Tópark: azonnal költözhető új építésű lakás Újbudához közel

Nem mindennap vásárolhatunk olyan új építésű lakást, mely azonnal költözhető. Az ország egyik legkülönlegesebb, nemrégiben átadott lakóparkjából, a Tóparkból, Újbudához közel, hoztunk most egy egyedi dizájnnal rendelkező lakást, melybe elegendő csupán a bőröndöket hozni!


A biatorbágyi Tópark lakópark különlegessége a “város a városban” jelleg, ami azt jelenti, hogy itt irodák, szolgáltató és üzlethelyiségek, valamint lakóépületek egyaránt megtalálhatóak. Ez a kialakítás lehetővé teszi az ottélők számára, hogy otthonuk közelében elérhető legyen minden, ami a mindennapokhoz szükséges. A lakópark másik nagy előnye, hogy az M1, M7 autópályák, valamint az M0 autóút háromszögében helyezkedik el, így a fővárosba, esetleg Győrbe, vagy más célpontokra, nyugat felé ingázók számára is egyaránt tökéletes bázis.

Az elnevezés sem véletlen, a lakópark mellett elterülő Törökbálinti-tó és a hozzá kapcsolódó sétány gyönyörű környezetet teremt a lakók számára, mely igencsak fontos szempont, ha a fővárosi nyüzsgés után egy kis nyugalomra vágyunk.
Ebben a modern és harmonikus környezetben vehet most lakást, aki jó közlekedés mellett keres azonnal beköltözhető új építésű otthont.

További fotókért kattints a képre!

A lakás közel 122 négyzetméteres alapterületével, 2-3 gyermekes családok számára is kényelmes lehet, illetve minden olyan lakáskeresőnek, akik a főváros vonzásában keres exkluzív otthont.

Az ingatlan egy tágas amerikai konyhás nappalival, három hálószobával, két fürdőszobával és egy háztartási helyiséggel rendelkezik, mely ideális lehet akár praktikus mosókonyhának is. A lakás penthouse jellegéből adódóan hatalmas, 25 négyzetméteres terasz kapcsolódik hozzá, mely kényelmes helyszíne lehet szabadidős kikapcsolódásnak, baráti összejöveteleknek.

További fotókért kattints a képre!

A lakás minden pontján érződik, hogy jól átgondolt tervek alapján készült, egyedi dizájnnal, melynek része többek között az egyedileg tervezett konyhabútor, mely egyébként prémium konyhagépekkel felszerelve várja új tulajdonosát. Hasonlóan a lakás többi pontjához a fürdőszoba is kizárólag magas minőségű berendezéssel rendelkezik.

További fotókért kattints a képre!

A minőségi gépek és bútorok mellett a lakás műszaki tartalma is kiemelkedő. Napjaink egyik legkorszerűbb fűtésrendszere, távolról is vezérelhető mennyezeti hűtő-fűtő rendszer biztosítja az ideális hőmérsékletet télen és nyáron egyaránt, emellett a 3 rétegű üvegezéssel ellátott nyílászárók árnyékolásáról elektromos redőnyrendszer gondoskodik.

Az épület alatt kialakított teremgarázsban két autó számára beállóhely, valamint egy 8 négyzetméteres tároló található, melyek a lakáshoz tartoznak.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kikerült Mészáros Lőrinc családjából, tönkre is ment a fociklubja

Kikerült Mészáros Lőrinc családjából, tönkre is ment a fociklubja

A Szombathelyi Haladás nem kapta meg NB II-es licencét, hiába volt sokáig a NER közelében.

Tudja ki Magyarország tíz legnagyobb adózója? Varga Mihály elárulta

Tudja ki Magyarország tíz legnagyobb adózója? Varga Mihály elárulta

Eláruljuk, közülük öt egy-egy bank.

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

A tulajdonosváltással át fog alakulni a finanszírozási szerkezet is a Megyeri úton.

© 2024 (v2.202102)