Legyen zöld otthonod Vácott, a Dunánál!

Vác az agglomeráció egyik legnépszerűbb települése, nem véletlenül, a Budapesthez közeli elhelyezkedésen túl a kiváló infrastruktúra és a Duna gyönyörű természeti környezete is sokakat csábít ide. Mai cikkünkben innen hozunk egy zöld társasházat, hamarosan költözhető lakásokkal.

Vácott, a Dunától mindössze 300 méterre, természetközeli, mégis frekventált helyen, a Kőhíd utca és a Hálóköz által határolt, fás-füves területen épül a Zöld Duna Társasház. Innen az M2-es autóút és a 2-es főút, valamint Vác belvárosa éppoly könnyen megközelíthető, mint a Duna-part, a Buki horgásztó vagy a Börzsöny-hegység, az Újpestet Zebegénnyel összekötő EuroVelo 6-os kerékpárút pedig egyenesen a ház előtt halad el.

Az M0-ás körgyűrű 20-25 perc alatt, a Városliget 30-35 perc alatt érhető el autóval, míg a Börzsönyben mindössze 20 perc alatt ott lehetünk. Vác belvárosát 8-10 perc alatt elérhetjük kerékpárral, a közelben pedig élelmiszerbolt, több általános- és középiskola, óvoda, játszótér és sportcsarnok is vár. A helyközi és távolsági buszok megállója szintén nincs messze. Itt tehát maradéktalanul megvalósul a kiváló infrastruktúra és a zöld környezet egysége.

A központ közeli, mégis zöldövezetben elhelyezkedő lakásokból csodás panoráma tárul a Duna-parti zöld területre, ugyanakkor a fenntartási költség is alacsony, amit az épület energiatakarékos és környezetbarát műszaki megoldásai garantál. A Zöld Duna Házba ugyanis nagy üvegfelületű, háromrétegű nyílászárókat építettek be, hűtését és fűtését pedig környezetbarát, megújuló energiát hasznosító, hőszivattyús rendszer biztosítja kedvezményes áramtarifával, ami a mennyezeti felület hűtés-fűtésnek köszönhetően zajmentes és egészséges is lesz.

Az épület földszint + 4 emeletes, a szintek közt a közlekedést lift biztosítja. A társasházban összesen 39 napfényes lakás kapott helyet a 28 nm-es garzontól a 140 nm-es családi otthonokig változatos elosztásban, 1, 2 vagy akár 3 hálószobával, így minden korosztály megtalálhatja a számára ideálisat. A lakásokba kizárólag első osztályú anyagok kerültek beépítésre, biztonsági bejárati ajtók és kiváló minőségű hideg- és melegburkolatok várják a lakókat.

Az emeleti lakások mindegyikéhez üvegkorlátokkal rendelkező erkély is kapcsolódik, a legfelső szinten pedig nagy teraszos, szintén üvegkorlátos penthouse-ok kaptak helyet. Az üvegkorlátoknak köszönhetően az erkélyekről és a teraszokról csodás panoráma nyílik a Duna menti zöldövezetre, míg a földszinti ingatlanok többsége kert és/vagy terasz kapcsolattal is rendelkezik, így a ház minden lakója közvetlen kapcsolatot ápolhat a természettel.

A parkolás teremgarázsban, illetve felszíni beállókon lehetséges. A teremgarázshelyek széles kialakításának köszönhetően itt kerékpárokat is el lehet helyezni, illetve tárolókat is lehet a lakásokhoz vásárolni.

A Zöld Duna Társasház kiváló minőségben, megbízható fejlesztő kivitelezésében épült, és befejezése a végéhez közelít, így hamarosan költözhető. A lakások vételára tartalmazza a hideg- és melegburkolatokon túl, szanitereket, a villanyszerelvényeket és a beltéri ajtókat is, ugyanakkor a konyhabútor és a világítótestek nem képezik a vételár részét. Egyes eladatlan lakásoknál még lehetőség van a választható termékek összeállítására.

Ha Ön az agglomerációban keresi új otthonát, és fontos a zöldövezeti, mégis központi elhelyezkedés, valamint a gyors költözhetőség, akkor érdemes a Zöld Duna Társasházat választania, ahol panorámás, energiatakarékos lakások várják a Dunától egy karnyújtásnyira.

A cikk megjelenését a Zöld Duna Társasház fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bevitt egy gyomrost a forint az eurónak

Bevitt egy gyomrost a forint az eurónak

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Újabb lépést tett Donald Tusk az európai vaskupola felé

Újabb lépést tett Donald Tusk az európai vaskupola felé

Ez történt az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Mennyire lehettek forróak a nyarak kétezer éve? A válasz meglepő

Mennyire lehettek forróak a nyarak kétezer éve? A válasz meglepő

Érdekes módszerrel derítették ki a kutatók, hogyan alakulhatott a nyári átlaghőmérséklet az elmúlt kétezer évben. 

© 2024 (v2.202102)