Megtaláljuk-e álmaink házát a Balatonon?

Végre valahára elolvadt a jég a Balatonon. Itt az idő, hogy szétnézzünk és megkeressünk álmaink házát a tó körül. Ha valaki nem szeretne egy kisebb vagyont házra költeni, akkor bizony Siófoktól, Balatonfüredtől és persze Tihanytól távolabb kell nézelődnie. Az előbb felsoroltaknál ugyanis budapesti árakkal kell szembenéznünk. Azaz mondjuk egy luxus ház nagyon könnyen a 100 milliós árat is meghaladhatja az említett három helyen.

Ha azonban hajlandóak vagyunk 10-15 perccel tovább nyomni a gázt az M7-esen, akkor már potom 59 millióért is találunk rettentően színvonalas családi házat Fonyódon, még a tóhoz közel is. Ráadásul a következő példa egy új építésű, 200 nm-es, medencés ház hat különálló szoba saját WC és fürdőszobával. Így tehát „szobáztatásra” is alkalmas, nívós nagy telken található házhoz juthatunk. Ezek tükrében nem is elrugaszkodott az 59 millió forintos irányár.

 

Ezek a kiadásra épült házak meglehetősen jó áron vannak, hiszen az előbbi példánál jóval nagyobb, mégis felújított házat kaphatunk Balatonkeresztúron 48 millió forintért. Ez esetben egy saroktelken található, két bejáratos, két épületből álló, kilenc szobás, azaz öt apartmanos ingatlant kapunk. Nagy teraszok és garázs, autóbeálló is található a telken. Mindez igényes kivitelben.

Aki nem ragaszkodik ahhoz, hogy a Balatontól sétatávolságra lakjon, igen jó árakat talál a tótól 10-15 percnyi autóútra. A Siófokhoz közeli, Marcaliban ugyanis olyan házat találtunk 25,9 milliós irányáron, mint amilyet a tóparttól 1-2 kilométerre dupla ennyiért vehetnénk csak meg.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)