Vásároljon kedvezménnyel! Ezeknek az ingatlanok csökkent az ára a napokban

Az Ingatlantájoló Árfigyelő szolgáltatásának köszönhetően naponta értesülhetnek arról, ha valamelyik, a beállított keresési feltételeknek megfelelő ingatlan árát csökkentették. Ehhez nem kell mást tenni, mint beállítani a Hirdetésfigyelő szolgáltatást, így naponta, e-mailben érkeznek a legjobb ajánlatok. Mutatunk néhány ingatlant azok közül, amelyeknek a napokban csökkent az ára.

Citadellára panorámás lakás a IX. kerületben

A IX. kerület rehabilitált részén, egy új építésű ház 7. emeletén található ez az exkluzív, belső kétszintes lakás. Az ingatlan alsó szintjén konyha-étkező, nappali és fürdőszoba, felső szintjén 2 hálószoba és egy fürdőszoba kapott helyet. A lakáshoz több terasz is kapcsolódik, minden szobája panorámás. A társasházban az Airbnb engedélyezett. A lakáshoz 2 teremgarázs beállóhely és egy tároló tartozik, melyek közül az egyik beálló megvásárlása kötelező. Az ingatlan ára 139 millióról 129,5 millióra forintra csökkent.

Nagy terasszal Kecskeméten

Kecskeméten, a belváros peremén, egy új építésű liftes társasház 4. emeletén helyezkedik el ez a 72 nm-es, nappali + 2 hálószobás lakás, melyhez 25 nm-es, babérmeggysövénnyel körbeültetett terasz is kapcsolódik. Az egyedi konyhabútorban minőségi beépített gépek és egy borhűtő is helyet kapott. A lakás fűtését talajszondás hőszivattyú biztosítja, akár teljes berendezéssel együtt is megvásárolható. Az ingatlan árát 89,9 millióról 79,9 millió forintra csökkentették.

Kétgenerációs ház Budaörsön

Budaörsön, a Törökugrató lábánál, csendes zsákutcában áll ez a 2004-ben épült, tetőtér beépítéses családi ház. Az ingatlan földszintjén egy külön kis egyszobás, konyhás, fürdőszobás apartman, egy garázs és a fő lakrész nappalija, étkező-konyhája, egy vendég WC és a gépészet kapott helyet. A tetőtérben egy társalgó, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba és 2 gardrób található. A ház alsó szintjét hatalmas terasz öleli körbe L-alakban. Az ingatlan ára 189,99 millióról 186,9 millió forintra csökkent.

Hangulatos családi otthon Dombóváron

Újdombóváron található ez a 129 nm-es, tetőtér beépítéses családi ház, melynek alsó szintjén 3 szoba, melyek közül az egyik nappaliként funkcionál, egy étkező-konyha, kamra, fürdőszoba és külön WC kapott helyet, beépített tetőtere jelenleg egy légterű, 40 nm-es, több kisebb helyiségre felosztható. A házhoz 30 nm-es terasz is kapcsolódik, a kert végében egy garázs is helyet kapott. Az ingatlan árát 48 millióról 45,9 millió forintra csökkentették.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A többieknél szebbnek látja Magyarországot a JCR

A többieknél szebbnek látja Magyarországot a JCR

A JCR megerősítette a magyar besorolást. 

Kedveskedik a biztosítóknak és a bankoknak a kormány

Kedveskedik a biztosítóknak és a bankoknak a kormány

A kormány növeli a kis biztosítók adókedvezményét, a hitelintézetek adóvisszatérítését egy évvel meghosszabbítja

Mentőövet kapott Magyarország

Mentőövet kapott Magyarország

Az elemzők azt is elmondták, mire számítanak az idén. 

A hivatalos oldalon még mindig Novák Katalin a köztársasági elnök

A hivatalos oldalon még mindig Novák Katalin a köztársasági elnök

A sandorpalota.hu még "nem  tud" arról, hogy Sulyok Tamás lenne a köztársasági elnök. 

© 2024 (v2.202102)