Árzuhanás! Ilyen szuper ingatlanoknak csökkent az ára a napokban!

Az Ingatlantájoló megújult Hirdetésfigyelő szolgáltatásának köszönhetően már 24 órán belül értesülhetsz arról, ha egy, a keresési paramétereidnek megfelelő ingatlan árát csökkentették. Így soha nem maradsz majd le a legjobb ajánlatokról. Mutatjuk, mely ingatlanoknak csökkent az ára az elmúlt néhány napban.

Gyönyörű családi ház Debrecenben

Csaknem 8 millió forinttal csökkentették ennek a családi háznak az árát, amely Debrecen Szabadságtelepen található. A 153 nm-es ingatlan így most 97,5 millió helyett 89,9 millió forintért vásárolható meg. A családi ház tetőtér beépítéses, földszintjén az előszoba, konyha, étkező, nappali egy légtérben található, mégis elkülönül, egy hálószoba, WC és háztartási helyiség található még itt, ahonnan át lehet jutni a garázsba. A nappaliból csodás télikert, onnan pedig egy hatalmas terasz nyílik. A tetőtérben 3 hálószoba (egyik gardróbbal is rendelkezik) és egy fürdőszoba kapott helyet, egy szennyesledobó is található itt, ami egyenesen a háztartási helyiségbe juttatja a ruhákat. A ház 1983-ban épült, folyamatosan karbantartották, ezért újszerű állapotban van. A kertben egy filagória is helyet kapott, ahol egy kemence található.

Belső kétszintes, panorámás lakás Herminamezőn

8 millió forinttal csökkentették, ennek a praktikus kialakítású, belső kétszintes lakásnak az árát, mely a XIV. kerületben, Herminamezőn található, egy társasház 4. emeletén. A 110 nm-es ingatlan így most 147 millió helyett 139 millió forintért vásárolható meg. A lakás alsó szintjén amerikai konyhás nappali, kamra és egy fürdőszoba kapott helyet, a felső szinten 3 szoba és egy fürdőszoba található, a legnagyobb hálószobában egy gardrób és egy dolgozó sarok is kialakításra került. A nappalihoz egy 12 nm-es erkély is kapcsolódik, ami minden irányban zöldellő ligetekre nyújt gyönyörű panorámát. Az alsó és a felső szint egyaránt megközelíthető külön bejáraton keresztül a lépcsőházból, így az ingatlan két külön lakássá is átalakítható két generáció részére.

Szép családi otthon a XI. kerületben

A XI. kerületben, a Budaörsi úton, a Gellért-hegyhez közel vált eladóvá ez a 3. emeleti, 90 nm-es, 2 és fél szobás lakás, mely 128,9 millió helyett most 124,9 millió forintért vásárolható meg. Az ingatlan tágas terekkel, 30 nm-es nappalival, 18 nm-es konyha-étkezővel, egy 20 és egy 10 nm-es szobával rendelkezik, a fürdőszoba és a WC külön helyiségben található. A nappalihoz egy kis erkély is kapcsolódik, a lakás gyönyörűen felújított, ide tényleg csak költözni kell.

Otthonos kislakás Pesterzsébeten

A XX. kerületben, Pesterzsébet egyik legkedveltebb lakóparkjában, egy 2011-ben épült társasház 2. emeletén vált eladóvá ez a 43 nm-es kislakás, melynek árát most 54,5 millióról 53,5 millió forintra csökkentették. Az ingatlanba belépve egy nagy amerikai konyhás nappali fogad, innen nyílik a hálószoba és a fürdőszoba. A nappaliból léphetünk ki a lakás teljes hosszában végighúzódó, csaknem 13 nm-es erkélyre.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Tudja ki Magyarország tíz legnagyobb adózója? Varga Mihály elárulta

Tudja ki Magyarország tíz legnagyobb adózója? Varga Mihály elárulta

Eláruljuk, közülük öt egy-egy bank.

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

A tulajdonosváltással át fog alakulni a finanszírozási szerkezet is a Megyeri úton.

Aggasztó dolgokra készülhetnek Pintér Sándor kínai kollégái Magyarországon

Aggasztó dolgokra készülhetnek Pintér Sándor kínai kollégái Magyarországon

A külföldön élő kínaiak megfigyelése, jobb belátásra térítése, sőt "hazarablása" is feladata a magyar kormánnyal egyezményeket aláíró kínai minisztériumnak.

© 2024 (v2.202102)