Egyre több balatoni ingatlannak csökken az ára!

Itt a tavasz és egyre többen vágynak a Balaton-partra, az ingatlantulajdonosok közül is egyre többen hirdetik meg eladó balatoni ingatlanukat, és ami érdekes, hogy az árcsökkentett ingatlanok közt is egyre több balatonit találunk. Szokásos árfigyelő válogatásunkban ezúttal egy budapesti és 3 Balaton-parti ingatlant mutatunk.

Airbnb-s lakás a VII. kerületben

A VII. kerületi Peterdy utcában, egy polgári ház földszintjén vált eladóvá ez az egyszobás, állógalériás stúdiólakás, mely korábban Airbnb-ben üzemelt, de első lakásnak, hosszútávú kiadásra is kiváló. Az ingatlan a ház gyönyörű, belső, fügefás udvaráról nyílik, szépen felújított állapotban van. Az ingatlan árát 38,9 millióról 37,99 millió forintra csökkentették.

Keszthelyi nyaraló sétatávolságra a kastélytól

A Festetics-kastélytól sétatávolságra, a Balaton-parttól kb. 1 km-re vált eladóvá ez a keszthelyi üdülő, mely egy főépületből és egy vendégházból áll. A főépület 60 nm-es, két szoba, konyha, fürdőszoba kapott benne helyet, frissen felújított, fűtését gáz cirkó biztosítja, de egy szép cserépkályha is található a nappaliban. A vendégház 33 nm-es, egyszobás, itt a szigetelés elkészült, villany, víz, csatorna be van vezetve, csak a burkolást kell befejezni, ehhez az épülethez egy nagy terasz is tartozik. Az ingatlan ára 52,5 millióról 49,5 millió forintra csökkent.

Tágas családi ház Vonyarcvashegyen

Vonyarcvashegyen, a Balaton-parttól 1700 méterre kínálják eladásra ezt az 1992-ben épült, tetőtér beépítéses családi házat, melyet 2018-tól kezdve folyamatosan felújítottak. A felújítások során új víz bekötés történt, cserélték a villanyvezetékeket, megújultak a fürdőszobák és a konyhák, az ingatlan új minőségi burkolatokat és 2 rétegű hőszigetelt üveggel, szúnyoghálóval rendelkező nyílászárókat kapott. A családi ház földszintjén előtér, közlekedő, nagy, teraszkapcsolatos nappali, konyha-étkező, külön WC, fürdőszoba zuhanyzóval, hálószoba és gardrób, a tetőtérben lépcsőház, társalgó, nappali–konyha, balatoni panorámás erkély, 2 hálószoba, fürdőszoba káddal + fürdőszoba zuhanyzóval +WC kapott helyet. Az ingatlan árát 156,9 millióról 144 millió forintra csökkentették.

Hangulatos villa Balatonszárszón

Balatonszárszón, a központhoz és a Balatonhoz is közel helyezkedik el ez a szépen felújított villaépület. Az ingatlan földszintjén konyha, étkező, nappali, hálószoba és fürdőszoba kapott helyet, valamint egy fedett terasz is kapcsolódik ehhez a szinthez. A beépített tetőtérben 2 nagy szoba és egy fürdőszoba található. A ház alatt pince, a kertben faház biztosít tárolási lehetőséget. Az ingatlan ára 129 millióról 113 millió forintra csökkent.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hunbrakadavarbramagyarka

Hunbrakadavarbramagyarka

A modern demokrácia és a fejlett társadalom erejét mutatja, ha minél szélesebb körben érvényesül a vélemény- és szólásszabadság.

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Magyar Péter hajlandó leülni vitázni Dobrev Klárával és Deutsch Tamással a köztévé élő műsorában.

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Donyeck megyét egész nap támadták az oroszok.

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

A tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai lakáspiac - közölte a Duna House szombaton.

© 2024 (v2.202102)