Árcsökkenés: csapj le gyorsan ezekre az ingatlanokra!

Az Ingatlantájoló megújult Hirdetésfigyelő szolgáltatásával 24 órán belül értesülhetsz arról, ha egy az általad beállított szűrési feltételeknek megfelelő ingatlan árát csökkentették. Ehhez nem kell mást tenned, mint Hirdetésfigyelőt beállítanod, és várnod a hírlevelet a legjobb ajánlatokkal. Nézzük, mely ingatlanoknak ára csökkent az elmúlt napokban! Csapj le rájuk, mielőtt elkapkodják őket!

Csinos kis egyszobás lakás, Bókaytelepen

A XVIII. kerület közkedvelt részén, Bókaytelepen, egy 18 lakásos, jó állapotú társasház földszintjén vált eladóvá ez a 37 nm-es kis lakás, melynek ára most 32,5 millióról 32 millió forintra csökkent. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival, egy hálószobával, zuhanyzós fürdőszobával és egy külön mosdóval rendelkezik. A lakás szép állapotú, műanyag nyílászárókkal rendelkezik, fűtését elektromos radiátor és inverteres hűtő-fűtő klíma biztosítja. 320 méteres a belmagassága, így lehetőség van fekvőgaléria kialakítására. Az ingatlanhoz egy autóbeálló is jár a közös kertben.

Frissen felújított kislakás, Újpesten

A IV. kerület egyik legkedveltebb részén, a Pozsonyi utcai lakótelepen kínálják eladásra ezt a teljeskörűen felújított, 1+2 félszobás lakást. Az ingatlan földszinti elhelyezkedésű, 56 nm-es, árát 49,9 millióról 47,9 millió forintra csökkentették. A lakás felújítása során az összes víz- és elektromos hálózatot felújították. Cserélték az összes nyílászárót, illetve a parkettát és a teljes világítást is. A lakásban a fürdőszoba és a WC külön helyiségben találhatók, és egy kamra is helyet kapott, a szobák mind külön nyílnak, közülük kettő klímával ellátott, a meleget távfűtés biztosítja.

Tágas, világos lakás Kecskemét belvárosában

Kecskeméten a Bem utcában vált eladóvá ez a 2. emeleti, tetőtéri lakás, amely tágas terekkel és kiváló elosztással rendelkezik. A 64 nm-es lakás 3 különnyíló szobával, étkezővel, konyhával, kamrával, fürdőszobával, külön WC-vel és előszobával rendelkezik, árát 42,9 millióról 39,9 millió forintra csökkentették. Az ingatlan egy 1999-ben épült társasházban található, szép állapotban van.

Ideális befektetési lehetőség Székesfehérváron

Székesfehérváron, a Csónakázó-tó szomszédságában, egy külsőleg hőszigetelt, jól karbantartott társasház 3. emeletén vált eladóvá ez a néhány éve felújított lakás. Az ingatlant jelenleg bérlők lakják, akik szívesen tovább bérelnék a lakást, így befektetésnek is kitűnő lehetőség. A lakás 45 nm-es, másfél szobás, mindkét szobája külön nyílik, árát 34,5 millióról 32,99 millió forintra csökkentették. Az ingatlanhoz tartozik egy saját tároló az alagsorban, ezen kívül egy közös tároló is rendelkezésre áll a földszinten.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kizárta NATO-katonák Ukrajnába küldését a brit kormányfő

Kizárta NATO-katonák Ukrajnába küldését a brit kormányfő

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Újabb négy part listáját vette nyilvántartásba a választási bizottság

Újabb négy part listáját vette nyilvántartásba a választási bizottság

Nyilvántartásba vette négy párt listáját a június 9-ei európai parlamenti (EP-) választásra pénteken a Nemzeti Választási Bizottság (NVB).

Nem fog pezsgőt bontani, ha meglátja ezt a forintárfolyamot

Nem fog pezsgőt bontani, ha meglátja ezt a forintárfolyamot

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek estére a reggeli szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Kell-e rettegnie Orbán Viktornak Magyar Pétertől? És Gyurcsány Ferencnek?

Kell-e rettegnie Orbán Viktornak Magyar Pétertől? És Gyurcsány Ferencnek?

Főszerkesztői jegyzet arról, hogy a rendszerváltás óta még sohasem volt akkora eltérés az egyes közvélemény-kutatások eredményei között, mint most.

© 2024 (v2.202102)