Nagyon kedvező áron is vehetünk most ingatlant, lássuk, minek csökkent az ára a hétvégén!

Ezen a hétvégén is számos eladó ingatlannak csökkentette az árát a tulajdonosa. Az Ingatlantájoló Árfigyelő szolgáltatásának köszönhetően, olvasóink naponta értesülhetnek arról, ha valamelyik, a beállított keresési feltételeknek megfelelő ingatlannak változott az ára. Ehhez nem kell mást tenni, mint beállítani a Hirdetésfigyelő szolgáltatást, így naponta, e-mailben érkeznek a legjobb ajánlatok. Mutatunk néhány ingatlant azok közül, amelyeknek a napokban csökkentették az árát, méghozzá nem is kevéssel!

Csodaszép ház az agglomerációban

A Váchoz közeli Csörögön került eladósorba ez a 90%-ban elkészült (belülről már teljesen kész, költözhető), 115 nm-es családi ház. Az ingatlanban amerikai konyhás nappali, 3 hálószoba, gardrób, fürdőszoba, külön WC, háztartási helyiség található. A ház fűtését kondenzációs kazán biztosítja padlófűtésen keresztül. A kert végében kerti tároló található, az öntözést fúrt kút segíti. Az ingatlan ára 86,7 millióról 74,1 millió forintra csökkent.

Kiváló elosztású sorházi otthon Ikrényben

Amilyen kicsi, annyira jó ennek a 41 nm-es lakásnak az elosztása, mely a Győr közeli Ikrényben található. A kis lakásba a teraszról egy előtérbe léphetünk, ahonnan a kényelmes méretű konyha-étkező nyílik, innen külön nyílik a két szoba és a fürdőszoba. Az ingatlanhoz 140 nm kert is tartozik. Az ingatlan árát 23,99 millióról 22,9 millió forintra csökkentették.

Részben felújított családi ház Siklóson

A felújítások javarészét már elvégezték ezen az 1975-ben épült, nappali + 2 szobás családi házon, így az új tulajdonos azonnal egy szép, modern otthonba költözhet. Jelenleg már csak a külső szigetelés, igény esetén a radiátorok felhelyezése és a szomszéd felőli kerítés van folyamatban; a teljes vízvezeték cseréje, a teljes csatornahálózat cseréje, a teljes villanyvezetékek cseréje + új süllyesztett mennyezeti ledvilágítás, álmennyezet, nyílászárók cseréje, teljes fűtéscsővezeték csere (műanyag, falon belül), új fürdőszoba, új wc, vízszigetelés, új aljzatbeton + 5 cm lépésálló szigetelés és a szobák  laminált padló burkolása elkészült. Az ingatlan 120 nm-es, vételárába egy önálló garázs, tároló és egy különálló fűthető lakrész (szoba) is beletartozik. Az ingatlan ára 38,5 millióról 33,49 millió forintra csökkent.

Otthonos lakás Debrecenben

Elhelyezkedéséből adódóan akár befektetés céljára is ideális lehet ez a 67 nm-es, szép állapotú lakás, mely Debrecenben a Vezér utcában található. Az ingatlan nappalival, 2 hálószobával, étkező-konyhával, fürdőszobával, külön WC-vel és kamrával rendelkezik, nappalijából és étkező-konyhájából is nyílik egy-egy erkély. A lakás fűtését gáz cirkó biztosítja. Az ingatlan árát 59,9 millióról 58,9 millió forintra csökkentették.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hunbrakadavarbramagyarka

Hunbrakadavarbramagyarka

A modern demokrácia és a fejlett társadalom erejét mutatja, ha minél szélesebb körben érvényesül a vélemény- és szólásszabadság.

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Magyar Péter hajlandó leülni vitázni Dobrev Klárával és Deutsch Tamással a köztévé élő műsorában.

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Donyeck megyét egész nap támadták az oroszok.

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

A tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai lakáspiac - közölte a Duna House szombaton.

© 2024 (v2.202102)