Hihetetlen árzuhanás! Családi házat, rönkházat is vehetsz most milliókkal olcsóbban!

Az Ingatlantájoló megújult Hirdetésfigyelő szolgáltatásának köszönhetően már 24 órán belül értesülhetsz arról, ha egy, a keresési paramétereidnek megfelelő ingatlan árát csökkentették. Így soha nem maradsz majd le a legjobb ajánlatokról. Mutatjuk, mely ingatlanokat vásárolhatod most meg milliókkal olcsóbban.

Frissen felújított családi ház Dombóváron

Dombóvár belvárosában vált eladóvá ez az 1985-ben épült, 2023-ban kompletten felújított családi ház. A felújítás során az ingatlan 10 cm szigetelést, új tetőszerkezetet, új cserepeket, új 3 rétegű üvegezéssel, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátott, műanyag nyílászárókat, új víz és villanyvezetékeket, új beltéri ajtókat és új konyhabútort kapott. A fürdőszoba és a WC is megújult és padlófűtés került kialakításra minden helyiségben. A családi ház elosztása kiváló, előszobájából nyílik a konyha, nappali, fürdőszoba és WC, nappalijából pedig az étkezőbe és a két hálószobába lehet továbbjutni. A konyhában szinte teljesen körbefut a konyhaszekrény, így rengeteg a tárolóhely és a munkafelület, a konyha és az étkező közt egy átadó nyílást létesítettek, ami megkönnyíti a tálalást. Az ingatlan árát 71,9 millióról 68 millió forintra csökkentették.

Rönkház Hosszúpályiban

A Debrecentől 20 km-re fekvő Hosszúpályiban került eladósorba ez a 2023-ban épült, 50 nm-es rönkház, mely egy 2400 nm-es telken áll. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival, 2 szobával és egy fürdőszobával rendelkezik, és egy 35 nm-es terasz is kapcsolódik hozzá. A családi ház fűtése elektromos, napelem előkészítés megtörtént, a kert öntözését fúrt kút biztosítja. Az ingatlan ára 34,9 millióról 31,9 millió forintra csökkent.

Csodás lovasbirtok tavakkal az agglomerációban

Dánszentmiklóson vált eladóvá ez a 6500 nm-es telken elhelyezkedő családi ház, mely nemrég esett át teljeskörű felújításon. A birtok erdő mellett fekszik, a telken több melléképület, elektromos kapuval ellátott garázs, kertészház, egy romantikus, parasztház jellegű stílusban épült takarmány és szerszámtároló házikó, 4 állásos lóistálló, továbbá gazdálkodásra, állattartásra alkalmas épületek, valamint két nagy területű, itatóval felszerelt fémkarám is tartozik. A kert hátsó részében két kerti tó is található halakkal és tavirózsákkal, továbbá gyümölcsfák is helyet kaptak itt. A ház 130 nm-es, 3 tágas, különnyíló szoba, étkező-konyha, egy WC-s fürdőszoba és egy külön WC is található benne. A ház melletti medence kerti tóvá lett alakítva, de bármikor visszaalakítható medencévé, a mellette lévő szaletliben grillsütő is helyet kapott. Az ingatlan árát 84,5 millióról 79,9 millió forintra csökkentették.

Kétgenerációs családi ház Karácsondon

A Gyöngyöshöz közeli Karácsondon kínálják eladásra ezt a két teljesen külön lakrésszel, külön mérőórákkal rendelkező családi házat. Az ingatlan 2006-ban épült, nagyobbik lakrésze 100 nm-es, ebben 30 nm-es nappali, 20 nm-es konyha-étkező, egy hálószoba, egy kádas és egy zuhanyzós fürdőszoba található. A másik lakrész 70 nm-es, ebben nappali, konyha, szoba, fürdőszoba kapott helyet. A tetőtér beépíthető, így az ingatlan tovább bővíthető. A családi ház ára 49 millióról 48 millió forintra csökkent.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Érdemes várni szerdáig a tankolással? Most kiderül!

Érdemes várni szerdáig a tankolással? Most kiderül!

Ismét változnak az üzemanyagárak, nem is kicsit!

Egy EP-listára már biztosan lehet szavazni június 9-én

Egy EP-listára már biztosan lehet szavazni június 9-én

A választási iroda már nyilvántartásba is vette a Fidesz és KDNP közös listáját.

Új finanszírozási vezetőt kapott az Indotek Group

Új finanszírozási vezetőt kapott az Indotek Group

Bartha András az Erstétől érkezik.

Már látszik, hogy állnak sorba a magyar munkahelyekért a Fülöp-szigetekről

Már látszik, hogy állnak sorba a magyar munkahelyekért a Fülöp-szigetekről

A 2023-as munkaerőpiaci adatokban már látványosan megjelenik az is, hogy a külföldi dolgozók száma egyre nő.

© 2024 (v2.202102)