Az elegáns „budai” községek

A XII. kerület a három legelegánsabb budai kerületek egyike, az innen kiköltözők már évtizedek óta meghatározzák a közeli kis települések képét és persze ingatlanpiacát is. Tehát ennek megfelelően Budakeszin, Pátyon vagy Telkiben sem fogunk diszkont áron otthonokat találni.

Itt a beépíthető telkek is 20-30 millió forint körül kezdődnek, leszámítva a külterületi házhelyeket. Ha olyan otthont keresünk, amelyre nem kell sokat költenünk, akkor jó lesz, ha legalább 40-50 millió forinttal a zsebünkben kezdünk keresgélni.

Pátyon, amely nagyon jó infrastruktúrával rendelkező település, találtunk egy hat szobás, 198 nm-es 2001-ben épült családi házat. A telek 720 nm-es és található rajta egy kis faház, valamint garázs is. Az ár elég magasnak tűnik, 59,9 millió forint.

A városhatárhoz közelebb eső, Budakeszin már kis híján budai árakkal találkozunk. Az Arany János utcában egy új építésű ikerfél, 129 nm-nyi lakóterülettel csaknem 85 millió forint. A telek mérete 500 nm, közel van az óvoda, az iskola, a játszótér és a boltok is. Sőt 20 perc alatt elérhető busszal a Széll Kálmán tér is. Geotermikus hűtés-fűtés és napelem csökkenti minimálisra a rezsit. Bár aki 85 milliót kifizet, azoknak nem ezen fog múlni a boldogsága.

A környék legelegánsabb községe, Telki, ahol nem csak az ismert lakóparkban, de a község más területein is megkérik az árát a házaknak. Jó kompromisszum lehet a 100 milliós ajánlatok helyett ez az 59 millió forintba kerülő Orgona utcai takaros családi otthon, amely stílusos díszkerttel, öntöző rendszerrel, nyári medencével és igényes külső és belső kialakítással várja új tulajdonosát.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)