Nincs pincéd? Problémát jelent a szennyvíz kezelés vagy újrahasznosítanád az esővizet? A megoldás 5 napon belül érkezik!

A környezettudatosság ma már kiemelten fontos otthonaink építésénél, felújításánál, így sokan szeretnének biológiai szennyvíztisztító berendezést vagy esővízgyűjtő berendezést, aminek kiépítése meglehetősen időigényes. Szintén sokaknál probléma, hogy házuk nem rendelkezik pincével, amelynek utólagos kiépítése rendkívül bonyolult, engedélyekhez kötött, időigényes és költséges feladat. Létezik azonban olyan megoldás, amellyel mind a három cél megvalósítható, méghozzá 5 napon belül!

A Grünwald by ZEH egyedülálló megoldásokat nyújt esővízgyűjtőrendszer, biológiai szenyyvíztisztító rendszer és gyorsan telepíthető pince területén. A megrendeléstől számított 5 napon belül, gyakorlatilag 1 nap alatt lebonyolítják az igényeid és ingatlanod adottságai szerint megtervezett szennyvíztisztítórendszer, esővízgyűjtő rendszer vagy pince telepítését. Nézzük a részleteket!

Biológiai szennyvíztisztító, hogy a Te kerted legyen a legzöldebb!

A Grünwald biológiai szennyvíztisztító rendszere nemcsak azért egyedülálló, mert mindössze 5 napon belül kiépítik, hanem azért is, mert lehetővé teszi a gyökérzónás öntözést, ami által nem csak a csatornadíjon, hanem az öntöző-szivárogtatómező területének locsolásának költségein is spórolhatunk. A biológiai szennyvíztisztító rendszer kiváló megoldás olyan településeken, ahol a csatornázottság még mindig nem megoldott, illetve hétvégi telkeken, kiskertekben is.

A Grünwald biológiai szennyvíztisztító rendszernek számos előnye van a hagyományos szennyvíztisztító rendszerekkel szemben:

 • nagyobb tartállyal rendelkezik
 • 7-szer nagyobb mennyiségű víz befogadására képes: a régi rendszerek már nem tudják kiszolgálni a 21. századi igényeket, ugyanis a mai modern háztartások már lényegesen nagyobb mennyiségű vizet használnak el, mint 30-40 évvel ezelőtt
 • 2 helyett 4 tisztítókamrával rendelkezik
 • 7-szer nagyobb felületű a szivárogtató mezője, ami még több zöldellő pázsitot jelent a kertünkben
 • éves karbantartása mindössze harmada a hagyományos rendszereknek: az állandó szippantás megközelítőleg 75 ezer forintba kerül évente egy háztartás számára, a Grünwald biológiai szennyvíztisztító rendszerével az éves karbantartás mindössze 25 ezer forint

További előny, hogy a Grünwald szakemberei, az engedélyeztetéstől, a tervezéstől a megvalósításon át mindent intéznek, mindezt 5 napon belül hatósági szakkivitelezői nyilatkozattal, és a telepítés után a magyar termékhez magyarországi szervízhálózatot is biztosítanak, így a garancia is bármikor, bármilyen probléma esetén érvényesíthető.

Esővízgyűjtő rendszerek öntözéshez vagy akár a háztartásba is

Az esővízgyűjtést természetesen úgyis meg lehet oldani, ha egy esővízgyűjtő tartályt helyezünk az eresz alá, amiből szivattyú segítségével locsolunk, de ma már sokkal korszerűbbek a föld alatt elhelyezett tartályok, amelyekből nemcsak a locsolást vagy épp autómosást, hanem a háztartás használati vízellátását is legalább részben biztosíthatjuk. A Grünwald esővízgyűjtő rendszere is ilyen megoldást kínál, de szemben más hasonló termékekkel, a Grünwald esővízgyűjtő tartályai 100 cm földtakarással is beépíthetőek betonozás nélkül, így téve biztonságosabbá a kerti munkát.

A Grünwald magas minőségű, tartós esővízgyűjtő rendszereket kínál, a szennyvíztisztító rendszerekhez hasonlóan magyarországi gyártótól, magyarországi szervízhálózattal és garanciával, a szükséges engedélyekkel, terveztetéssel a megrendeléstől számított 5 napon belül.

Legyen pincéd 1 nap alatt, építkezés nélkül!

Egy utólagos pince kialakítás kapcsán más sem jut az eszünkbe, mint az építkezéssel járó kosz és felfordulás, valamint a projekt idő- és pénzigénye. A Grünwald gyorspincéi ezzel ellentétben rendkívül gyors megoldást kínálnak, hiszen voltaképpen egy előregyártott műanyag tartályt telepítenek a telkünkön a föld alá, a megrendeléstől számított 5 napon belül, mindössze 1 nap alatt.

A pincékhez alapfelszereltségként szellőző, pára- és hőmérő, létra, polcszerkezet és világítás jár, ami igény szerint zárral, bortartóval, illetve védőcső és villamos földkábel fektetéssel egészül ki.

A Grünwald gyors pincéi számtalan előnnyel rendelkeznek a hagyományos pincékkel szemben:

 • nem igényelnek betonozást
 • nincs szükség szigetelésre
 • nem vizesednek
 • egy nap alatt beépíthetők
 • nincs felújítási költségük
 • lényegesen olcsóbbak

Míg egy hagyományos pince kialakítása akár 5 millió forintba is kerülhet, addig a Grünwald pincéi beépítéssel együtt már nettó 1.999.000 forinttól elérhetőek.

A cikk megjelenését a Grünwald by ZEH támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Baleset miatt a szlovák vasút leállította a közlekedést Strekov és Párkány között.

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

A DK azonnali költségvetési átcsoportosítást követel, hogy a kórházak biztosítani tudják a legalapvetőbb feltételeket a betegek gyógyításához.

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu.

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Alcsútdobozon ezúttal az arborétum és a golfpálya szomszédságában vett 8,6 hektár (86 ezer négyzetméter) földet id. Orbán Győző.

© 2024 (v2.202102)