Miért éri meg a gyönyörű panel a legnagyobb alföldi városunkban?

Van miből válogatnia annak, aki Debrecenben szeretne szépen felújított panelt venni. Az árak 300 ezer forint körül alakulnak négyzetméterenként. Üvegtéglás dizájnal turbózott fürdőszobájú, gardróbos és szuper egyedi kialakítású konyhával bíró lakást is találtunk. 

Bár 2016-ban még 287 ezer forintért kínálták átlagosan és négyzetméterenként a panellakásokat a második legnagyobb magyar városban, Debrecenben az Otthontérkép statisztikái szerint, ma már alig találni 300 ezer forintnál olcsóbb ingatlanokat ebben a kategóriában.

Jó hír viszont, hogy egyre több a rendkívül igényesen rendbe hozott, számos extrával rendelkező panel. Ezek közül válogattunk néhányat az alábbiakban. A keresési szempontok között nem csak a felújítás, hanem az erkély és a lift is szerepelt, mint alapkövetelmény.

A Belvárosban, a Csapó utcában 18,9 millió forintért kínálják ezt az 1 + 3 félszobás 68 négyzetméter alapterületű ingatlant.

Kattints a képre még több fotóért!

A lakásban van gardrób, a távfűtés egyedi mérős, a felújítás során pedig kicserélték a nyílászárókat.

Kattints a képre még több fotóért!

Az ingatlan tehermentes és saját pincerész is tartozik hozzá.

Aki befektetésben gondolkodik, tehát például szeretné bérbeadni a megvásárolt lakást, azzal tud számolni, hogy a 2016-os adatok szerint négyzetméterenként 1800 forintért lehetett kiadni a lakóingatlanokat Debrecenben.

Ez az összeg az elmúlt évekhez képest igen magas fordulatszámon pörgő piacnak köszönhetően biztosan növekedett. Ráadásul Debrecen egyetemváros, így mindenképpen érdemes számolni a diákok keltette kereslettel is az albérleti piacon. 

Ezt az 1 + 1 szobás 44 négyzetméteres panelt 15,9 millió forintért árulják a Tócóskertben.

Kattints a képre még több fotóért!

A házban befejeződött a panelprogram. A lakás keleti fekvésű, a műanyag nyílászárók redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek, az ajtó biztonsági, a szobákban laminált padlót fektettek le, a közlekedőkben és a konyhában pedig járólapot. A fürdőszoba dizájnját üvegtégla dobja fel.

Kattints a képre még több fotóért!

1 + 2 félszoba (összesen 54 négyzetméter) a Vénkertben 16,8 millióért a következő impozáns ajánlat.

Kattints a képre még több fotóért!

Teljes körűen felújított lakás inverteres klímával, a szobákban magas kopásállóságú laminált parkettával. Cserélték az elektromos és a vízvezetékeket is, és háromrétegű nyílászárókat építettek be. A konyhában egyedi bútor található jó minőségű gépekkel.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Baleset miatt a szlovák vasút leállította a közlekedést Strekov és Párkány között.

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

A DK azonnali költségvetési átcsoportosítást követel, hogy a kórházak biztosítani tudják a legalapvetőbb feltételeket a betegek gyógyításához.

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu.

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Alcsútdobozon ezúttal az arborétum és a golfpálya szomszédságában vett 8,6 hektár (86 ezer négyzetméter) földet id. Orbán Győző.

© 2024 (v2.202102)