Tuti befektetés és páratlan életminőség: ritka eladó gyöngyszem a budai hegyvidéken

A minőségi lakhatás és a zöld életmód nem zárják ki egymást, találhatunk nyugodt, természetközeli otthont a belvárostól 15 percre is, hiszen ahogy a világ egyre inkább elkötelezi magát a fenntarthatóság mellett, az ingatlanpiac felső szegmense is új irányokat vesz. A nyár közeledtével sokan vágnak bele a lakáskeresésbe, és ilyenkor mindig megsokasodik azok száma, akik számára fontos, hogy a jó levegő és a madárcsicsergés a mindennapjaik része legyen, ám nem szeretnének kiköltözni a városból.

Jó példa erre az ötlakásos Diana társasház, amely nem csak a modern építészeti megoldásokkal, hanem a környezettudatos technológiák alkalmazásával is kiemelkedik. Mindezt ráadásul a város egyik legszebb és legzöldebb részén, egy csendes zsákutcában találjuk meg, így a mindennapok nyugalma is garantált.

A hatalmas, csaknem 2300 négyzetméteres telekről egyedi panoráma tárul a lakók szeme elé, és az épület átgondolt tájolásának köszönhetően a lakásokhoz privát kertrészek és hatalmas teraszok tartoznak. A házban egy 8 fős lift is gondoskodik a kényelemről.

A projekt minden egyes lakása a legmodernebb műszaki megoldásokkal büszkélkedhet. A szigetelés és a hőszivattyús fűtési-rendszer garantálja a környezetbarát és költséghatékony energiafelhasználást, míg a smart otthon rendszerek a mindennapi kényelmet szolgálják. A biztonsági berendezések, mint például a videós kaputelefon és a riasztórendszer, a lakók nyugalmát biztosítják.

A földszinti lakás mérete 114 négyzetméter, ehhez egy 46 négyzetméteres terasz, és egy 104 négyzetméteres saját kert is tartozik.

Az első emeleten két hasonló lakást találunk: a 117 négyzetméteres térben nappali plusz 3 háló (vagy két háló és egy dolgozó) kapott teret, emellett pedig olyan praktikus funkciókra is gondoltak a tervezők, mint a használható méretű kamra és a háztartási helyiség. A lakásokhoz két oldalról is tágas terasz kapcsolódik, és tartozik hozzájuk egy-egy lenyűgöző, 254 négyzetméteres kert is.

A nappali plusz két hálós penthouse mérete 107 négyzetméter, amit egy a belső teret teljesen körbeölelő 149 négyzetméteres terasz és egy 85 négyzetméteres tetőkert tesz teljessé

Az ingatlanbefektetés szempontjából a Diana társasház kiváló döntés. A XII. kerület Budapest egyik legelegánsabb környéke, ahol az ingatlanok nagyon jól őrzik értéküket. A mikrolokáció pedig ideális a befektetési célból lakást keresőknek: a közelben számtalan jó hírű nemzetközi iskola van, így mindig lehet arra számítani, hogy a családi méretű lakásokba könnyen találunk (akár külföldi) bérlőt, aki kényelmi okokból szeretne valamelyik angol vagy német nyelvű nemzetközi iskola vagy ovi közelébe költözni.

A cikk megjelenését a Diana társasház fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

A tulajdonosváltással át fog alakulni a finanszírozási szerkezet is a Megyeri úton.

Elemző: a hatékonyság, termelékenység és a tőkeintenzív beruházások irányába kell elmozdulni

Elemző: a hatékonyság, termelékenység és a tőkeintenzív beruházások irányába kell elmozdulni

A friss munkaerőpiaci adatokat értékelte az MBH Bank.

Aggasztó dolgokra készülhetnek Pintér Sándor kínai kollégái Magyarországon

Aggasztó dolgokra készülhetnek Pintér Sándor kínai kollégái Magyarországon

A külföldön élő kínaiak megfigyelése, jobb belátásra térítése, sőt "hazarablása" is feladata a magyar kormánnyal egyezményeket aláíró kínai minisztériumnak.

Ugandában és Uruguayban is szavaznak magyarok az EP-választáson

Ugandában és Uruguayban is szavaznak magyarok az EP-választáson

Már csak egy hétig jelentkezhetnek a külképviseleti névjegyékbe azok, akik az EP-választáson Magyarország 147 külképviseletének egyikén szeretnének szavazni.

© 2024 (v2.202102)