Eszméletlen menő lakásoknak csökkent az ára a hosszú hétvégén!

A hosszú hétvégén is számos eladó ingatlannak csökkentette az árát a tulajdonosa. Az Ingatlantájoló Árfigyelő szolgáltatásának köszönhetően, olvasóink naponta értesülhetnek arról, ha valamelyik, a beállított keresési feltételeknek megfelelő ingatlannak változott az ára. Ehhez nem kell mást tenni, mint beállítani a Hirdetésfigyelő szolgáltatást, így naponta, e-mailben érkeznek a legjobb ajánlatok. Mutatunk néhány ingatlant azok közül, amelyeknek a hosszú hétvégén csökkentették az árát, méghozzá nem is kevéssel!

Egyedi design lakás a II. kerületből

Több, mint 10 millió forinttal csökkentették ennek a Batthyány tértől sétatávolságra fekvő lakásnak az árát, mely – bár a hirdetésből ez nem derül ki – valószínűleg valamikor Airbnb lakásként működött. Az ingatlant így most 109 millió forint helyett 98,8 millió forintért lehet megvásárolni. A teljeskörűen felújított lakás 59 nm-es, egy amerikai konyhás nappalival és 2 hálószobával rendelkezik, vételára a teljes bútorzatot tartalmazza.

Praktikusan átalakított lakás Oroszlányban

Oroszlányban, a vasútállomás és az autóbusz állomás közelében kínálják eladásra ezt az 50 nm-es, 2 és fél szobás, erkélyes lakást, melynek az árát 28,9 millióról 27,9 millió forintra csökkentették. Az ingatlan egy praktikus átalakításnak köszönhetően amerikai konyhás nappalival és 2 hálószobával rendelkezik. A lakás nyílászárói műanyagok, fűtését egyedi hőmennyiségmérővel ellátott távfűtés biztosítja és egy zárható tároló is tartozik hozzá.

Családi ház menő terasszal, Gödöllőn

5 millió forinttal csökkentették ennek a gödöllői, 84 nm-es családi háznak az árát, melyhez 48 nm-es terasz is tartozik. A Gödöllő Fenyvesen épült családi ház így 119,9 millió forint helyett most 114,9 millió forintért vásárolható meg. A mediterrán stílusú ingatlan 2018-ban, domboldalra épült, így terasza már egy szinttel feljebb van az udvar szintjétől és csodás panorámát biztosít a környező dombokra, alatta egy tároló található. A családi házban amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, egy fürdőszoba WC-vel és egy külön WC kapott benne helyet.

Két generációs családi ház Pécsett

A Zsolnay negyedtől 5 percre, Pécs basamalomi részén áll ez a kétszintes, kétgenerációs családi ház, melynek vételárát most 56 millió forintról 52 millió forintra csökkentették. Az ingatlan felső szintje jelenleg is lakott, 2017-ben teljeskörű felújításon esett át, az ingatlan alsó szintjét nem lakják, ez a szint felújítandó. A 100 nm-es felső szinten egy előtérből nyílik 2 szoba, egy étkező-konyha, egy fürdő és egy WC, az étkező-konyhából nyílik továbbá egy kamra, és innen közelíthető meg a terasz is. Az alsó szinten 2 szoba, konyha, fürdőszoba, kazánház és műhely kapott helyet. A két lakrész teljesen külön nyílik, így a dupla gázkvóta igényelhető rá.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hű, de erős lett a forint!

Hű, de erős lett a forint!

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Közel a szabad média vége az EU-ban? Gúzsba kötés határán áll több uniós országban

Közel a szabad média vége az EU-ban? Gúzsba kötés határán áll több uniós országban

A médiaszabadság mértéke Magyarországon különösen, de másutt is hanyatlik.

Tíz százalékot drágultak a lakások a fővárosi agglomerációban

Tíz százalékot drágultak a lakások a fővárosi agglomerációban

Továbbra is kiemelkedő a fővárosi agglomeráció vándorlási többlete: az elmúlt húsz évben több településen is megduplázódott a lakosságszám, a megnövekedett kereslet pedig áremelkedéssel járt - állapították meg az Otthon Centrum elemzői.

Három alternatívája is lenne az állampapíroknak, de…

Három alternatívája is lenne az állampapíroknak, de…

Hiába volt magasabb az állampapírok kamata régebben, ha most nincs jobb ezeknél, mert vagy az adó, vagy a kockázatok nyomják agyon a lehetséges versenytársakat.

© 2024 (v2.202102)