Na mit hoz a húsvéti nyuszi? Árkedvezményt!

Az Ingatlantájoló megújult Hirdetésfigyelő szolgáltatásának köszönhetően már 24 órán belül értesülhetsz arról, ha egy, a keresési paramétereidnek megfelelő ingatlan árát csökkentették. Így soha nem maradsz majd le a legjobb ajánlatokról. A húsvéti hosszú hétvégére is hozunk néhány nagyszerű ingatlant, melyeknek az elmúlt néhány napban csökkent az ára.

Medencés ház napelemmel, Debrecenben

Több, mint 5 millió forinttal csökkentették ennek a 115 nm-es családi háznak az árát, mely Debrecen Nagysándor-telepen található. A nappali + 3 szobás ingatlan így most 95 millió helyett, 89,9 millió forintért vásárolható meg. A családi ház rendkívüli előnye, hogy 10 kW-os napelemrendszerrel is felszerelték és egy üzlethelyiség is található benne, így otthoni vállalkozás üzemeltetésére is kiváló. Kertjében egy hőszivattyús fűtéssel ellátott, 5 x 3.5 m-es medence is található automatikus vegyszeradagolással, mellette közvetlenül egy 6 személyes jakuzzival.

Teljes berendezéssel Káposztásmegyeren

Egy tulajdoni lapon egyszobás, 38 nm-es, erkélyes lakást alakítottak át Káposztásmegyeren úgy, hogy amerikai konyhás nappalija és egy hálószobája legyen. Az ingatlan nagyon szép napfényes, teljes körűen felújított, egyedi bútorzata direkt ide lett csináltatva és a vételár részét képezi. A lakás árát 44,2 millióról 42,65 millió forintra csökkentették.

Szinte új ikerfél Helvécián

2023-ban épült ez az ikerfél, mely most eladóvá vált Helvécia Szabó Sándor telepen. Az ingatlan 65 nm-es, amerikai konyhás nappalival és 2 hálószobával rendelkezik. A családi ház napelemmel is felszerelt, illetve a klíma előkészítő csövezése is megtörtént, fűtését gáz cirkó biztosítja padlófűtésen keresztül. Az ingatlan ára 46,99 millióról 46 millió forintra csökkent.

Belső kétszintes, tetőtéri lakás Pécsett

Pécsett, a Móricz Zsigmond téren, egy 1960-ban épült társasház 4. emeletén helyezkedik el ez az 1999-ben kialakított lakás. A 73 nm-es ingatlan belső kétszintes, alsó szintjén konyha-étkező, nappali, fürdőszoba és kamra található. A felső szinten egy hálószoba és egy WC kapott helyet. A lakás fűtését gáz cirkó biztosítja. Az ingatlan árát 49,9 millióról 47,5 millió forintra csökkent.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Érdemes várni szerdáig a tankolással? Most kiderül!

Érdemes várni szerdáig a tankolással? Most kiderül!

Ismét változnak az üzemanyagárak, nem is kicsit!

Egy EP-listára már biztosan lehet szavazni június 9-én

Egy EP-listára már biztosan lehet szavazni június 9-én

A választási iroda már nyilvántartásba is vette a Fidesz és KDNP közös listáját.

Új finanszírozási vezetőt kapott az Indotek Group

Új finanszírozási vezetőt kapott az Indotek Group

Bartha András az Erstétől érkezik.

Már látszik, hogy állnak sorba a magyar munkahelyekért a Fülöp-szigetekről

Már látszik, hogy állnak sorba a magyar munkahelyekért a Fülöp-szigetekről

A 2023-as munkaerőpiaci adatokban már látványosan megjelenik az is, hogy a külföldi dolgozók száma egyre nő.

© 2024 (v2.202102)