Utolsó pillanat: még részese lehetsz valami különlegesnek!

Ahogy a reggeli napsugarak megcsillannak a Duna vizén, Óbuda lakói lassan ébredeznek. A Római-part mentén sétálók köszöntik egymást, a kávézókban már készülnek az első eszpresszók, és a friss kenyér illata keveredik a virágzó fák illatával. A környék élettel telik meg, ahogy a nap egyre magasabbra emelkedik az égen, és a lakók újabb napnak néznek elébe.

Óbuda igazi varázsa nem a történelmi emlékekben rejlik, hanem abban, hogy itt mindenki megtalálhatja a számára tökéletes kikapcsolódási lehetőséget, legyen szó egy reggeli futásról a folyóparton, egy jó ebédről egy helyi étteremben, vagy egy kellemes estéről a barátokkal egy borozóban.

“Az otthon nem egy hely, hanem egy érzés.” Az Óbudán található modern lakóparkok mindig is népszerűek voltak, de ezek közül is kiemelkedik a Buda Bright, ahol a lakások 96%-a már elkelt. Itt a műszaki átadás már megtörtént, és a használatbavételi engedély kiadása is folyamatban van, a lakások hamarosan készen állnak az új lakók fogadására.

A siker látható: már csak 20 lakás maradt elérhető a 316-ból. Ezek a lakások két- és háromszobásak, 44 és 78 négyzetméter közöttiek, és különböző alaprajzi variációk közül választhatnak az érdeklődők, legyen szó akár földszinti kertkapcsolatos vagy legfelső emeleti, panorámás lakásról.

A lakások tervezése során különleges figyelmet fordítottak arra, hogy rengeteg természetes fény jusson be, és az alapterületet praktikusan használják ki. Az egyediség is fontos szempont volt, így a lakások nem egy kaptafára épültek, számtalan elrendezési variáció közül választhatnak a leendő tulajdonosok. Mindegyik lakáshoz tartozik erkély vagy terasz, ahol egy hosszú nap végén lazíthatunk, és élvezhetjük a panorámát.

A lakópark nagy hangsúlyt fektet a környezettudatosságra és az energiahatékonyságra, a teljes épület B besorolása mellett A+ kategóriás lakásokat is találunk. A modern építészeti megoldások és a klimatizált, hőszivattyús fűtési rendszerrel ellátott lakások nemcsak a kényelmet szolgálják, hanem alacsonyan tartják a havi költségeket és hozzájárulnak a fenntartható életmódhoz is.

Az itt élők számára a kiváló infrastruktúra és a könnyedén elérhető közösségi közlekedési kapcsolatok – mint a szentendrei HÉV és több buszjárat – lehetővé teszik, hogy gyorsan elérjék Budapest bármely pontját. Az autósoknak pedig a 11-es út és az M0-ás biztosít könnyű utat a városon belül és kívül egyaránt.

A Buda Bright lakópark mögött álló Magyar Ingatlanberuházó Zrt. hosszú távú tapasztalata és a gondos tervezés garantálja, hogy a vásárlók befektetése jó helyre kerül. A lakások megvételéhez CSOK Plusz hitel is igénybe vehető.

A cikk megjelenését a Buda Bright fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vitézy Dávid gratulált Karácsony Gergelynek

Vitézy Dávid gratulált Karácsony Gergelynek

Hiába a majdnem döntetlen, elismerte vereségét.

Karácsony Gergely az újraszámlálás után is első maradt

Karácsony Gergely az újraszámlálás után is első maradt

Nem tudta behozni a kihívó a jelenlegi polgármestert.

Tüntetésen követelte Karácsony Gergely, hogy legyenek tiszta választások

Tüntetésen követelte Karácsony Gergely, hogy legyenek tiszta választások

A Nemzeti Választási Iroda székházánál tartották a demonstrációt.

Putyin újabb fegyvereket kér Észak-Koreától

Putyin újabb fegyvereket kér Észak-Koreától

Közben az oroszok fokozzák támadásaikat Harkivnál.

© 2024 (v2.202102)