Befektetési céllal keresel lakást, annak minden nyűgje nélkül? Mit szólnál egy Duna-parti ingatlanhoz?

Budapesten a Duna-parti ingatlanok igazán kuriózumnak számítanak, és saját részre vagy befektetés céljára is sokan keresnek ilyen lakásokat. Mai cikkünkben egy olyan beruházást mutatunk, amely nemcsak könnyen kiadható lakásokat kínál, de a megvásárolt lakás mellé még egy évig ingyenes property management szolgáltatást is biztosít.

Ha befektetés céljára keresünk ingatlant az első szempont a választásnál mindig a lokáció, ezen kívül kiemelten fontos, hogy a lakás energiatakarékos legyen, hiszen az ilyen ingatlanok könnyebben kiadhatóak, és legalább ennyire fontos a lakás állapota is, hogy az első hónapok, évek bevétele ne az esetlegesen felmerülő felújításokra menjen el. Ennek érdekében kifejezetten előnyös egy jó elhelyezkedésű, új építésű projektben lakást választani, mint amilyen a Metrodom River lakópark, amely a XI. kerületben, közvetlenül a Duna mellett épült fel.

A Metrodom River természetközeli elhelyezkedése ellenére a kiváló infrastruktúráról sem kell lemondani ugyanis a lakópark a Budafoki út mellett helyezkedik el, ahonnan autóval könnyen és gyorsan megközelíthető a Rákóczi híd és azon keresztül Pest belső kerületei, a közösségi közlekedést pedig a közelben megálló 130-as és 133E-s buszok és az 1-es és 41-es villamosok segítik, valamint a 4-es metró is könnyen elérhető a Bikás parknál.

Emellett a környéken munkalehetőséget nyújt a közelben található Infopark és még számos irodaház, illetve a lakóparkban üzlethelyiségek is bérelhetőek, ha valaki saját vállalkozást indítana. A bevásárlás is könnyen intézhető a néhány perc sétával elérhető Újbuda Bevásárlóközpontban és egészségügyi intézmények, általános iskolák, játszóterek, parkok is rendelkezésre állnak a közelben. Ezen kívül a lakóparkban egy magán bölcsőde és egy önkormányzati fenntartású óvoda várja a családosokat.

A kiváló elhelyezkedés pedig magas szintű műszaki tartalommal is párosul, így az első osztályú szigetelés és hőszigetelt nyílászárók mellett a Metrodom saját fejlesztésű Dual Eco fűtésrendszere biztosítja, hogy a lakások fenntartása alacsony költségű és környezetbarát legyen. Mindez pedig a Metrodom szintén saját fejlesztésű okosotthon rendszerével is kiegészül, ami az energiatakarékos technológiát még hatékonyabbá teszi.

Látható tehát, hogy aki a Metrodom Riverben vásárol lakást, az a nagyszerű lokációnak és az alacsony fenntartási költségeknek köszönhetően nagyon könnyen találhat bérlőt, különösen, hogy a lakásokat a bérlők számára még vonzóbbá teszik a lakóparkban elérhető közösségi szolgáltatások, mint például a közösségi tetőterasz és a grill terasz, a kilátó- és napozóteraszok és a kávézó, illetve a fitneszterem, infra- és finn szauna, valamint a közösségi csónakház.

Bármennyire is előnyös tulajdonságokkal rendelkezik azonban egy lakás, amelyet befektetés céljára veszünk, azzal bizony foglalkozni kell, amire sokaknak nincs ideje, ezért érdemes igénybe venni a Metrodom River Property Management szolgáltatását, ami most az első évben ingyenes.

A szolgáltatás keretében ugyanis a Metrodom vállalja a műszaki átvétel és birtokbavétel ügyintézését, a közüzemi szolgáltatókkal kapcsolatos szerződéskötések / névátírások kezelését, a vagyonbiztosítási szerződések megkötését és kezelését a Groupama Biztosítóval, valamint a közös képviselethez történő bejelentkezést és kapcsolattartást és a lakáskiadások menedzselését (ingatlanok hirdetése, bérlők felkutatása és minősítése, szerződéskötések és birtokátruházások lebonyolítása).

Ezen kívül a lakások napi szintű operatív üzemeltetését is biztosítják, azaz tartják a kapcsolatot a bérlőkkel, és rendezik panaszaikat, megszervezik az eseti javításokat, szerelési munkálatokat, bejelentik a garanciális hibákat és nyomon követik a javítási státuszt, elszámolják és számlázzák a havi bérleti díjat, közös költséget és a közüzemi fogyasztásokat, illetve felügyelik a havonta fizetendő díjakat, kezelik a kintlévőségeket.

Mindezt természetesen teljesen átlátható módon, ugyanis negyedéves pénzügyi jelentéseket is készítenek, és menedzselik a negyedéves pénzügyi elszámolásokat is. Mindezt az első egy évben ingyenesen!

Ezen kívül igény esetén, felár ellenében a lakást lakberendezők segítségével be is bútorozzák beépített vagy mobil bútorzatokkal.

És ez még nem minden! Egy különleges akció keretén belül ugyanis most rendkívüli kedvezménnyel vásárolhatóak meg a lakások. Ezek a kedvezmények a megvásárolni kívánt lakás nappali és hálószobái után járnak, azaz minél több szobás a lakás, annál nagyobb kedvezménnyel vásárolható meg.

 

Aki tehát befektetési céllal keres kiváló elhelyezkedésű, energiatakarékos, könnyen kiadható lakást, annak ajánljuk a Metrodom River lakásait, ahol a lakáskiadás minden nyűgjét is leveszik a válláról, méghozzá az első egy évben teljesen ingyenesen.

A cikk megjelenését a Metrodom támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Akkorát növekedtek a bérek, hogy az már a Holdról is látszódik - olvasói kommentek

Akkorát növekedtek a bérek, hogy az már a Holdról is látszódik - olvasói kommentek

Beszóltam a Facebookon című rovatunkban a hét legérdekesebb, legtöbb vitát vagy érzelmet kiváltó kommentjeiből szemezgetünk.

Olaf Scholz megijedt az orosz fenyegetőzéstől?

Olaf Scholz megijedt az orosz fenyegetőzéstől?

Lehessen vagy ne lehessen orosz célpontokat támadni nyugati fegyverekkel? Egyelőre nem úgy tűnik, hogy egyetértés lenne a témában.

Megszólalt Magyar Péter a tatabányai kávézós balhé kapcsán

Megszólalt Magyar Péter a tatabányai kávézós balhé kapcsán

Volt lincshangulat vagy nem a Turul Étterem és Kávézóban?

Újabb súlyos turbulenciás eset, ezúttal Európához jóval közelebb sérültek meg sokan

Újabb súlyos turbulenciás eset, ezúttal Európához jóval közelebb sérültek meg sokan

A gép biztonságosan leszállt, de 12 sérültet kellett ellátni.

© 2024 (v2.202102)