Piknikezz otthon: saját parkos zuglói lakások

A nyár elmaradhatatlan kelléke a piknikkosár, a kockás pléd és a jókedv. Budapesten szerencsére számtalan park és zöldterület kínál remek helyszínt egy kellemes szabadtéri lakomához. A Margitsziget árnyas fái, a Városliget romantikus tava vagy akár egy kisebb, eldugott zuglói park is tökéletes lehetőség lehet a kikapcsolódásra.

De mi van akkor, ha az embernek ehhez el sem kell hagynia otthonát? Ha a saját lakásunkhoz is tartozik egy gondosan megtervezett, zöld oázis, ahol a piknik ugyanolyan élvezetes, mint a város bármelyik parkjában?

Az otthon kényelme és a természet közelsége sokak számára vonzó kombináció. Egyre többen keresnek olyan lakást, ahol nem kell lemondani a városi élet előnyeiről, ugyanakkor a kikapcsolódás és a feltöltődés is adott a mindennapokban. A lakóparkok egyre gyakrabban kínálnak ilyen megoldásokat, ahol a modern építészet és a zöld környezet harmonikusan találkozik.

Zugló szívében, az Angol utcában épülő Albion 32 lakópark pontosan ezt a lehetőséget kínálja. Az épület, amely jelenleg a negyedik emeletig készült el, modern, kényelmes és környezettudatos otthonokat kínál mindazok számára, akik szeretnének a város központjához közel, mégis zöld környezetben élni. Az Albion 32-ben összesen 160 új lakás épül, átadásuk 2025-ben várható. Ezek közül jelenleg még 38 várja új tulajdonosait, köztük egy, két, három és négy szobás otthonok is találhatóak.

A még elérhető kínálatban a 45 négyzetméteres stúdióktól egészen a 100 négyzetméter fölötti közvetlen kertkapcsolatos, három hálószobás családi otthonokig találunk lakásokat. Az árak 55 millió forinttól 120 millió forintig terjednek, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő otthont. Az épület elhelyezkedése is kiváló, hiszen közel található a belvároshoz, ugyanakkor csendes és nyugodt környezetet biztosít.

A lakópark tervezésekor nagy hangsúlyt fektettek a környezettudatos és energiatakarékos megoldásokra. Az AA energetikai besorolású épületek mennyezeti hűtő- és fűtőrendszerrel, hőhídmentes szigeteléssel és energiatakarékos nyílászárókkal vannak felszerelve, amelyek jelentős megtakarítást biztosítanak a rezsiköltségek terén, miközben a lakók kényelmét is maximálisan szolgálják. És ahogy arról már szót ejtettünk, az Albion 32 nem csupán modern lakásokat kínál, hanem közösségi tereket is, ahol a lakók találkozhatnak és barátságokat köthetnek. A parkosított belső udvarok és a közösségi BBQ helyszínek kiválóan alkalmasak a szabadidő eltöltésére, a közösségi élet kialakítására, és egy szuper baráti piknikre.

A lakópark mögött álló Magyar Ingatlanberuházó Zrt. hosszú távú tapasztalata és gondos tervezése garantálja, hogy a vásárlók befektetése jó helyre kerül. A lakások megvételéhez CSOK Plusz hitel is igénybe vehető, és elérhető a népszerű 20-80 fizetési konstrukció is, amely lehetővé teszi, hogy a vételár ötödét kelljen csak kifizetni a lakás lefoglalásához, a fennmaradó összeget pedig az átvételkor.

A cikk megjelenését az Albion 32 fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Van egy jó hírünk annak, aki eurót venne a nyaraláshoz

Van egy jó hírünk annak, aki eurót venne a nyaraláshoz

Íme, a péntek esti friss árfolyamok.

Lehet még hinni Nagy Mártonnak?

Lehet még hinni Nagy Mártonnak?

Hiszen a 2022 közepén bevezetett sápnak eredetileg csak 2023 végéig kellett volna élnie, ám további három szektor még jövőre is nyögi.

Mészáros Lőrincnek nem volt elég hátszele ehhez az üzlethez

Mészáros Lőrincnek nem volt elég hátszele ehhez az üzlethez

Horvát vevő vásárolja meg az ugyancsak horvát Fortenova agrárcégeit.

© 2024 (v2.202102)