Árcsökkenés: csapj le gyorsan ezekre az ingatlanokra!

Az Ingatlantájoló megújult Hirdetésfigyelő szolgáltatásával 24 órán belül értesülhetsz arról, ha egy az általad beállított szűrési feltételeknek megfelelő ingatlan árát csökkentették. Ehhez nem kell mást tenned, mint Hirdetésfigyelőt beállítanod, és várnod a hírlevelet a legjobb ajánlatokkal. Nézzük, mely ingatlanoknak ára csökkent az elmúlt napokban! Csapj le rájuk, mielőtt elkapkodják őket!

Befektetésnek tökéletes lakás a VIII. kerületben

A VIII. kerület körúthoz közeli részén vált eladóvá ez az Airbnb-re berendezett lakás, amely teljes berendezéssel és minden dekorációval együtt most kedvezményesen, 54,9 millió helyett 52,9 millió forintért vásárolható meg. Az ingatlan egy 1920-ban épült ház első emeletén található, ahol nem tiltott az Airbnb, így elhelyezkedése és stílusos, egyedi berendezése okán is ideális rövid- vagy akár hosszútávú kiadásra, illetve akár saját otthonnak is. Az ingatlan 48 nm-es, egy amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, egy fürdőszoba és egy külön WC található benne.

Újszerű, modern ház Tiszakécskén

A Kecskemét közeli Tiszakécske Újkécske részén kínálják eladásra ezt a könnyűszerkezetes, 2019-ben épült újszerű állapotban lévő, fiatalos, modern családi házat, amelynek árát most 74 millióról 72,9 millió forintra csökkentették. Az épület 134 nm-es, egy amerikai konyhás nappali, egy nagyobb és két kisebb hálószoba, egy dolgozószobának ideális kis szoba és egy kádas-, valamint egy zuhanyzós fürdőszoba kapott benne helyet. A családi házhoz két terasz tartozik, a kisebb, fedetlen, innen nyílik a főbejárat, a nagy, fedett terasz 22 nm-es, innen egy tároló is megközelíthető. Az ingatlan fűtését kondenzációs kazán biztosítja, a házhoz 865 nm-es telek tartozik.

Szépen felújított nyaraló a Keszthelyi-hegység lábánál

A Keszthelyi-hegység lábánál, Lesencefalu és Nemesvita határán vált eladóvá egy 1183m2 területű “szőlő és lakóház” megnevezésű ingatlan, a hozzá kapcsolódó, külön helyrajzi számmal rendelkező, 1694m2 területű szántóval együtt. Az ingatlan panorámás a Szent-György hegyre és a Keszthelyi-hegységre, a balatonedericsi strand 6, Tapolca 9.5, Szigliget 8.5 km-re fekszik tőle. A telken egy 70 nm alapterületű, két szobából és egy konyha-étkezőből álló parasztház áll, melyen 2022-23-ban állagmegóvás érdekében felújítást végeztek. A felújítás során a ház új tetőszerkezetet kapott és a kéményt is újraépítették, a falazatot javították, festették. Az ingatlan most kedvezményesen 31,9 millió helyett 25,9 millió forintért vásárolható meg.

Szép családi ház Dunavarsányban

Az agglomeráció egyik legnépszerűbb településén, Dunavarsány kedvelt részén kínálják eladásra ezt a 2013-ban épült, újszerű állapotban lévő családi házat, melyben amerikai konyhás nappali, 3 hálószoba, egy káddal, zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba és egy külön mosdó is helyet kapott. A konyhabútor a benne található beépített gépekkel együtt még teljesen új. Az ingatlan 80 nm-es, árát 72 millióról 69,9 millió forintra csökkentették.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vitézy Dávid gratulált Karácsony Gergelynek

Vitézy Dávid gratulált Karácsony Gergelynek

Hiába a majdnem döntetlen, elismerte vereségét.

Karácsony Gergely az újraszámlálás után is első maradt

Karácsony Gergely az újraszámlálás után is első maradt

Nem tudta behozni a kihívó a jelenlegi polgármestert.

Tüntetésen követelte Karácsony Gergely, hogy legyenek tiszta választások

Tüntetésen követelte Karácsony Gergely, hogy legyenek tiszta választások

A Nemzeti Választási Iroda székházánál tartották a demonstrációt.

Putyin újabb fegyvereket kér Észak-Koreától

Putyin újabb fegyvereket kér Észak-Koreától

Közben az oroszok fokozzák támadásaikat Harkivnál.

© 2024 (v2.202102)