Az elegáns „budai” községek

A XII. kerület a három legelegánsabb budai kerületek egyike, az innen kiköltözők már évtizedek óta meghatározzák a közeli kis települések képét és persze ingatlanpiacát is. Tehát ennek megfelelően Budakeszin, Pátyon vagy Telkiben sem fogunk diszkont áron otthonokat találni.

Itt a beépíthető telkek is 20-30 millió forint körül kezdődnek, leszámítva a külterületi házhelyeket. Ha olyan otthont keresünk, amelyre nem kell sokat költenünk, akkor jó lesz, ha legalább 40-50 millió forinttal a zsebünkben kezdünk keresgélni.

Pátyon, amely nagyon jó infrastruktúrával rendelkező település, találtunk egy hat szobás, 198 nm-es 2001-ben épült családi házat. A telek 720 nm-es és található rajta egy kis faház, valamint garázs is. Az ár elég magasnak tűnik, 59,9 millió forint.

A városhatárhoz közelebb eső, Budakeszin már kis híján budai árakkal találkozunk. Az Arany János utcában egy új építésű ikerfél, 129 nm-nyi lakóterülettel csaknem 85 millió forint. A telek mérete 500 nm, közel van az óvoda, az iskola, a játszótér és a boltok is. Sőt 20 perc alatt elérhető busszal a Széll Kálmán tér is. Geotermikus hűtés-fűtés és napelem csökkenti minimálisra a rezsit. Bár aki 85 milliót kifizet, azoknak nem ezen fog múlni a boldogsága.

A környék legelegánsabb községe, Telki, ahol nem csak az ismert lakóparkban, de a község más területein is megkérik az árát a házaknak. Jó kompromisszum lehet a 100 milliós ajánlatok helyett ez az 59 millió forintba kerülő Orgona utcai takaros családi otthon, amely stílusos díszkerttel, öntöző rendszerrel, nyári medencével és igényes külső és belső kialakítással várja új tulajdonosát.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hunbrakadavarbramagyarka

Hunbrakadavarbramagyarka

A modern demokrácia és a fejlett társadalom erejét mutatja, ha minél szélesebb körben érvényesül a vélemény- és szólásszabadság.

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Magyar Péter hajlandó leülni vitázni Dobrev Klárával és Deutsch Tamással a köztévé élő műsorában.

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Donyeck megyét egész nap támadták az oroszok.

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

A tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai lakáspiac - közölte a Duna House szombaton.

© 2024 (v2.202102)