Nem találod az ideális lakást? Mutatunk néhány különlegesen szép ajánlatot!

Aki mostanában vesz lakást, az tavaszra már be is rendezkedhet új otthonában, így aztán nem csoda, hogy bár a január általában nem a legélénkebb időszak az ingatlanpiacon, sokan mégis kifejezetten ilyenkor állnak neki a keresgélésnek. Válogatásunkban ezúttal újépítésű projekteket ajánlunk.

Tópark

Városi infrastruktúra természeti környezetben – ezt kínálja Biatorbágyon a Tópark – Be my City lakópark, amely jelenleg az ország legnagyobb szabású ingatlanfejlesztési projektje. A Törökbálinti-tó partján egy vadonatúj városrészt álmodtak meg, amely egyszerre nyújt biztonságos otthont, a hozzá kapcsolódó közösségi szolgáltatásokat, sőt, akár munkahelyeket is. A 20 hektárnyi beépített részen ugyanennyi zöld területet is kialakítottak, ezért a lakók egész évben élvezhetik a természet csodáit. A zöld környezet, a területen megálmodott parkok, játszóterek, kerékpárutak, és hangulatos passzázsok gondoskodnak arról, hogy a lakók igazán békés környezetben kapcsolódhassanak ki.

A Tóparkban sokféle nagyságú és beosztású lakások közül választhatunk, a tervezés során fontos szempont volt, hogy az épületeknek egyedi karaktere legyen, így az összkép egy élő, lélegző városka képét mutassa. A mutatós lakásoknak ráadásul a rezsije is baráti:  az épületek szigetelése, a minőségi nyílászárók és a hőszivattyús mennyezeti hűtés-fűtés kedvező fenntartási költségeket biztosítanak.

Wave by Coral Siófok

Egy közvetlen Balaton-parti ingatlan egy megvalósult álom, akár lakásnak, akár nyaralónak használjuk. A Balaton látványába nem lehet beleunni, minden évszakban, minden napszakban csodálatos, akár a napfelkeltében, akár az aranyhídban gyönyörködünk. A Wave by Coral luxuslakópark a nyár fővárosában, Siófok patinás Aranypartján épül. Közvetlen Balaton-parti fekvése még a luxusingatlanok között is különlegessé teszi, ám az egyediségét nemcsak ennek, hanem az Art Deco által ihletett, hajlított üveg homlokzatának, a rendkívül energiatakarékos üzemelésének és a magas színvonalú beépített anyagoknak egyaránt köszönheti.

Wave Siófok Balaton

Az 5 szintes, modern minimál jegyében épült lakópark két épületből áll, a Wave I. épületében 67, a Wave II.-ben pedig 62 prémium lakást alakítottak ki. A 33 és 150 négyzetméter közötti, Smart Home Technology-val felszerelt okoslakások szinte minden helyiségében audiovizuális eszközöket is beépítettek. Valamennyi lakáshoz Balatonra néző terasz vagy erkély tartozik, a legfelső szinten pedig penthouse lakások vannak.

Zöld Duna Társasház Vác

Vác kitűnő választás, amennyiben a fővárosból szeretnénk elmenekülni, hiszen a Duna-parti kisváros könnyen megközelíthető, infrastrukturálisan fejlett és pezsgő kulturális élettel rendelkezik. Itt épül most a Dunától mindössze 300 méterre a Zöld Duna Társasház, mely energiatakarékos lakásokat kínál. A Duna-parti zöldövezet elhelyezkedése jobb nem is lehetne: az M2, a helyközi és távolsági buszok megállója is a közelben található, ráadásul, mivel közvetlenül itt vezet el a kerékpárút, ha Vác belvárosában van dolgunk, nem is kell autóba ülni, néhány perc alatt biciklivel is elérhetjük.

A társasházban 39 zöldre néző, világos lakás épül földszint + 4 emeleten, a legfelső szinten nagy teraszos, üvegkorlátos penthouse-okkal. A lakáskínálatban a 28 nm-es garzontól a 140 nm-es lakásokig mindenféle lakásméret megtalálható, 1, 2 vagy akár 3 hálószobával változatos és élhető elosztással, így mindenki megtalálhatja a számára ideálisat.

