Prémium szintű gondoskodás, biztonságos befektetés

Akár befektetés céljából, akár saját célra vásárolunk ingatlant, életünk egyik legnagyobb pénzügyi döntését hozzuk meg, ezért is fontos, hogy tudjuk, hogy a pénzünk az új ingatlanban biztos helyen lesz. Új építésű ingatlannál, különösen, ha egy fejlesztés elején lépünk be, talán még nagyobbnak érezhetjük a kockázatot, kivéve, ha a Metrodom lakóparkjai közül választunk.

A Metrodom ugyanis 2012 óta a hazai lakóház építési piac egyik vezető szereplőjévé vált, 8 kerületben, 18 helyszínen, 30 lakóparkban, 4620 lakást épített és adott át új, elégedett tulajdonosoknak. Az új Metrodom Care szolgáltatásának köszönhetően pedig mindig biztonságban tudhatja a pénzét az, aki egy Metrodom fejlesztésben választja ki új otthonát.

A vásárlási folyamat ugyanis az elejétől a végéig átlátható, biztonságos, a beruházások biztos háttérrel, saját kivitelezésben épülnek, kedvező fizetési konstrukcióval vásárolhatóak meg, és a Metrodom az árra és a műszaki tartalomra is garanciát vállal, hogy Önnek már csak új otthona megteremtésére kelljen koncentrálnia. Nézzük most a Metrodom Care szolgáltatást kicsit részletesebben!

Biztos pénzügyi háttér:

  1. Biztonságos banki letét
  2. Védelem
  3. Megbízhatóság

A Metrodom projektjei minden esetben banki finanszírozással épülnek, így a befizetett összeg az építés időszakában biztonságos banki betétben lesz.

Kedvező fizetési konstrukció

Mindez ráadásul kedvező fizetési konstrukcióban valósul meg, előszerződéskor ugyanis csak a vételár 10%-át kell kifizetni, a fennmaradó összeget pedig elegendő a használatbavételi engedély megszerzését követően, a birtokbaadás előtt kifizetni.

Metrodom Care árgarancia

  1. Nincs utólagos áremelés
  2. Nincsenek rejtett költségek
  3. Garantált vételár

A Metrodom árgaranciát vállal az általa felépített lakásokra, azaz a lakások elő- és végszerződésben foglalt ára teljesen megegyezik. Az építési költségek növekedése és a gazdasági helyzet változása sem változtat a végleges áron, azaz nincs utólagos áremelés és nincsenek rejtett költségek.

Műszaki tartalom garancia

A Metrodom természetesen a műszaki tartalomra is teljes garanciát vállal, kizárólag magas színvonalú, innovatív technológiával építi lakóparkjait, mindig az előszerződésben vállalt műszaki tartalommal valósítja meg beruházásait, ezáltal is biztonságos befektetési lehetőséget kínálva.

  1. Precíz és hiánytalan műszaki tartalom
  2. Minőségi alapanyagok
  3. Innovatív technológiák

Saját kivitelezés – Jótállási garancia

A műszaki tartalomra további garanciát jelent, hogy a Metrodom lakóparkjait saját kivitelezésben építi, így garantált a költözés időpontja és a kiváló minőség. A saját kivitelezés további előnye, hogy a költözés után felmerülő jótállási igénnyel Ön közvetlenül a Metrodom garanciális osztályához fordulhat.

Közös képviselet választás

A Metrodomnál az az egyedülálló lehetőség is fennáll, hogy a lakások átadása után nem a Metrodom határozza meg, hogy ki legyen a közös képviselő, hanem az újonnan alakult lakóközösség saját maga választhatja meg a közös képviseletet.

A Metrodom Care szolgáltatásain túl pedig még számtalan oka van annak, hogy miért érdemes a Metrodom lakóparkjait választani. A Metrodom beruházásait ugyanis mindig kiváló lokációban valósítja meg, és a magas műszaki tartalom része a Metrodom saját fejlesztésű Dual Eco hőszivattyús fűtésrendszere és szintén saját fejlesztésű okosotthon rendszeret, amellyel rengeteg energiát és pénzt takaríthat meg. Ezen kívül a Metrodom lakóparkokban mindig a közösségi szolgáltatások széles skálája várja Önt.

Tudjon meg többet, nézze meg a Metrodom Care szolgáltatásról készült videót:


A cikk megjelenését a Metrodom támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Már csak egy "apróság" hiányzik ahhoz, hogy Orbán Viktor elhozza a világbékét

Már csak egy "apróság" hiányzik ahhoz, hogy Orbán Viktor elhozza a világbékét

Dübörög a miniszterelnök békemissziója, de mégis merre? Mit tudunk arról, hogy milyen békét is szeretne elérni Orbán Viktor?

Joe Biden nem jelölteti magát újra

Joe Biden nem jelölteti magát újra

Ezt az X-en jelentette be.

Sok társasházkezelőnek börtönben kellene lennie - olvasói levél

Sok társasházkezelőnek börtönben kellene lennie - olvasói levél

Sok millió honfitársunk lakik társasházban. Egyikük nagyon elkeseredetten írta meg a történetét.

© 2024 (v2.202102)