Közvetlen Balaton-part vagy a budai hegyvidék való neked?

Nagyváros vagy kisváros, lakás vagy nyaraló – az ideális lakás mindenkinek mást jelent. De az is biztos, hogy minden kategóriában lehet kincsekre bukkanni, akár saját részre, akár befektetésnek keresünk. Mutatunk néhány jó ajánlatot.

Tópark – Be My City

A Tópark sokkal több, mint lakópark, itt lakások, irodák, üzletek, voltaképpen egy egész miniváros épült, ahová az első lakók már be is költöztek. A Tópark ideális családok számára, hiszen itt nem kell mindennap dugóban ülni, és egész nap biztonságos, zöld környezet vár.

Ebbe a zöld környezetbe harmonikusan illeszkednek az épületek is, melyek közül mind egyedi, Zsolnay homlokzati díszt és Magyarországon építészeti léptékben először alkalmazott, speciális bevonatú színes üveg homlokzatot is felfedezhetünk rajtunk, ha itt sétálunk. A 20 hektárnyi beépítetlen zöld területen a Törökbálinti-tó csodája várja a lakókat: futókör, játszótér, kosárlabda pálya és a teqball pálya, valamint a környező hegyek nyújtotta kirándulási lehetőségek garantálják a szabad levegőn töltött kellemes kikapcsolódást.

Wave By Coral

Akár saját használatra keresünk ingatlant, akár kiadásban gondolkozunk, , a Balaton környékén aligha találhatunk jobb adottságú otthont, mint egy közvetlen vízparti nyaralót egy újépítésű, színvonalas társasházban, mint amilyen a Wave By Coral. Ez a modern beruházás Siófok szívében, közvetlenül a tó partján található, és két épületben összesen 131 exkluzív lakást foglal magában. Az első épületben már csak 12 lakás és egy tároló, míg a másodikban 14 lakás vár vevőre, ezek jellemzően egy és két hálószobás lakások, mindegyikhez tartozik terasz.

Wave Siófok Balaton lakópark

Az Art Deco ihlette hajlított üveghomlokzatok és a tágas, világos terek nem csupán esztétikailag vonzóak, de funkcionalitásukban is megállják a helyüket. Az üvegfelületek maximális természetes fényt biztosítanak a lakásokban, miközben lenyűgöző kilátást nyújtanak a Balatonra. A tervezők megtalálták az egyensúlyt, amellyel az épület egyszerre rímel a tó közelségére és mutat letisztult, elegáns képet.

Zöld Duna Társasház

A Zöld Duna Társasháznak nemcsak az elhelyezkedése kiváló, hanem gazdag műszaki felszereltsége is figyelemre méltó. A tervezésnél kiemelt figyelmet kapott a fenntarthatóság, ezért nagy üvegfelületű, háromrétegű nyílászárókat építettek be, és a lakások fűtését és hűtését megújuló energiát hasznosító, hőszivattyú biztosítja kedvezményes áramtarifával, így a rezsi is kedvező lesz. Az ehhez kapcsolódó mennyezeti felülethűtés-fűtés rendszer ráadásul zajmentes és egészséges is. Ezen felül a lakásokba minőségi hideg- és melegburkolatokat, illetve biztonsági bejárati ajtókat építettek be.

A négyszintes társasházban 39 lakás kapott helyet. A szintek között lift segíti a közlekedést, a legfelső szinten nagy teraszos, üvegkorlátos penthouse-okat alakítottak ki. A lakáskínálatban az egy-, kétszobás lakásokon át, a nagyobb, 2-3 hálószobás, CSOK Pluszra alkalmas, családoknak ideális lakásokig mindenféle lakásméret megtalálható.

Diana Társasház

Az ötlakásos Diana Társasház nem csak a modern építészeti megoldásokkal, hanem a környezettudatos technológiák alkalmazásával is kiemelkedik a fővárosi újépítésű mezőnyből. Mindezt ráadásul a város egyik legszebb és legzöldebb részén, egy csendes zsákutcában találjuk meg, így a mindennapok nyugalma is garantált. A hatalmas, csaknem 2300 négyzetméteres telekről egyedi panoráma tárul a lakók szeme elé, és az épület átgondolt tájolásának köszönhetően a lakásokhoz privát kertrészek és hatalmas teraszok tartoznak. A házban egy 8 fős lift is gondoskodik a kényelemről.

Diana társasház

A projekt minden egyes lakása a legmodernebb műszaki megoldásokkal büszkélkedhet. A szigetelés és a hőszivattyús fűtési-rendszer garantálja a környezetbarát és költséghatékony energiafelhasználást, míg a smart otthon rendszerek a mindennapi kényelmet szolgálják.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vitézy Dávid gratulált Karácsony Gergelynek

Vitézy Dávid gratulált Karácsony Gergelynek

Hiába a majdnem döntetlen, elismerte vereségét.

Karácsony Gergely az újraszámlálás után is első maradt

Karácsony Gergely az újraszámlálás után is első maradt

Nem tudta behozni a kihívó a jelenlegi polgármestert.

Tüntetésen követelte Karácsony Gergely, hogy legyenek tiszta választások

Tüntetésen követelte Karácsony Gergely, hogy legyenek tiszta választások

A Nemzeti Választási Iroda székházánál tartották a demonstrációt.

Putyin újabb fegyvereket kér Észak-Koreától

Putyin újabb fegyvereket kér Észak-Koreától

Közben az oroszok fokozzák támadásaikat Harkivnál.

© 2024 (v2.202102)