Erdő szélén, a város felett: bemutatjuk a legszebb budai luxuslakásokat

Nincsenek könnyű helyzetben azok, akik szívesen laknának modern, újépítésű lakásban, ám az ideális otthont nem a belvárosban, és nem is sokszáz lakásos óriás-lakóparkban képzelik el. Aki a budai hegyek között, zöldövezetben képzeli el a jövőjét, de nem szeretne maga telket vadászni, évekig házat építeni, az a kisebb társasházak iránt érdeklődne – ám ilyeneket nem sokat találni. 

Ha pedig a kívánságlistára felvesszük a csendes, családias környéket és az igazán ízléses, elegáns dizájnt is, bizony nagyon nehéz dolgunk lesz. 

Éppen ezért akadt meg a szemünk a budai Hegyvidék egyik jelenleg épülő projektjén: a Diana Társasház egy csendes zsákutca végén, közvetlenül az erdő mellett épül. A környék még XII. kerületi mércével mérve is kiemelkedően jó. Családoknak érdekes, hogy a Diana köz épp félúton van két angol nyelvű nemzetközi iskola között, mindkettő néhány perc sétával elérhető, de nem kell messzire menni az osztrák vagy a német iskolához sem. Az ide költöző gyerekek számára ez persze fontos, ám ők rendszerint jóval többre értékelik, hogy szintén gyalogtávolságra található a Csokolia, a város egyik legjobb cukrászdája. 

A Diana Társasház tervezésekor a fejlesztők és az építészek különös gondot fordítottak arra, hogy a felhasznált anyagok minősége kifogástalan legyen, a műszaki tartalom pedig illeszkedjen ehhez. A társasházban kialakított öt lakás mindegyike maximálisan kihasználja a természet közelségéből fakadó előnyöket: a teraszokról a lakók zavartalanul élvezhetik a csendet és a zöld környezet nyújtotta nyugalmat.

Az itt lakók napjaikat kényelmi szolgáltatásokkal tehetik teljesebbé: a mélygarázsból is elérhető nyolcszemélyes lift, a modern hőszivattyús hűtési-fűtési rendszer, az intelligens otthonszabályozási rendszer mind arra szolgál, hogy az otthon valóban a gondtalan időtöltés terepe legyen. Ráadásul ezeket az okos lakásokat a tulajdonosok még a munkahelyükről vagy utazás közben is ellenőrizhetik, és szabályozhatják.

A lakások kialakítása során különleges hangsúlyt kaptak a környezettudatos és minőségi anyagok. A legszigorúbb hőszigetelési szabványoknak is megfelelő, háromrétegű üvegezésű alumínium nyílászárók kívülről fóliabevonatot kapnak, amely a kilátást nem veszi el, ám védelmet nyújt a kinti kíváncsi tekintetek elől. Ehhez tökéletesen illik a fő homlokzatok szálcement burkolata.

A jelenleg még elérhető lakások között megtalálható egy földszinti, 2 hálószobás lakás két tágas terasszal és közvetlen kertkapcsolattal; az első emeleten egy hasonló két hálószobás lakás, saját kertrésszel; egy 3 hálószobás (vagy 2 hálószoba plusz dolgozószoba) lakás, nagy teraszokkal és kerttel; valamint a tetőtéri szinten egy exkluzív, 2 hálószobás, teraszos, tetőkertes penthouse. Minden lakáshoz tartozik hely a mélygarázsban.

Az ideális otthont keresők számára a Diana Társasház olyan ritka gyöngyszem, melynek értékeit nem csupán a lokáció, hanem a lakóközösség minősége is növeli.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Itt az ideje beváltani a nyaralós pénzt?

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Sokan nem vitték vissza az ajánlóíveket, pedig ez kötelező lenne.

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A határidő előtt leadták mindegyik, az olimpiai, világ, és Európa-bajnok úszónőhöz köthető cég beszámolóját.

Kína és Oroszország kéz a kézben dolgozik az Ukrajna elleni fegyverkezésen

Kína és Oroszország kéz a kézben dolgozik az Ukrajna elleni fegyverkezésen

A brit védelmi miniszter szerint még több országnak kellene a NATO-hoz csatlakoznia, az oroszok folytatják az offenzívát. Háborús összefoglaló. 

© 2024 (v2.202102)