Már csak ma éjfélig! Fantasztikus húsvéti kreditakció!

A tavasz az az időszak, amikor nemcsak a természet éled újjá, de a lakáspiac is beindul. A családosok csak nyári szünetben szeretnek költözködni, ezért ilyenkor fognak lakásvadászatba, de mindenki más is, szívesebben nézeget eladó ingatlanokat, amikor jó időben, akár munka után is, még világosban van erre lehetősége. Érdemes tehát ezt az időszakot kihasználni, és megfelelő marketingstratégiákkal megtámogatni lakáshirdetésünket, amiben most az Ingatlantájoló húsvéti kreditakciója is segít, hogy még több érdeklődőt érhessünk el hirdetésünkkel! Nézzük a részleteket!

Legyen hirdetésed mindig szem előtt!

Az Ingatlantájoló páratlanul hasznos, 3 szintű licitrendszerének köszönhetően hirdetésed nem kell, hogy idővel legördüljön, hanem a kreditjeid segítségével mindig a listaoldalak élére sorolhatod. Ebben a rendszerben az a legjobb, hogy az egyéni hirdetők és a kisebb, nagyobb irodák között nem tesz különbséget, ugyanolyan feltételekkel kerülhet a legjobb helyekre a Te hirdetésed is.

 

Az Ingatlantájoló most egy húsvéti kreditakcióval kíván a hirdetőknek segíteni, hogy hirdetésük még előkelőbb helyet érjen el a különböző találati listákon, így most március 31-én éjfélig 50%-os kedvezménnyel vásárolhatsz krediteket!

Kuponkód: 50

Több érdeklődőt szeretnék, licitálok!

 

Válaszd ki és érd el a megfelelő célcsoportot!

A sikeres ingatlaneladás olyan, mint egy jól felépített kártyavár. Ha minden lap a helyén van, akkor eléri célját, azonban, ha egy lap hiányzik, másodpercek alatt összedől. Ezért fontos, hogy a célcsoport alapján szabd személyre hirdetésedet, hogy az a lehető legvonzóbb legyen a potenciális vevők számára. Ebben nagy jelentőséggel bír, hogy milyen hirdetési portált választasz. Az Ingatlantájoló ebben a tekintetben előnyös választás, mivel olyan platform, ahol mind a városi, mind a vidéki ingatlanok iránt megtalálhatók érdeklődők, így elég széles célcsoportot érhetsz el. Ráadásul a kiemelési csomagokban foglalt szolgáltatások ennek az esélyét még tovább növelik. Már a legkisebb, 14 napos csomag, esetén is lehetővé válik 20 kép feltöltése, aminek stratégiai jelentősége van az ingatlaneladásnál, de választhatsz 30, 60 vagy 120 napos csomagot is. A kiválasztott csomagtól függően hirdetésed akár az Ingatlantájoló facebook oldalán vagy partneroldalain is megjelenhet.

Sok múlik az árazáson!

A célcsoport meghatározása után jön az árazás, ami viszont egyáltalán nem könnyű feladat, hiszen egy túlárazott ingatlan sok időt fog eltölteni a piacon, mielőtt gazdára talál, nekünk viszont nem ez a célunk. Fontos tehát a reális ár meghatározása, de ha úgy véljük, hogy túl magas árat szabtunk meg, és emiatt nem érkeznek az érdeklődők, akkor sohasem késő változtatni. Az Ingatlantájoló megújult Hirdetésfigyelő szolgáltatásának köszönhetően ráadásul 24 órán belül hírlevelet kapnak ingatlanunk árának csökkenéséről azok, akik a mi ingatlanunknak megfelelő szűrési paraméterekre állítottak be Hirdetésfigyelő szolgáltatást.

Mutassuk meg a portékát!

Ha valamit el akarunk adni, azt meg kell, hogy mutassuk. Még egy zoknit sem veszünk meg, ha nem láttuk előtte, nemhogy egy ingatlant! Ahhoz, hogy felkeltsük a lehetséges vásárlók érdeklődését, csatolnunk kell a hirdetéshez jó pár szép fotót. Várjuk ki a fotózásra alkalmas időpontot, a napfényes időt, amikor sokkal barátságosabb, hívogatóbb képeket tudunk lőni az ingatlanról. Legyen kinti, kerti és benti kép is, fotózzuk le az összes helyiséget, de előbb pakoljunk el! A rumlis, összevissza, szemetes képek egyáltalán nem vonzók. Lehetőleg ne legyen benne az otthagyott diszperzites vödör, a kuka, sem a vetetlen ágy. Ha a takarítás megvan, törölgessük le az objektívet is, mert a maszatos, homályos fotó szintén nem vonzó. Végül pedig forgassuk a megfelelő irányba a képeket, az álló legyen álló, a fekvő pedig fekvő, és a ferdeséget is igazítsuk ki. Van már minden telefonon egyszerű fotószerkesztő program, amit gyerekjáték használni.