Cédrus Liget Szeged

Cédrus Liget Szeged szívében, az Árkád és több egyetemi épület közelében épült fel, azaz frekventált az elhelyezkedése, mégis egy hatalmas, zöld parkkal rendelkezik, ami biztosítja a zöldövezetet és a nyugalmat a belvárosban. Egyetemvárosban ingatlanba fektetni mindig jó üzlet, de a Cédrus Ligetben befektetés céljára lakást venni, akkor is megéri, ha Ön nem Szeged közelében él, és nincs ideje rendszeresen leutazni a dél-alföldi nagyvárosba, hogy az ingatlannal kapcsolatos ügyeket intézze. A Cédrus Liget fejlesztője ugyanis 2+2 évre visszabérli Öntől befektetési céllal vásárolt lakását 3200 Ft/nm áron, amennyiben Ön igényli. Így csak egyszer kell ideutaznia, hogy a szerződéseket aláírja.

Márpedig az érdeklődés igen nagy a kiadó lakások iránt, nemcsak az elhelyezkedés okán, hanem azért is, mert a Cédrus Liget lakásait geotermikus fűtésrendszer fűti, melynek költsége szinte nulla, ráadásul az első 5 évben a fejlesztő magára vállalja még ezt a minimális fűtés költséget is.

Fiumei Residence

Hamisítatlan nagyvárosi életérzést, a legmodernebb technikával ellátott, kényelmes okosotthonokat és családbarát környezetet kínálnak a Fiumei Residence társasház lakásai, a város egyik legjobb lokációjában. A Keleti pályaudvartól néhány méterre, a Fiumei úton épülő két társasház most az „urban style” lakáspiac egyik legkiemelkedőbb képviselője a fővárosban. Az 58 lakásos társasház két épületből áll, melyeket függőfolyosó köt össze. Kívül nagy üvegfelületek, rusztikus kőborítás és egyszerű vonalvezetés határozza meg az épületeket, belül pedig kellemes, automata locsolórendszerrel felszerelt kerteket hoztak létre, ahol jó megpihenni.

A lakásokat a legújabb trendek szerint és a legmagasabb műszaki elvárások figyelembevételével alakították ki. A legtöbb otthon nappali + egy hálószobás, ami a bérlők által a leginkább keresett beosztás, de vannak kisebb és két hálószobás lakások is a házban. Éppen ezért ideális lehet befektetési céllal, kiadásra is tulajdont szerezni a társasházban.

Diana Társasház

Diana társasház a budai hegyvidék egyik csendes zsákutcájában épült, egy 2200 négyzetméteres telken, közvetlenül az erdő mellett. A háromszintes házban mindössze öt luxuslakást alakítottak ki, melyek 2-4 szobásak, és kényelmes, 107-117 négyzetméter nagyságúak. A legfelső szintet két, saját tetőkerttel rendelkező penthouse lakás foglalja el. A különlegesen burkolt homlokzat és a vele harmonizáló nyílászárók kimondottan egyedi és elegáns megjelenést biztosítanak az épületnek.

A földszinten és az első emeleten elhelyezkedő lakásokhoz tágas teraszok, és a hegyvidéki elhelyezkedés ellenére vízszintesen kialakított, privát kertek tartoznak, így a tulajdonosoknak ki sem kell tenniük a lábukat otthonról, hogy élvezhessék a természet örömeit. A társasház előnyös elhelyezkedésének köszönhetően, a környéken a kirándulóhelyek ugyanolyan gazdagságban fellelhetők, mint a városi infrastruktúra. Sőt, a belváros megközelítése sem okozhat problémát, pár perces sétával elérhetjük a legközelebbi buszmegállót, autóval pedig negyedóra alatt be lehet érni a városba.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Csendes nap volt a szerda az orosz-ukrán háborúban – esti hírösszefoglalónkban a háború 847. napja.

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

A fővárosban járva az újraszámlálás utáni helyzetről érdeklődtünk az utca emberénél.

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Cikkünk megjelenése után nem sokkal kezdődik a Magyarország-Németország csoportmeccs.

© 2024 (v2.202102)