Vadászházat is lőhetünk a Pilisben

A vadászat soha nem tartozott az olcsóbb hobbik közé. Különösen manapság nem az, és közel sem csak a fegyverek és a lőszerek vagy egy vadászvizsga, illetve egy engedély árára gondolunk.

Az igazi vadász szeretne egy szép vadászházat is. Jelentem, találtunk egyet Pilisszentlászlón. Ez az újszerű, 180 nm-es, hangulatos ház kívül-belül esztétikus, ám mivel a nagyon népszerű Szentendrei térség vonzáskörzetében van, így ára is közel 64 millió forint.
Az eladó szerint Pilisszentlászló a vadászati kultúra egyik legfontosabb régiója. Szentendre 10 percre van autóval, ahogyan Visegrád sincs sokkal messzebb.

A környéken maradva, egy szép házat találunk Csobánkán is. Jóval alacsonyabb áron ez a szépen felújított, de a klasszikus paraszti kultúrát idéző, ilyen elrendezésű igen tágas, verandás és borozó helyiséggel kiegészített ház, 39,9 millió forintért kelleti magát.
Vadászoknak jó hír, hogy innen sincsenek messze a legendás pilisi erdők.

Aki a környéken, dunai panorámára vágyik, de lehetőségei jóval szerényebbek, annak érdemes az egykori zártkerti ingatlanok közt keresgélnie. Mi most Dömösön „vadásztunk”. 10,5 millióért gyakorlatilag egy telket kapunk a Cukorhegyen. A Dunára panorámás ingatlanon van egy 25 nm-es kis ház és egy 50 nm-es szerkezetkész ház is, sőt hét éve egy kétszintes ház építésére adtak még engedélyt.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hunbrakadavarbramagyarka

Hunbrakadavarbramagyarka

A modern demokrácia és a fejlett társadalom erejét mutatja, ha minél szélesebb körben érvényesül a vélemény- és szólásszabadság.

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Magyar Péter hajlandó leülni vitázni Dobrev Klárával és Deutsch Tamással a köztévé élő műsorában.

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Donyeck megyét egész nap támadták az oroszok.

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

A tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai lakáspiac - közölte a Duna House szombaton.

© 2024 (v2.202102)