Nem csak aranyárban mérik a panorámás telkeket Gödöllőn 

A máriabesnyői Antalhegy környékén, de a Gödöllő Rózsadombjának tartott blahai hegyen is találtunk eladó panorámás telket, nem is feltétlenül aranyárban. Akad téliesített faházzal, de szerkezetkész, befejezésre váró építménnyel extrázott ingatlan is ebben a kategóriában.

Sokszor írtunk már a budapesti agglomeráció egyik legnépszerűbb városkájáról, Gödöllőről. Bőven akad itt luxus ingatlan, de a Szent István Egyetem miatt befektetési céllal is érdemes nézelődni például a panellakások között, amelyek igencsak népszerűek az itt tanuló diákok körében. Most az építési telkek között néztünk szét, mégpedig kifejezetten a panorámás fekvésre koncentrálva.

Ebből a szempontból két kiemelkedően jó része van Gödöllőnek:

  1. a Máriabesnyőn található Antalhegy és környéke,
  2. illetve a város Rózsadombjának tartott blahai hegy (különös tekintettel a tévétorony alatti utcákra).

A külterületi részeken már 3-4 millióért is vásárolhatunk telket, ezzel persze nem sokra megyünk, ha építkezni szeretnénk. Lássuk, mekkora kiadással kell számolnia annak, aki családi házat álmodna valahová, és ehhez keresi az ideális helyszínt!

A Panoráma, a Hóvirág és a Damjanich utcától egy kőhajításnyira található a Lomb utca. Ez a rész különösen azok számára ideális, akik szeretnek sétálni, túrázni, kutyát sétáltatni, és természetközeli helyen közel szeretnének élni.

Kattints a képre még több fotóért!

Ezt a 600 négyzetméteres telket kereken 10 millió forintért árulják. A panoráma mellett adott a gáz, a csatorna és a víz, a villanyvezeték pedig a telek előtt fut el. A Lomb utca mögött lényegében már csak egyetlen utca fekszik az Antalhegyen, mégpedig az Erdőszél utca.

Ezen a 713 négyzetméteres építési telken, ami egy szintén szuper panorámájú utcában fekszik, egy kis, téliesített faház is található. Irányára ezzel együtt 12,5 millió forint.

Kattints a képre még több fotóért!

A ház 44 négyzetméteres, jó állapotú, konvektorral felszerelt. A telek fűtés beépíthetősége 15 %, és az eladó egyedi fűtésű lakást is beszámítana, természetesen értékegyeztetéssel.

Borsosabb az ára – igaz, 1524 négyzetméteres! – ennek az egész városra örökpanorámás teleknek. Csakhogy a 32 milliós irányárban benne foglaltatik egy 60 négyzetméter alapterületű, befejezetlen, de szerkezetkész épület is.

Kattints a képre még több fotóért!

A telken víz és egy 30 köbméteres emésztő is van. Ami a villanyt illeti, a földkábel helye megvan, a gáz pedig 3 házzal arrébb. Az épületbe a vizet már bevezették, és hőszigetelték is, a tetején vízzáró beton található. A belső munkák elvégzése után költözhető az ingatlan.

Kattints a képre még több fotóért!

Ráadásul egy úszómedence helyét is kialakították már.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)