Nagy raktárt keres vagy rugalmas feltételekkel bérelne irodát? Hozunk egy remek ajánlatot, ha a kiváló elhelyezkedés is fontos!

Nagyobb raktárakat nem könnyű találni Budapesten, különösen, ha nem a külvárosokban, hanem a belső kerületekben nézelődünk. Mai cikkünkben egy olyan irodaházat mutatunk, amely a főváros frekventált részén, mégis kamionnal is könnyen megközelíthető helyen kínál nagyobb raktárakat és rugalmas feltételekkel bérelhető irodákat.

Temesvári Business Park a XI. kerületben, a Temesvár utcában, a Szerémi út közelében található, ahonnan az M1-es, M7-es, M0-ás autópályák és a belváros is könnyen elérhető. A tömegközlekedést pedig a Fehérvári úton, a közeli Albertfalva kitérőnél megálló villamosok és buszok segítik.

Az itt kiadásra kínált irodák mérete 25 nm-től 1600 nm-ig terjed, rugalmas feltételekkel, akár hosszú- vagy rövid távra is bérelhetők, kedvező áron, havonta 9 euró + áfa/nm áron, 1,5 euró/nm + áfa üzemeltetési költség mellett.

Raktárakat már 50 nm-től egészen 400 nm-ig lehet bérelni, a leginkább keresett, 200-300 nm nagyságú raktárakból is van kínálat, de mivel a raktárak össze is nyithatóak, így nagyobb raktárak bérlése is lehetséges az 5800 nm-es területen, szintén igen kedvező havi 6,5 euró + áfa/nm áron. Az üzemeltetési költség is kedvező, havi 1,5 euró/nm + áfa irodák és raktárak esetében egyaránt.

Temesvári Business Park védett, körülkerített ingatlan, ahol 24 órás biztonsági szolgálat, valamint karbantartó szolgálat is működik. A parkolási lehetőség is biztosított, parkolóhelyenként 40 eurótól. A kiadó irodákat, raktárakat rugalmasan lehet megtekinteni, ha Ön kedvező árú irodát, vagy nagyobb raktárt keres kiváló lokációban, akkor mindenképp nézzen szét a Temesvári Business Park kínálatában.

A cikk megjelenését az ingatlan hirdetője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

A tulajdonosváltással át fog alakulni a finanszírozási szerkezet is a Megyeri úton.

Aggasztó dolgokra készülhetnek Pintér Sándor kínai kollégái Magyarországon

Aggasztó dolgokra készülhetnek Pintér Sándor kínai kollégái Magyarországon

A külföldön élő kínaiak megfigyelése, jobb belátásra térítése, sőt "hazarablása" is feladata a magyar kormánnyal egyezményeket aláíró kínai minisztériumnak.

© 2024 (v2.202102)