Romantikus balatoni nyaralók 25 millió alatt

A belföldi turizmus legkedveltebb célpontja a Balaton és környéke. Éppen ezért, akik ingatlanba szeretnék fektetni pénzüket, azoknak érdemes körbenézniük ezen a vidéken, és persze azoknak is, akik csak szimplán nyaralóra vágynak.

Rengeteg helyen lehet olvasni arról, hogy igazán, télen éri meg nyaralót venni a Balatonon, ugyanis ekkor a legkedvezőbbek az árak. De nem kell megijednie annak sem, aki csak most ocsúdott fel téli álmából és határozta el, hogy megtakarított pénzén nyaralót szeretne venni, ugyanis bár már kicsit elkezdtek emelkedni az árak, azért még találni egy-két igazán jó vételnek ígérkező nyaralót. Annál is inkább, hogy egy nyaralónál nem is olyan nagy baj az, ha nem egyből álmaink kis házát választjuk ki: érdemes olyan ingatlanban is gondolkozni, amit szépen lassan, kényelmesen akár hosszabb idő alatt, saját magunk újítunk fel, csinosítunk ki.

Most összegyűjtöttünk 10 olyan Balaton környéki kis nyaralót, melyekben van potenciál és még az áruk is kedvezőnek mondható! (Ha még több infóra vagy kíváncsi, kattints a képekre, és egyből az adott nyaraló hirdetésénél találod magad!)

1. Alsóörsi faházikó

Kétszintes, 60 négyzetméteres faház eladó Alsóörsön. A kertben gyümölcsfák és szőlőtőkék is vannak! A nyaraló előnyei közé tartozik, hogy belül szépen felújított, illetve Alsóörs a fővároshoz is viszonylag közel van, ára is igen baráti, egészen pontosan 18,9 millió forintba kerül az ingalan.

alsoorsi nyaralo

2. Zöld spalettás nyaraló a déli partról

A déli parton is találtunk egy igazán hangulatos, 105 négyzetméteres faházat. A balatonmáriafürdői nyaraló belső terei is nagyon jó állapotban vannak, cserébe Alsóörshöz képest többet kell utaznia annak, aki ezen a településen szeretne nyaralót (és a balatoni dugókkal számolva ez akár több óra is lehet), de talán ez is közrejátszik abban, hogy ezt a házat “csak” 16,9 millió forintért árulják jelenlegi tulajdonosai.

balatonmariafurdo nyaralo

3. Kedves kis présház Balatonfüredről

Válogatásunk talán egyik legkülönlegesebb eleme az alábbi aprócska 20 négyzetméteres présház. A balatonfüredi nyaralóhoz szőlőtőkék is tartoznak, ára pedig 15 millió forint.

balatonfured nyaralo

4. Panorámás nyaraló a Balaton-felvidéken

Dörgicsén hangulatos, búbos kemencés nyaralót találtunk 20,9 millió forintért. A Balaton-felvidéki házból lélegzetelállító kilátás nyílik a Balatonra!

dorgicse nyaralo

5. Partközeli nyaraló Siófokon

A fiatalok egyik kedvelt célpontja Siófok, köszönhetően a településen található szórakozóhelyeknek, nyári programoknak. Éppen ezért, akik főleg befektetés céljából vennének ingatlant érdemes itt nézelődniük. Az árak sem olyan vészesek, példának okáért itt egy partközeli másfél szobás, takaros kis faház, melynek ára 16,9 millió forint.

siofoki nyaralo

Ráadásként mutatunk még egy siófoki nyaralót, egy 1+3 szobás ikerház felet, ennek ára 15,9 millió forint!

siofok nyaralo

6. Rusztikus nyaraló Balatonszőlősön

Balatonszőlősön is szép számmal akadnak eladó nyaralók. Akik szeretik a Balaton-felvidéki borokat, azoknak ideális választás lehet Balatonszőlős, ugyanis nagyon jó kis pincészetek vannak a településen. Ugyan nem a Balaton parton fekszik, de kocsival és biciklivel is rövid időn belül a parton találhatjuk magunkat! Például ezt a 2005-ben épült, 68 négyzetméteres ingatlant 16,9 millió forintért árulnak jelenlegi tulajdonosai.

balatonszolos nyaralo

7. Balatonszőlősi présház

Szintén Balatonszőlősön árulják a következő igényesen felújított présházat. A nyaraló vendéglátásra is alkalmas, ára kereken 25 millió forint.

balatonszolos preshaz

8. Panorámás pécselyi nyaraló

Pécselyen egy igazán különleges nyaralóra bukkantunk. A nyaralót 2003-ban stílusosan felújították, a hangulatos belsőhöz pedig mesés panorámás kilátás is tartozik. De az ingatlan igazi érdekessége a házhoz tartozó 1800-as években épült borospince. Mindennek ára 19,8 millió forint.

pecsely nyaralo

9. Pécselyi nyaraló zöld környezetben

A következő nyaralót, szintén a Balaton-felvidéki Pécselyen találtuk és a vállalkozószellemű, borkedvelőknek ajánljuk, ugyanis a 60 négyzetméteres házhoz borospince és szőlő is tartozik, így akár saját bort is készíthet magának az új tulaj. Nyaraló ára 14,9 millió forint.

pecsely nyaralo

10. Nádtetős ház Felsőörsön

A sort egy felsőörsi, nádtetős nyaralóval zárjuk. Az ingatlan korábban présház volt, 2005-ben alakították át lakható nyaralóvá. A panorámás házat jelenlegi tulajdonosai 25 millióért árulják.

felsoors nyaralo

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bajban a hazai gazdaság tavalyi sikerágazata?

Bajban a hazai gazdaság tavalyi sikerágazata?

Reálértéken 150-200 milliárd forinttal csökkent az agrárhitelek állománya a bankszektorban a szántóföldi növénytermesztés, főleg az egyéni gazdaságok nehézségei miatt.

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Mutatjuk a főbb hétfői történéseket.

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Világszerte egyre több vállalalat vezeti be kísérleti jelleggel a négynapos munkahetet. A tapasztalatok egyelőre igen vegyesek.

© 2024 (v2.202102)