Nincs menőbb az otthoni wellnessnél: eladó házak szaunával és spával

Közeleg a tél, és hamarosan bármit megadnánk egy kis melegért, amikor elfagyott ujjakkal és elgémberedett lábakkal végre hazaérünk. A fűtés, a forró tea és egy kellemes lábfürdő sokat javíthat a komfortérzetünkön, de miért ne járatnánk csúcsra az érzést, mint a finnek, akik aztán tényleg értenek a hideghez, de leginkább a hideg túléléséhez! A szaunázás nemcsak kellemes, de egészséges is, jót tesz a keringésnek, a bőrnek, de leginkább a hangulatunknak. Nézzük, milyen szaunával felszerelt (luxus)ingatlanokat vásárolhatunk!

Luxus családi ház Abonyban

Budapesttől 70 kilométerre, Abonyban, 3000 négyzetméteres telken áll ez a 350 négyzetméteres, 6 szobás, luxus családi ház, benne egy házi wellness központtal. Nemcsak szauna, de fűtött medence, konditerem, fedett nyári konyha, grillező és dupla, fűtött garázs is tartozik hozzá. A ház 2000-ben épült, 2012-ben felújították, de azóta is folyamatosan karban tartják. A házban két nappali, 3 hálószoba, egy félszoba és 2 fürdőszoba van.
Térjünk a lényegre: a finn szauna egyszerre 12 főt tud befogadni, és van hozzá zuhanyzó és pihenő is. A konditerem 44 négyzetméteres, tartozik hozzá zuhanyzó és WC is. A szobák klimatizáltak, a kert automata öntözőrendszerrel felszerelt, a kapuk elektromosak, a fűtés cirkó és padlófűtés, a lépcső márvány, az áramellátás napelemes. Irányára: 149 millió forint.

Villa a Normafánál

Budapest XII. kerületében található ez a 2600 négyzetméteres telken álló, 650 négyzetméteres, 8 szobás, négyszintes, világos és csendes, örökpanorámás villa. A teraszok összesen 110 négyzetmétert tesznek ki, a panoráma lenyűgöző. A belső wellness részlegben feszített víztükrű, 6×5 méteres belső medencét alakítottak ki, van fitness terem is, az alagsorban pedig a finn szauna. A kertben gumitéglás kosárlabdapálya, kerti tó, szőlőlugas, öntözőrendszer is van. A garázsban két autónak van hely, az udvaron további négy autó tud parkolni. A villa ára 756.740 ezer forint.

Kertvárosi luxusház

Budapest XVI. kerületében, Csömör határánál, egy 670 négyzetméteres telken áll ez a 385 négyzetméteres, 6 szobás luxusvilla. A házban 5 hálószoba, amerikai konyhás nappali, 2 fürdőszoba, mosókonyha, a wellness részlegben 6×3 méteres, ellenáramoltatós medence, 13 fős finn szauna és fitness gépek kaptak helyet. A kert egzotikus növényekkel parkosított, és van egy szintén 6X3 méteres, feszített víztükrű kinti medence is. Irányár: 399 millió forint.

Földi Paradicsom Cserszegtomajon

A Balaton legnyugatibb csücskében, Keszthelytől pár kilométerre, a festői Cserszegtomajon eladó ez az 1700 négyzetméteres telken álló, 165 négyzetméteres, saját kerti tóval és szaunával rendelkező, igényesen kialakított ház. A 2006-ban épült, mediterrán stílusú családi ház folyamatos fejlesztéseken ment keresztül. A látszógerendás mennyezet különleges hangulatot kölcsönöz a háznak. A szaunába egyszerre nyolcan férnek be, és a házhoz tartozik egy dupla garázs, több tárolóhely, illetve a férfiak álma: a műhely is. Az ingatlan vételára a bútorokat is tartalmazza. Irányár: 244. 881 ezer forint.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Már magyarázkodnak Lázár János új erdője miatt

Már magyarázkodnak Lázár János új erdője miatt

Az agrártárca nem tudta, kinek adja el.

Nagy Márton komoly kérésekkel állt elő - ennek sokan örülnének

Nagy Márton komoly kérésekkel állt elő - ennek sokan örülnének

Nagy Márton megbeszélést tartott a Bankszövetség képviselőivel.

© 2024 (v2.202102)