Gyerekszoba ötletek fiúknak!

Ha a gyerek rajong a szuperhősökért, autókért vagy akár a sport világa mozgatja meg, tudunk mutatni pár szuper ötletet, amikkel feldobhatja a gyerek kis otthonát.

A rendetlen szobákban heverő apró kis kocsik, fakockák, kiterített versenypályák, mind olyan kellemetlen látványnak számítanak, amiket nem tolerálnak a szülők, de szerencsére hamar el lehet tüntetni egy kis ötletességgel. A dobozos, vagy kihúzható fiókos ágy  megoldások helytakarékosak és szemetgyönyörködtetőek bizonyulnak. Mutatjuk ezeket képekben!

Az alábbi budapesti lakásban inkább a dobozos megoldást választották. A gyereket ezek által talán jobban rá lehet venni a rend megtartására. Olcsó ötletek, de mégis hatékonyak. További képekért kattints a fotóra.

gyermekszoba

Ha a kisfiú sportos és otthon is mozogna egy kicsit, akkor erre is van egy szuper ötlet. Ezt  a következő, csendes környezetben levő budai ház lakója meg is valósította a sportszerető gyerekének. A hangulatos ház további helyiségeiről képet a képre kattintva tekinthetsz meg!

sportos szoba

Soproni 4 szobás lakás gyerekszobája berendezésekor is hasonló ötleteket használtak fel. A szobában fiús színek dominálnak és a takaró is a gyerek sport iránti szeretetét tükrözi.  A családi ház csendes környezeti lakóparkban található, további képeket az ingatlanról a fotóra kattintva lehet látni.

Soproni lakás gyerekszoba

A skateboard is egy jó dísz lehet egy gyerekszobában, polcként vagy akár fényforrásként is fel lehet használni. Nem kell túlgondolni, egyszerű és nagyszerű megoldást kell találni. Mutatjuk a gördeszkást!

skateboard polc

Egyedi emlék és fotó kiállítás egy változatosabb formában. Véleményem szerint ez nagyon jó ötlet, hiszen az én kis korombeli játékaim egy része a pincében van. De milyen jó elképzelések születhetnek ha felhasználom őket. Nemcsak a szép pillanatokra emlékszem majd, hanem az új élményeknek is a részévé válhat.

képráma

Ötletek mindig vannak, csak alkalmazni kell őket! Játékos álmodozást!

 

 

 

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Csendes nap volt a szerda az orosz-ukrán háborúban – esti hírösszefoglalónkban a háború 847. napja.

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

A fővárosban járva az újraszámlálás utáni helyzetről érdeklődtünk az utca emberénél.

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Cikkünk megjelenése után nem sokkal kezdődik a Magyarország-Németország csoportmeccs.

© 2024 (v2.202102)