Ide költözz, ha bővül a család!

A budapesti lakásárak annyira elszálltak, hogy egy átlagos kétgyermekes családnak a nagyobb lakásba költözés a harmadik gyerek érkezése előtt elérhetetlen álomnak tűnik. Pláne, ha esetleg családi házat vennének, épp a gyerekek miatt. Ezért érdemes megnézni Tárnokot.

Ha egy tágas családi házat szeretnének, ahol minden gyereknek külön szobája van, de nem szeretnének hitelt felvenni, és le tudnak mondani róla, hogy a fővárosban éljenek, akkor az agglomeráció jelentheti számukra a megoldást.

Persze itt sem mindegy, hogy melyik települést választják, hiszen van, ahonnan gyorsabban be lehet jutni a központba, mint némelyik külső kerületből, és olyanok is akadnak, amelyek csak azok számára megfelelőek, akiket munkájuk nem köt a fővároshoz.

Jó a közlekedés Tárnokról Budapestre

Közlekedés szempontjából Tárnok az egyik legjobb választás, hiszen keresztezi a Budapest-Székesfehérvár vasútvonal, így vonattal 20 perc alatt be lehet érni a Déli-pályaudvarra. De az M7-es autópálya is áthalad rajta, így az M0-ás is könnyen elérhető. Az ingatlanárak ugyanakkor sok más frekventált elhelyezkedésű agglomerációs településhez képest viszonylag alacsonyak.

Nézzük, mit engedhet meg magának egy harmadik babát váró budapesti család Tárnokon. Tételezzük fel, hogy van egy 100 nm-es, 3 szobás lakásuk a fővárosban, nem valamelyik legfelkapottabb környéken, de viszonylag frekventált helyen. A lakásért, ha jó állapotú és jó a tájolása, elosztása, akkor a jobb kerületekben 60-70 millió forintot is kaphatnak.

Még több képért kattintson a fotóra!

Ebben az árkategóriában már megvásárolhatják ezt a tárnoki családi házat, amelyben a tágas amerikai konyhás nappalin kívül összesen 4 különnyíló hálószoba van, így mindenkinek lehet saját birodalma. És ha valamelyik szülőnek lehetősége van otthonról dolgozni, ahhoz adott még egy dolgozószoba, így a bejárást is meg lehet spórolni.

Még több képért kattintson a fotóra!

A 2012-ben felújított családi házhoz tartozik több terasz, egy télikert és az udvaron egy fedett (tehát kisgyerekek mellett is biztonságos), fűthető medence. A drága fenntartás miatt azonban nem kell aggódni, hisz az ingatlan hőszigetelt nyílászárókat és külső hőszigetelést is kapott, az energiaellátásra pedig napkollektor is rásegít. A kétállásos garázsból a lakás közvetlenül is megközelíthető, és a vasútállomás is mindössze 10 percre található.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

Zelenszkij újra tisztogatásra kényszerül, a Kreml meg van győződve róla, hogy amerikai-ukrán támadás érte a Krím-félszigetet. Háborús összefoglaló. 

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Móra Mátéval, a Generali Alapkezelő Zrt. portfóliómenedzserével beszélgetett újságírónk, Vég Márton.

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Állítólag a Fidesz ECR-hez való csatlakozása is téma lesz.

© 2024 (v2.202102)