

© 2024 (v2.202102)