Befektetési céllal keresel lakást, annak minden nyűgje nélkül? Mit szólnál egy Duna-parti ingatlanhoz?

Budapesten a Duna-parti ingatlanok igazán kuriózumnak számítanak, és saját részre vagy befektetés céljára is sokan keresnek ilyen lakásokat. Mai cikkünkben egy olyan beruházást mutatunk, amely nemcsak könnyen kiadható lakásokat kínál, de a megvásárolt lakás mellé még egy évig ingyenes property management szolgáltatást is biztosít.

Ha befektetés céljára keresünk ingatlant az első szempont a választásnál mindig a lokáció, ezen kívül kiemelten fontos, hogy a lakás energiatakarékos legyen, hiszen az ilyen ingatlanok könnyebben kiadhatóak, és legalább ennyire fontos a lakás állapota is, hogy az első hónapok, évek bevétele ne az esetlegesen felmerülő felújításokra menjen el. Ennek érdekében kifejezetten előnyös egy jó elhelyezkedésű, új építésű projektben lakást választani, mint amilyen a Metrodom River lakópark, amely a XI. kerületben, közvetlenül a Duna mellett épült fel.

A Metrodom River természetközeli elhelyezkedése ellenére a kiváló infrastruktúráról sem kell lemondani ugyanis a lakópark a Budafoki út mellett helyezkedik el, ahonnan autóval könnyen és gyorsan megközelíthető a Rákóczi híd és azon keresztül Pest belső kerületei, a közösségi közlekedést pedig a közelben megálló 130-as és 133E-s buszok és az 1-es és 41-es villamosok segítik, valamint a 4-es metró is könnyen elérhető a Bikás parknál.

Emellett a környéken munkalehetőséget nyújt a közelben található Infopark és még számos irodaház, illetve a lakóparkban üzlethelyiségek is bérelhetőek, ha valaki saját vállalkozást indítana. A bevásárlás is könnyen intézhető a néhány perc sétával elérhető Újbuda Bevásárlóközpontban és egészségügyi intézmények, általános iskolák, játszóterek, parkok is rendelkezésre állnak a közelben. Ezen kívül a lakóparkban egy magán bölcsőde és egy önkormányzati fenntartású óvoda várja a családosokat.

A kiváló elhelyezkedés pedig magas szintű műszaki tartalommal is párosul, így az első osztályú szigetelés és hőszigetelt nyílászárók mellett a Metrodom saját fejlesztésű Dual Eco fűtésrendszere biztosítja, hogy a lakások fenntartása alacsony költségű és környezetbarát legyen. Mindez pedig a Metrodom szintén saját fejlesztésű okosotthon rendszerével is kiegészül, ami az energiatakarékos technológiát még hatékonyabbá teszi.

Látható tehát, hogy aki a Metrodom Riverben vásárol lakást, az a nagyszerű lokációnak és az alacsony fenntartási költségeknek köszönhetően nagyon könnyen találhat bérlőt, különösen, hogy a lakásokat a bérlők számára még vonzóbbá teszik a lakóparkban elérhető közösségi szolgáltatások, mint például a közösségi tetőterasz és a grill terasz, a kilátó- és napozóteraszok és a kávézó, illetve a fitneszterem, infra- és finn szauna, valamint a közösségi csónakház.

Bármennyire is előnyös tulajdonságokkal rendelkezik azonban egy lakás, amelyet befektetés céljára veszünk, azzal bizony foglalkozni kell, amire sokaknak nincs ideje, ezért érdemes igénybe venni a Metrodom River Property Management szolgáltatását, ami most az első évben ingyenes.

A szolgáltatás keretében ugyanis a Metrodom vállalja a műszaki átvétel és birtokbavétel ügyintézését, a közüzemi szolgáltatókkal kapcsolatos szerződéskötések / névátírások kezelését, a vagyonbiztosítási szerződések megkötését és kezelését a Groupama Biztosítóval, valamint a közös képviselethez történő bejelentkezést és kapcsolattartást és a lakáskiadások menedzselését (ingatlanok hirdetése, bérlők felkutatása és minősítése, szerződéskötések és birtokátruházások lebonyolítása).

Ezen kívül a lakások napi szintű operatív üzemeltetését is biztosítják, azaz tartják a kapcsolatot a bérlőkkel, és rendezik panaszaikat, megszervezik az eseti javításokat, szerelési munkálatokat, bejelentik a garanciális hibákat és nyomon követik a javítási státuszt, elszámolják és számlázzák a havi bérleti díjat, közös költséget és a közüzemi fogyasztásokat, illetve felügyelik a havonta fizetendő díjakat, kezelik a kintlévőségeket.

Mindezt természetesen teljesen átlátható módon, ugyanis negyedéves pénzügyi jelentéseket is készítenek, és menedzselik a negyedéves pénzügyi elszámolásokat is. Mindezt az első egy évben ingyenesen!

Ezen kívül igény esetén, felár ellenében a lakást lakberendezők segítségével be is bútorozzák beépített vagy mobil bútorzatokkal.

És ez még nem minden! Egy különleges akció keretén belül ugyanis most rendkívüli kedvezménnyel vásárolhatóak meg a lakások. Ezek a kedvezmények a megvásárolni kívánt lakás nappali és hálószobái után járnak, azaz minél több szobás a lakás, annál nagyobb kedvezménnyel vásárolható meg.

 

Aki tehát befektetési céllal keres kiváló elhelyezkedésű, energiatakarékos, könnyen kiadható lakást, annak ajánljuk a Metrodom River lakásait, ahol a lakáskiadás minden nyűgjét is leveszik a válláról, méghozzá az első egy évben teljesen ingyenesen.

A cikk megjelenését a Metrodom támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Érdemes várni szerdáig a tankolással? Most kiderül!

Érdemes várni szerdáig a tankolással? Most kiderül!

Ismét változnak az üzemanyagárak, nem is kicsit!

Egy EP-listára már biztosan lehet szavazni június 9-én

Egy EP-listára már biztosan lehet szavazni június 9-én

A választási iroda már nyilvántartásba is vette a Fidesz és KDNP közös listáját.

Új finanszírozási vezetőt kapott az Indotek Group

Új finanszírozási vezetőt kapott az Indotek Group

Bartha András az Erstétől érkezik.

Már látszik, hogy állnak sorba a magyar munkahelyekért a Fülöp-szigetekről

Már látszik, hogy állnak sorba a magyar munkahelyekért a Fülöp-szigetekről

A 2023-as munkaerőpiaci adatokban már látványosan megjelenik az is, hogy a külföldi dolgozók száma egyre nő.

© 2024 (v2.202102)