Ezért érdemes Vácra költözni!

A Dunakanyar központjaként híressé vált Vác Pest megye ötödik legnagyobb városa. Igen kedvelt település, hiszen minden megvan itt, amire egy családnak szüksége lehet, nem beszélve arról, hogy történelmi és kulturális élete miatt turisztikai szempontból is igen vonzó. Lássuk, miért érdemes ide költözni!

Szuper közlekedés

A fővárossal a 2-es út köti össze Vácot, a forgalom azonban nagyon sűrű errefelé, így akár 1,5-2 óra is lehet csúcsidőben a menetidő. Jobban jár az, aki a vonatot vagy a buszt választja, előbbi például mindössze 30 perc alatt a Nyugati pályaudvarra repíti az utasokat.

Vácon a Zab utcában, a Csendesréti lakókertben várja új lakóját ez a 3 szobás sorházi lakás, melyhez saját kert is tartozik. A hirdetés szövege szerint az ingatlan 25 percre található Budapesttől vonattal és autóval egyaránt.

 

Alap: ovi, suli

Habár Budapest is gyorsan és könnyen megközelíthető, azoknak sem kell lemondaniuk a város adta előnyökről, akik nem az ingázást választják. Az “iskolavárosként” is emlegetett településen több óvoda, általános iskola, középiskola, főiskola és zeneiskola is várja a gyermekes családokat.

Két generáció is kényelmesen elfér például ebben a 323 négyzetméteres, fullextrás otthonban!

 

Különleges hangulat

A városnak vannak közel 1000 éves szegletei is, melyek remek alaphangot adnak a sajátos atmoszférának. Ehhez társul a belvároshoz tartozó sétány, mely a Duna mentén vezeti végig az andalgó párokat, családokat. A központi rész különlegessége, hogy több kisboltot is találni errefelé, amik sajnos a legtöbb városból már eltűntek.

Ezt a hangulatot idézi például ez a gyönyörűen felújított polgári villaépület, mely kényelmes lakhelyül szolgálhat egy családnak. A Dunától mindössze 200 méterre elterülő ház kívülről tökéletesen illeszkedik a környező épületek közé.

Több érdekes program is szórakoztatja a lakókat, így például a Váci Tavaszi Fesztivál, a Szüreti Felvonulás és a Váci világi vigalom, illetve olyan látványosságok öregbítik a város hírnevét, mint a Duna-korzó, a Kőkapu vagy éppen a Március 15. tér és a Konstantin tér épületegyüttesei.

Igazi ritkaság például ez az 1900-es évek elején épült villa, mely eklektikus stílusával és az emeleten lévő nyitott teraszával bűvöli el az embereket.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)