Szíved szerint holnap költöznél? Négy lakópark, ahol nem kell sokat várnod!

Szeretnél egy új otthont, de tűkön ülsz, és ha rajtad múlna, már kezdenéd is a csomagolást? Megértjük, ezért most olyan lakóparkokat mutatunk, amik már elkészültek, vagy pillanatokon belül költözhetővé válnak.

Metrodom River Lakópark

A már költözhető Metrodom River közvetlenül a Duna mellett épült fel, a lakópark kiváló elhelyezkedése kivételes műszaki tartalommal párosul, az első osztályú szigetelés és hőszigetelt nyílászárók mellett a saját fejlesztésű Dual Eco fűtésrendszer biztosítja, hogy a lakások fenntartása alacsony költségű és környezetbarát legyen. Az első két épület lakásaiba már most is beköltözhetsz, de a következő ütemre sem kell sokat várni.

A víz témája, visszatérő elemként az egész beruházás hangulatát meghatározza: a játszótéren, a belső kertben, sőt, a lobbykban is lépten-nyomon hangulatos csobogók és kutak jelennek meg, ráadásul a lakópark lakói egy kapun át az épületből közvetlenül a Duna-parti sétányra léphetnek ki.

Metrodom Green Lakópark

A IX. kerületben, a Vágóhíd és a Vaskapu utca sarkán épül a Metrodom Green. Ennek a lakóparknak nem csak a neve zöld, az „AA”-s, azaz jobb, mint közel nulla energiafelhasználású energiabesorolással rendelkező lakások köré a tervezők külső-belső kerteket, teraszokat, tetőkerteket és zöld falakat álmodak. Az Ybl-díjas Hajnal Építésziroda által tervezett, 510 lakásos épület két ütemben épül meg, az első etapban készülő 277 lakásból még 78 szabad, ezek műszaki átadása 2025 márciusában lesz.

A belső kertben a tervezők egy csendes díszparkot hoznak létre, itt több olyan részt is kialakítanak, ahol a teremgarázst áttörve közvetlenül kapcsolódik a kert az alatta lévő talajhoz, így nagyra növő, árnyékot adó fákat is ültetnek ide, illetve egy díszmedence is helyet kap itt. Az alacsonyabb szárnyakon lévő zöldtetőkre cserjéket ültetnek, míg a homlokzatok virágládáiba futónövények kerülnek. A külső kert lényegében a telekszomszédtól választja el a lakóparkot, itt egy többfunkciós játszótér is helyet kap majd.

Wave By Coral Lakópark

Ha a Balaton partján nem csak nyaralni szeretnél, hanem szívesen lennél egy szuper lakás büszke tulajdonosa, akkor a Wave by Coral közvetlen vízparti lakóparkja tökéletes választás lehet. A Siófok Aranypartján található társasház ideális lehetőség arra, hogy a nyaralás egész évben tartson. Persze ehhez nem árt sietni, mert az elérhető lakások száma már igencsak megfogyatkozott – viszont ezek közül bármelyik akár már holnap a tied lehet.

Wave Siófok Balaton

Az első tömbben jelenleg 6 lakás van még szabadon, ezek nappali+1 és nappali+2 hálószobás ingatlanok, mindegyikhez tartozik terasz. A második épületben még 5 lakás várja gazdáját, az ötemeletes épület csaknem minden szintjén van még elérhető ingatlan. Itt is a két- és háromszobás méret a jellemző, a lakások többségénél a terasz is kifejezetten nagy.

Diana Társasház

A Diana Társasház a XII. kerület egyik legcsendesebb, legzöldebb részén, egy hangulatos zsákutcában található. A környék igazi budai polgári miliőt áraszt, ahol a nyugalom és a béke garantált. Azonban a csendes környezet nem jelenti azt, hogy le kellene mondanunk a városi élet kényelméről. Néhány utca távolságra találunk szuper cukrászdákat, és remek éttermeket. A kerületben válogathatunk a hagyományos vagy a legmodernebb magyar konyha remekeiből, de van itt szuper koreai konyha, francia bisztró, több évtizede népszerű olasz pizzéria vagy éppen bajor sörház is.

A társasházban négy lakás közül választhatunk: egy földszinti, két első emeleti és egy penthouse lakás várja még tulajdonosát, ezek mérete 107 és 117 négyzetméter közötti, minden lakáshoz tartozik két garázshely, és a lakók kényelmét szolgálja a tágas, nyolcszemélyes lift is.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Észak-koreai katonákat figyeltek meg a kurszki területen

Észak-koreai katonákat figyeltek meg a kurszki területen

Kárpátalján őrizetbe vették az egyik egyetem rektorát, mert kenőpénzért katonakorú fiatalokat fiktív programokra vett fel, hogy elkerüljék a behívást. Ukrajna egyedi fűtési rendszerekkel készül a télre. Háborús híreink.

„Apró és hasznos tudásokat próbálunk a legfiatalabb korosztályok fejébe csöppenteni” – interjú Lambert Gáborral, a MABISZ kommunikációs vezetőjével

„Apró és hasznos tudásokat próbálunk a legfiatalabb korosztályok fejébe csöppenteni” – interjú Lambert Gáborral, a MABISZ kommunikációs vezetőjével

A Biztonság Hete tapasztalatairól beszélgettünk Lambert Gáborral, a Magyar Biztosítók Szövetség kommunikációs vezetőjével.

Célfotóval dőlt el a csata a TV2 és az RTL között

Célfotóval dőlt el a csata a TV2 és az RTL között

A 41. hét nézettségi adataiban ezúttal is nagyot csatáztak a kereskedelmi csatornák.

Megint 400-zal álmodhat a forint?

Megint 400-zal álmodhat a forint?

A forint kis mértékben erősödött a keddi nap folyamán, miközben a dollár-euró árfolyam nem igazán változott.

© 2024 (v2.202102)