Hihetetlen árzuhanás! Családi házat, rönkházat is vehetsz most milliókkal olcsóbban!

Az Ingatlantájoló megújult Hirdetésfigyelő szolgáltatásának köszönhetően már 24 órán belül értesülhetsz arról, ha egy, a keresési paramétereidnek megfelelő ingatlan árát csökkentették. Így soha nem maradsz majd le a legjobb ajánlatokról. Mutatjuk, mely ingatlanokat vásárolhatod most meg milliókkal olcsóbban.

Frissen felújított családi ház Dombóváron

Dombóvár belvárosában vált eladóvá ez az 1985-ben épült, 2023-ban kompletten felújított családi ház. A felújítás során az ingatlan 10 cm szigetelést, új tetőszerkezetet, új cserepeket, új 3 rétegű üvegezéssel, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátott, műanyag nyílászárókat, új víz és villanyvezetékeket, új beltéri ajtókat és új konyhabútort kapott. A fürdőszoba és a WC is megújult és padlófűtés került kialakításra minden helyiségben. A családi ház elosztása kiváló, előszobájából nyílik a konyha, nappali, fürdőszoba és WC, nappalijából pedig az étkezőbe és a két hálószobába lehet továbbjutni. A konyhában szinte teljesen körbefut a konyhaszekrény, így rengeteg a tárolóhely és a munkafelület, a konyha és az étkező közt egy átadó nyílást létesítettek, ami megkönnyíti a tálalást. Az ingatlan árát 71,9 millióról 68 millió forintra csökkentették.

Rönkház Hosszúpályiban

A Debrecentől 20 km-re fekvő Hosszúpályiban került eladósorba ez a 2023-ban épült, 50 nm-es rönkház, mely egy 2400 nm-es telken áll. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival, 2 szobával és egy fürdőszobával rendelkezik, és egy 35 nm-es terasz is kapcsolódik hozzá. A családi ház fűtése elektromos, napelem előkészítés megtörtént, a kert öntözését fúrt kút biztosítja. Az ingatlan ára 34,9 millióról 31,9 millió forintra csökkent.

Csodás lovasbirtok tavakkal az agglomerációban

Dánszentmiklóson vált eladóvá ez a 6500 nm-es telken elhelyezkedő családi ház, mely nemrég esett át teljeskörű felújításon. A birtok erdő mellett fekszik, a telken több melléképület, elektromos kapuval ellátott garázs, kertészház, egy romantikus, parasztház jellegű stílusban épült takarmány és szerszámtároló házikó, 4 állásos lóistálló, továbbá gazdálkodásra, állattartásra alkalmas épületek, valamint két nagy területű, itatóval felszerelt fémkarám is tartozik. A kert hátsó részében két kerti tó is található halakkal és tavirózsákkal, továbbá gyümölcsfák is helyet kaptak itt. A ház 130 nm-es, 3 tágas, különnyíló szoba, étkező-konyha, egy WC-s fürdőszoba és egy külön WC is található benne. A ház melletti medence kerti tóvá lett alakítva, de bármikor visszaalakítható medencévé, a mellette lévő szaletliben grillsütő is helyet kapott. Az ingatlan árát 84,5 millióról 79,9 millió forintra csökkentették.

Kétgenerációs családi ház Karácsondon

A Gyöngyöshöz közeli Karácsondon kínálják eladásra ezt a két teljesen külön lakrésszel, külön mérőórákkal rendelkező családi házat. Az ingatlan 2006-ban épült, nagyobbik lakrésze 100 nm-es, ebben 30 nm-es nappali, 20 nm-es konyha-étkező, egy hálószoba, egy kádas és egy zuhanyzós fürdőszoba található. A másik lakrész 70 nm-es, ebben nappali, konyha, szoba, fürdőszoba kapott helyet. A tetőtér beépíthető, így az ingatlan tovább bővíthető. A családi ház ára 49 millióról 48 millió forintra csökkent.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Akkorát növekedtek a bérek, hogy az már a Holdról is látszódik - olvasói kommentek

Akkorát növekedtek a bérek, hogy az már a Holdról is látszódik - olvasói kommentek

Beszóltam a Facebookon című rovatunkban a hét legérdekesebb, legtöbb vitát vagy érzelmet kiváltó kommentjeiből szemezgetünk.

Olaf Scholz megijedt az orosz fenyegetőzéstől?

Olaf Scholz megijedt az orosz fenyegetőzéstől?

Lehessen vagy ne lehessen orosz célpontokat támadni nyugati fegyverekkel? Egyelőre nem úgy tűnik, hogy egyetértés lenne a témában.

Megszólalt Magyar Péter a tatabányai kávézós balhé kapcsán

Megszólalt Magyar Péter a tatabányai kávézós balhé kapcsán

Volt lincshangulat vagy nem a Turul Étterem és Kávézóban?

Újabb súlyos turbulenciás eset, ezúttal Európához jóval közelebb sérültek meg sokan

Újabb súlyos turbulenciás eset, ezúttal Európához jóval közelebb sérültek meg sokan

A gép biztonságosan leszállt, de 12 sérültet kellett ellátni.

© 2024 (v2.202102)