Nagyobb raktárakat és kedvező árú irodákat is lehet még találni jó lokációban!

Akár irodát, akár raktárat bérelnénk vállalkozásunk számára, a jó lokáció a legfontosabb szempont, ami alapján keresgélünk. Ám a jó elhelyezkedésű irodáknak gyakran magas a bérleti díja, míg raktárból, pláne, ha nagyobb alapterületűt keresünk, szinte képtelenség bármit is találni a belső kerületekben. A XI. kerületben most azonban rugalmas feltételekkel, akár rövid távra is bérelhetünk irodákat, vagy rugalmasan változtatható méretű, összenyitható raktárakat méghozzá kedvező áron.

Temesvári Business Parknak igen előnyös az elhelyezkedése, ugyanis a XI. kerületi Temesvár utcában található, ahonnan nemcsak a közösségi közlekedés kiváló a Fehérvári úton, a közeli Albertfalva kitérőnél megálló villamosoknak és buszoknak köszönhetően, de az irodaház a közeli Szerémi útnak és az M1-es, M7-es, M0-ás autópályák közelségének köszönhetően autóval is könnyen megközelíthető.

A 25 nm-es, egészen kicsi irodáktól kezdve, egészen 1600 nm-ig kínálnak itt kiadó irodákat, méghozzá rugalmas feltételekkel, akár hosszú- vagy rövid távra is, és kedvező, havi 9 euró + áfa/nm áron.

Raktárakat már 50 nm-től egészen 400 nm-ig lehet bérelni, a leginkább keresett, 200-300 nm nagyságú raktárakból is van kínálat, de mivel a raktárak össze is nyithatóak, így nagyobb raktárak bérlése is lehetséges az 5800 nm-es területen, szintén igen kedvező havi 6,5 euró + áfa/nm áron. Az üzemeltetési költség is kedvező, havi 1,5 euró/nm + áfa irodák és raktárak esetében egyaránt.

A Temesvári Business Parkban a parkolási lehetőség is adott, parkolóhelyenként 40 eurótól. Az irodaház védett, körülkerített ingatlan, ahol 24 órás biztonsági szolgálat, valamint karbantartó szolgálat is működik. A kiadó irodák, raktárak rugalmasan megtekinthetők, ezért, ha Ön kedvező árú irodát, vagy nagyobb raktárat keres frekventált helyen, érdemes szétnéznie a Temesvári Business Parkban.

A cikk megjelenését az ingatlan hirdetője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Csendes nap volt a szerda az orosz-ukrán háborúban – esti hírösszefoglalónkban a háború 847. napja.

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

A fővárosban járva az újraszámlálás utáni helyzetről érdeklődtünk az utca emberénél.

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Cikkünk megjelenése után nem sokkal kezdődik a Magyarország-Németország csoportmeccs.

© 2024 (v2.202102)