Itt a tavasz, találj most új otthonra a Dunánál, rendkívüli kedvezménnyel!

A korán érkezett tavasz, a jó idő a természetbe hív, a budapestiek jobb híján a Margit-szigeten, a Városligetben vagy a Duna-parton igyekeznek tölteni a szabadidejüket. Aki pedig eddig lakásvásárláson gondolkozott, az most biztos a tettek mezejére lép. Ha Te is közéjük tartozol, és épp egy vízparti otthonról álmodozol, akkor ajánlunk figyelmedbe egy közvetlen Duna-parti beruházást, amit most személyesen is megnézhetsz, és ha megtetszett, akkor a neked tetsző lakást rendkívül kedvezményesen meg is vásárolhatod.

A XI. kerületben, a Duna főága mellett, a Lágymányosi-öböl közelében fekvő Metrodom River ugyanis egy tavaszias hangulatú nyílt nappal várja most az érdeklődőket, ahol a lakópark közösségi tereit, a közösségi fitness termet és szaunát, a hatalmas átriumos lobbyt, a lakóparkhoz tartozó Duna-parti sétányt, valamint teljesen berendezett minta okosotthonokat és üres lakásokat is megtekinthetnek a látogatók értékesítő kíséretében, aki minden felmerülő kérdésre készséggel válaszol. A rendezvény során tavaszi finomságokkal, ételekkel, italokkal is várják a látogatókat.

Látnivaló pedig lesz bőven, hiszen a Metrodom River egy valóban közvetlen Duna-parti lakópark, amelynek keleti kapuja a lágymányosi Duna-parton épülő sétányra nyílik, és amelynek központi eleme a víz, melynek üdítő, nyugtató hangja és látványa a kertben és az épületeken belül is mindenhol megjelenik valamilyen formában.

A lakópark nyugati és keleti bejáratát összekötő, az épületek közt kanyargó széles sétány mentén például mindenhol kisebb-nagyobb díszmedencéket és csobogókat létesítenek, és az épületeken belül található, 5 emelet magas mediterrán növényzettel beültetett átriumokba is kerül egy-egy csobogó. A gyerekeket a kertben vizes elemekkel is felszerelt játszótér várja, a közösségi csónakház pedig minden lakó számára lehetőséget kínál, hogy túrakajakokkal felfedezhesse a Dunát. A Metrodom River ezen kívül még számtalan közösségi- és gyerekbarát szolgáltatással várja lakóit, így például egy magánbölcsőde és egy önkormányzati fenntartású óvoda is helyet kap a lakópark területén belül.

A mintalakás megtekintése során pedig a beruházás magas szintű műszaki felszereltségéről, a Metrodom által fejlesztett, energiatakarékos Dual Eco fűtésrendszer és okosotthon rendszer előnyeiről is meggyőződhetnek a látogatók.

Ez még nem minden! Egy különleges akció keretén belül most rendkívüli kedvezménnyel vásárolhatóak lakások, ami különösen családosok számára lehet igen kedvező, ugyanis a kedvezmények a megvásárolni kívánt lakás szobái után járnak, azaz minél több szobás a lakás, annál nagyobb kedvezménnyel vásárolható meg. Mindez azt jelenti, hogy:

  • az egy hálószobás és a garzonlakások után most 4 millió forint kedvezmény,
  • a 2 hálószobás lakások után szobánként 5 millió forint kedvezmény,
  • a 3 vagy több hálószobás lakások után szobánként 6 millió forint kedvezmény jár,

azaz a legnagyobb lakások 30 millió forinttal olcsóbban vásárolhatók meg, és a 40 nm-nél nagyobb lakásokra természetesen az új CSOK Plusz is felvehető.

Akik tehát nagy tervekkel érkeznek, azoknak érdemes minél nagyobb, több szobás lakást választaniuk, különösen, ha épp családalapítás előtt állnak, vagy esetleg meg is született már 1 vagy 2 gyermekük, de a család további bővítését tervezik.

A nyílt napra március 22-én és 23-án várják az érdeklődőket, a beruházás 15 fős csoportokban tekinthető meg és a rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi felületen lehet megtenni: https://metrodom.hu/rivernyiltnap202403

A cikk megjelenését a Metrodom támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint átlépnék Putyin egyik vörös vonalát az amerikaiak

Megint átlépnék Putyin egyik vörös vonalát az amerikaiak

Megengednék az ukránoknak, hogy úgy vívják a háborút, ahogy jónak látják. Közben Franciaország válaszolt az orosz nukleáris fenyegetésre. Háborús hírek.

Nagy Márton elsápadhat ezektől a számoktól

Nagy Márton elsápadhat ezektől a számoktól

Padlót fogtak a beruházások az első negyedévben a KSH legfrissebb adatai szerint.

Megint jókorát nőttek a keresetek, Ön is ezt érzi?

Megint jókorát nőttek a keresetek, Ön is ezt érzi?

Bruttóban és nettóban is több mint 13 százalékos az emelkedés, a reálbérek is szépet nőttek.

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Pont azokon a piacokon nem vásárolnak elektromos autókat, ahova a magyarországi gyárak szállítanának.

© 2024 (v2.202102)