Ezek most a legizgalmasabb ajánlatok, csapj le gyorsan egy szuper családi házra!

Az Ingatlantájoló Árfigyelő szolgáltatásának köszönhetően naponta értesülhetnek róla, ha valamelyik, a beállított keresési feltételeknek megfelelő ingatlan árát csökkentették. Ehhez nem kell mást tenni, mint beállítani a Hirdetésfigyelő szolgáltatást, így naponta, e-mailben érkeznek a legjobb ajánlatok. Az elmúlt napokban csodás családi házaknak csökkent az ára.

Gyönyörű családi otthon Tahitótfalun

A Budapestről kiköltöző családok álma lehet ez a 128 nm-es, 2020-ban felújított családi ház, mely Tahitótfalun, a főúttól nem messze, egy csendes utcában található. A tetőtér beépítéses ház alsó szintjén található egy tágas amerikai konyhás étkezős nappali, melyhez egy 25 nm-es terasz kapcsolódik, 2 hálószoba, fürdőszoba, WC és közlekedő, a felső szinten pedig 2 hálószoba, melyek közül az egyikhez egy 15 nm-es terasz kapcsolódik, valamint egy közlekedő és egy fürdőszoba. A felújítás során cserélték a teljes elektromos hálózatot, az összes külső és belső nyílászárót, valamint a bejárati ajtót, valamint az ingatlan új kondenzációs kazánt, új, gépesített konyhabútort, új beépített szekrényeket, gardróbszekrényeket kapott. Ezen kívül megtörtént a teljes ház újraburkolása és festése, valamint riasztó bekötése és mindkét szinten új fürdőszobát, valamint új acélszerkezetű teraszt alakítottak ki, amely új burkolatot is kapott. Az ingatlan ára 79,9 millióról 74,9 millió forintra csökkent.

Teljes berendezéssel Nyíregyházán

90 millió forintról 79,9 millió forintra csökkent ennek a nyíregyházi, 138 nm-es családi háznak az ára, ami azért is különösen kedvező, mert ez a vételár a gyönyörűen berendezett ingatlan teljes bútorzatát is tartalmazza. A családi ház Oroson található, 2021-ben épült, amerikai konyhás nappalival, 3 hálószobával és 2 fürdőszobával rendelkezik, valamint egy 20 nm-es, fedett terasz és egy 18 nm-es garázs is kapcsolódik hozzá.

Napelemes családi ház Debrecenben

Debrecen Nagysándor-telepen található ez a 115 nm-es családi ház, melyben nagy nappali-étkező, konyha, valamint 2 és fél szoba kapott helyet. Az ingatlan fűtését kondenzációs kazán biztosítja, de minden szobában felszerelésre került egy-egy inverteres hűtő-fűtő klíma is, a ház elektromos áram ellátását pedig napelem is segíti. A 24 nm-es fedett teraszról léphetünk ki a parkosított kertbe, ahol 6 személyes jakuzzi, szalonnasütő és hőszivattyús fűtésű medence is helyet kapott. Az ingatlan árát 95 millióról 89,9 millió forintra csökkentették.

Szép családi otthon a XX. kerületben

2010-ben épült ez a családi ház, mely amerikai konyhás nappalival, 2 hálószobával, fürdőszobával, külön WC-vel, háztartási helyiséggel, kamrával, garázzsal és nagy fedett terasszal várja új lakóit. A 130 nm-es ingatlan klimatizált, garázsa szobává alakítható, szép, parkosított udvar tartozik hozzá. Az ingatlan ára 136,9 millióról 129,9 millió forintra csökkent.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bevitt egy gyomrost a forint az eurónak

Bevitt egy gyomrost a forint az eurónak

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Újabb lépést tett Donald Tusk az európai vaskupola felé

Újabb lépést tett Donald Tusk az európai vaskupola felé

Ez történt az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Mennyire lehettek forróak a nyarak kétezer éve? A válasz meglepő

Mennyire lehettek forróak a nyarak kétezer éve? A válasz meglepő

Érdekes módszerrel derítették ki a kutatók, hogyan alakulhatott a nyári átlaghőmérséklet az elmúlt kétezer évben. 

© 2024 (v2.202102)