Exkluzív lakáskultúra: ilyen egy budai luxusotthon

A Szabadsághegy Budapest egyik legkedveltebb és legkülönlegesebb lakókörnyezete. A hegyet sajátos miliő jellemzi, történelmi villákkal, rengeteg zöldterülettel és lenyűgöző panorámával büszkélkedhet. A hegy oldalában, zöldellő fákkal és lenyűgöző panorámával bíró utcák húzódnak, ahol a város zajától védve, mégis elérhető közelségben pihenhetnek meg a lakók. Ez nem csupán Budapest egyik legelőkelőbb része, hanem a főváros zöld oázisaként is ismert, ahol a villák és kertes házak a múlt századi nagypolgári hagyományokat idézik.

Ez a környék, amely már a 19. század vége óta kiemelkedő lakóövezetként számon tartott, ma is őrzi ezt a státuszt. A kerület töretlen népszerűsége tükröződik az ingatlanárakon is, egy XII. kerületi lakás biztos befektetés. Ez a városrész nem csupán a gyönyörű tájról, de a családias légkörről, a kiváló infrastruktúráról és a kiemelkedő közbiztonságról is ismert.

Ezen kivételes adottságok mentén épült fel egy csendes zsákutcában a mindössze ötlakásos Diana társasház. A lakókörnyezet exkluzivitást sugároz, miközben megőrzi a hegy csendes, meghitt hangulatát.

A természetes szépsége ad otthont a Diana társasház letisztult vonalvezetésű lakásainak. Az épület modern és elegáns megjelenésű, ám a környezettel harmonizáló. A tervezés során nem csak az esztétikai szempontok érvényesültek, hanem nagy figyelmet fordítottak a praktikumra is. A minden részletre kiterjedő gondos tervezés garantálja, hogy a lakók élete a lehető legzökkenőmentesebb legyen.

Az épületben még négy szabad lakást találunk. A földszinti lakás 114 négyzetméteres alapterületével, 46 négyzetméteres teraszával és saját, 104 négyzetméteres kertjével ideális választás lehet azok számára, akik szeretnék a kültéri tevékenységeket saját otthonuk intim környezetében is élvezni.

Az első emeleten két otthon közül választhatunk. Mindkettő 117 négyzetméteren terül el, ezekhez 59 négyzetméteres terasz és kicsit több, mint 250 négyzetméter tetőkert is tartozik – tökéletes helyszín pihenésre és vendégfogadására egyaránt.

Végül pedig választható még egy penthouse lakás, mely 107 négyzetméteres belső területével és 149 négyzetméteres teraszával a város feletti életérzést nyújtja.

Az épületben élenjáró építészeti és környezetbarát technológiákat alkalmaztak A hőszivattyús hűtés-fűtés, és az alumínium profil rendszerű, háromrétegű nyílászárók gondoskodnak arról, hogy a hőérzet mindig kellemes, a rezsi pedig visszafogott legyen. A házban minden lakáshoz tartozik garázs, az épület kényelmét pedig egy nyolcszemélyes lift is emeli.

A cikk megjelenését a Diana Társasház fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Pont azokon a piacokon nem vásárolnak elektromos autókat, ahova a magyarországi gyárak szállítanának.

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Itt az ideje beváltani a nyaralós pénzt?

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Sokan nem vitték vissza az ajánlóíveket, pedig ez kötelező lenne.

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A határidő előtt leadták mindegyik, az olimpiai, világ, és Európa-bajnok úszónőhöz köthető cég beszámolóját.

© 2024 (v2.202102)