Vásároljon kedvezménnyel! Ezeknek az ingatlanok csökkent az ára a napokban

Az Ingatlantájoló Árfigyelő szolgáltatásának köszönhetően naponta értesülhetnek arról, ha valamelyik, a beállított keresési feltételeknek megfelelő ingatlan árát csökkentették. Ehhez nem kell mást tenni, mint beállítani a Hirdetésfigyelő szolgáltatást, így naponta, e-mailben érkeznek a legjobb ajánlatok. Mutatunk néhány ingatlant azok közül, amelyeknek a napokban csökkent az ára.

Citadellára panorámás lakás a IX. kerületben

A IX. kerület rehabilitált részén, egy új építésű ház 7. emeletén található ez az exkluzív, belső kétszintes lakás. Az ingatlan alsó szintjén konyha-étkező, nappali és fürdőszoba, felső szintjén 2 hálószoba és egy fürdőszoba kapott helyet. A lakáshoz több terasz is kapcsolódik, minden szobája panorámás. A társasházban az Airbnb engedélyezett. A lakáshoz 2 teremgarázs beállóhely és egy tároló tartozik, melyek közül az egyik beálló megvásárlása kötelező. Az ingatlan ára 139 millióról 129,5 millióra forintra csökkent.

Nagy terasszal Kecskeméten

Kecskeméten, a belváros peremén, egy új építésű liftes társasház 4. emeletén helyezkedik el ez a 72 nm-es, nappali + 2 hálószobás lakás, melyhez 25 nm-es, babérmeggysövénnyel körbeültetett terasz is kapcsolódik. Az egyedi konyhabútorban minőségi beépített gépek és egy borhűtő is helyet kapott. A lakás fűtését talajszondás hőszivattyú biztosítja, akár teljes berendezéssel együtt is megvásárolható. Az ingatlan árát 89,9 millióról 79,9 millió forintra csökkentették.

Kétgenerációs ház Budaörsön

Budaörsön, a Törökugrató lábánál, csendes zsákutcában áll ez a 2004-ben épült, tetőtér beépítéses családi ház. Az ingatlan földszintjén egy külön kis egyszobás, konyhás, fürdőszobás apartman, egy garázs és a fő lakrész nappalija, étkező-konyhája, egy vendég WC és a gépészet kapott helyet. A tetőtérben egy társalgó, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba és 2 gardrób található. A ház alsó szintjét hatalmas terasz öleli körbe L-alakban. Az ingatlan ára 189,99 millióról 186,9 millió forintra csökkent.

Hangulatos családi otthon Dombóváron

Újdombóváron található ez a 129 nm-es, tetőtér beépítéses családi ház, melynek alsó szintjén 3 szoba, melyek közül az egyik nappaliként funkcionál, egy étkező-konyha, kamra, fürdőszoba és külön WC kapott helyet, beépített tetőtere jelenleg egy légterű, 40 nm-es, több kisebb helyiségre felosztható. A házhoz 30 nm-es terasz is kapcsolódik, a kert végében egy garázs is helyet kapott. Az ingatlan árát 48 millióról 45,9 millió forintra csökkentették.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Meddig élünk még Orbán Viktor rossz álmában?

Meddig élünk még Orbán Viktor rossz álmában?

Jegyzet arról, hogy a kormány a gazdasági évnyitón sem mutatta meg, hogy merre van a kiút a recesszióból. A NER vállalkozóinak viszont Orbán Viktor irányt mutatott: menjetek külföldre!

Pesszimista az építőipari ernyőszervezet

Pesszimista az építőipari ernyőszervezet

Az idénre várható lakáspiaci beruházások számai valószínűleg elmaradnak ez előzetesen várttól.

Irány az orvos, ennek a betegségnek sokáig nincs tünete

Irány az orvos, ennek a betegségnek sokáig nincs tünete

Az idült vesebetegség sokáig rejtőzködik, ezért a diagnosztizált 1,5 millió betegnél jóval többen élhetnek ezzel a betegséggel Magyarországon.

A többieknél szebbnek látja Magyarországot a JCR

A többieknél szebbnek látja Magyarországot a JCR

A JCR megerősítette a magyar besorolást. 

© 2024 (v2.202102)