És írjunk informatív hirdetésszöveget!

A képek mellett pedig ne feledkezzünk meg a hirdetés leírásáról sem, hiszen míg a képek megragadhatják a figyelmet, a leírás meggyőzheti az érdeklődőket, hogy fel is keresse a tulajdonost és személyesen is megtekintse az ingatlant. Mindenképpen legyen szó a környékről, a közeli szolgáltatásokról, az ingatlan legfontosabb paramétereiről, a pozitívumokról is. Ugyanakkor figyelj arra, hogy a leírás tömör, informatív és jól tagolt legyen.

Foglalkozzunk a hirdetéssel, figyeljünk oda a marketingre!

A sikeres értékesítés titka bizony az, hogy marketingre is költeni kell. Az Ingatlantájolón már napi 1-2 kávé áráért választhatunk kiemelési csomagot, amellyel nemcsak képeket tölthetünk fel a hirdetésünkhöz, de számtalan egyéb kiemelési szolgáltatást is választhatunk, mint például social media kiemelést, vagy az Ingatlantájoló 4 partneroldalán (pl.: Mfor.hu, Privátbankár.hu, Infostart.hu) történő kiemelést is.

Személyre szabott cikkek profi szerzőktől

Az Ingatlantájolón ráadásul olyan egyedülálló lehetőség is rendelkezésre áll, mint a cikkrendelés. A megfelelő hirdetői csomag választásával ugyanis cikket is írathatsz ingatlanodról! Az Ingatlantájoló profi újságírói veled együttműködve írják meg a cikket, amit jóváhagyásod után az Otthontérkép Magazin felületén tesznek közzé. Ez a cikk pedig az Ingatlantájoló partneroldalaira is kikerül.

Hirdethetsz euróban is!

Az euróban hirdetés szintén rendelkezésre áll, ami azért is hasznos, mert elősegíti, hogy még több érdeklődőt bevonzzunk. Külföldiek is előszeretettel látogatják ugyanis az oldalt és vesznek ingatlanokat Budapest belvárosában, a Balaton parton, valamint az osztrák határ mentén. Ugyanakkor a legnagyobb előnye az euróban hirdetésnek, hogy ezzel az árfolyamveszteséget is elkerülhetjük. Az Ingatlantájoló rendszere a Magyar Nemzeti Bank napi árfolyamadatait felhasználva váltja át az ingatlanok árát forintból euróba, és az ár szerinti listázás során is függetlenül kezeli a pénznemeket, így garantáltan megtalálható lesz a hirdetésünk a különböző keresési feltételek mellett is.

 

Ne feledd! Húsvéti kreditakciónk keretén belül most 50% kedvezménnyel vásárolhatsz krediteket, amelyekkel még előkelőbb helyekre pozícionálhatod hirdetésedet a találati listákon!

Kuponkód: 50

Több érdeklődőt szeretnék, licitálok!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Érdemes várni szerdáig a tankolással? Most kiderül!

Érdemes várni szerdáig a tankolással? Most kiderül!

Ismét változnak az üzemanyagárak, nem is kicsit!

Egy EP-listára már biztosan lehet szavazni június 9-én

Egy EP-listára már biztosan lehet szavazni június 9-én

A választási iroda már nyilvántartásba is vette a Fidesz és KDNP közös listáját.

Új finanszírozási vezetőt kapott az Indotek Group

Új finanszírozási vezetőt kapott az Indotek Group

Bartha András az Erstétől érkezik.

Már látszik, hogy állnak sorba a magyar munkahelyekért a Fülöp-szigetekről

Már látszik, hogy állnak sorba a magyar munkahelyekért a Fülöp-szigetekről

A 2023-as munkaerőpiaci adatokban már látványosan megjelenik az is, hogy a külföldi dolgozók száma egyre nő.

© 2024 (v2.202102)