Nagyszerű üzleti lehetőség, azoknak, akik nem érik be kevesebbel!

Aki vállalkozást indít, vagy meglévő vállalkozását költöztetné új helyre, esetleg újabb üzlet nyitásával terjeszkedne, alaposan megvizsgálja a lehetőségeket. Különösen igaz ez, azoknak a vállalkozásoknak az esetében, ahol a vevők, ügyfelek személyes jelenléte kiemelten fontos, azaz, ahol nem egy irodára vagy telephelyre, hanem egy üzlethelyiségre van szükség. Egy jól megválasztott kiadó üzlet ugyanis a siker egyik alappillére.

Ezért is figyelemreméltó lehetőség a Biatorbágyon, a Törökbálinti-tó partján felépült Tópark – Be My City város a városban koncepciója, ahol nemcsak a vállalkozásunk presztízsét növelő, hatalmas portálüvegekkel rendelkező üzletet bérelhetünk, de a vevőkör is egyből adott. Hiszen a Tópark sokkal több, mint lakópark, itt lakások, irodák, üzletek, voltaképpen egy egész miniváros épült, ahová az első lakók már be is költöztek, így az ügyfélkör, sőt akár a kiváló munkaerő is helyben biztosított.

A beruházás ráadásul egyáltalán nincs messze a fővárostól, és a lakópark saját, kitáblázott fel- és lehajtóval rendelkezik az M0-ás körgyűrűről, így 10-15 perc alatt Újbudán lehetünk, sőt az M1-es, M7-es autópályák közelségének köszönhetően nemcsak Budapest, hanem a Balaton vagy akár Bécs és Pozsony is könnyen elérhető.

Az itt élőknek azonban nincs szükségük arra, hogy napi szinten a fővárosba utazzanak, hiszen helyben is minden elérhető, így előszeretettel választják inkább a helyi szolgáltatásokat, üzleteket. A lakások folyamatosan kerülnek eladásra és a projekt teljes feltöltésekor már napi 5000 – 7000 ember látogatásával lehet számolni.

Ezért is érdemes itt magas színvonalon kialakított, prémium kategóriás üzletet bérelni, amelyek már 60 nm-től elérhetők, ugyanakkor 1400 nm-es egybefüggő kereskedelmi terület is engedélyeztethető az egyes épületekben. Az üzlet sikeréhez pedig ideális teret nyújt a lakópark minőségi térburkolattal burkolt és zöld növényekkel teleültetett passzázsa.

Az üzletek havi bérleti díja 9-15 euró + ÁFA között mozog, az üzemeltetési költség pedig 4,5 euró + ÁFA négyzetméterenként, emellett parkolóhelyek biztosítása is megoldott egyedi megállapodás alapján.

A Tóparkban már eddig is több rangos, prémium minőségű termékeket árusító- és szolgáltatásokat nyújtó üzlet nyílt és üzemel sikerrel. Az eddigi bérlők elmondása szerint választásukban fontos szerepet játszott, hogy termékeiket, szolgáltatásaikat, prémium kategóriás környezetben, frekventált elhelyezkedés mellett kínálhatják, ezért is választották a Tóparkot, ahol innovatív környezetben a legmagasabb vásárlói réteget szolgálhatják ki. Üzleti sikereihez válassza Ön is a Tóparkot, ha a legjobbnál nem éri be kevesebbel!

A cikk megjelenését a Tópark lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kikerült Mészáros Lőrinc családjából, tönkre is ment a fociklubja

Kikerült Mészáros Lőrinc családjából, tönkre is ment a fociklubja

A Szombathelyi Haladás nem kapta meg NB II-es licencét, hiába volt sokáig a NER közelében.

Tudja ki Magyarország tíz legnagyobb adózója? Varga Mihály elárulta

Tudja ki Magyarország tíz legnagyobb adózója? Varga Mihály elárulta

Eláruljuk, közülük öt egy-egy bank.

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

A tulajdonosváltással át fog alakulni a finanszírozási szerkezet is a Megyeri úton.

© 2024 (v2.202102)