Kapaszkodjatok, ez durva lesz! Ezek az ország legdrágább lakásai!

Csillogóak, fényűzőek, szuper trendik – ilyenek az ország legdrágább luxuslakásai! Nem meglepő módon az ilyen otthonok a pesti belvárosban, illetve a II., XII. kerületben, esetleg a Gellérthegyen fordulnak elő, négyzetméteráruk pedig meghaladja a 1,5 millió forintot. Tessék leülni, mutatjuk, milyen az élet 160 millió fölött!

V. kerületi drágaság

137 négyzetméter, 3 szoba, fullos konyha, nagy belmagasság és gardróbszoba – ezt tudja ez a Balassi Bálint utcában található ingatlan, melynek erkélyéről rálátni a Várra, a Dunára és a Mátyás templomra is.

Négyzetméterár: 1,5 MFt

Ár: 199 MFt

 

Luxus és körpanoráma

Egy 4 lakásos társasházban található ez a 140 négyzetméteres 4 szobás otthon, ami teljesen gépesített, kitűnő állapotú, az előkelő hangulatról pedig egy csodaszép márványkandalló gondoskodik, mely egyben a nappali éke is. A lakáshoz egy 30 négyzetméteres körpanorámás terasz is tartozik!

Négyzetméterár: 1,5 MFt

Ár: 210 MFt

 

A Parlamenttel szemben…

A Parlamenttel átellenben, a Duna másik partján várja új tulajdonosát egy luxuslakás, amit nemrégiben teljes körűen felújítottak és klímával szereltek fel. A szobákban mahagóni parkettán lépkedhetünk, a gazdaságos fenntartásról pedig energiatakarékos fűtésrendszer gondoskodik.

Négyzetméterár: 1,7 MFt

Ár: 161 MFt

 

Tetőteraszos kecó a belvárosban

A Vörösmarty tér közelében kínálják ezt az igazán hangulatos, fiatalos lakást, mely 163 négyzetméteres lakóterületével kifejezetten nagynak számít, pláne, hogy ez a sok négyzetméter csupán 3 szobát takar. Az ingatlan minden jóval felszerelték, amire egy luxuslakónak szüksége lehet. A mi kedvencünk a tetőterasz és természetesen az “okosrendszer”, ami az egész lakást behálózza.

Négyzetméterár: 1,8 MFt

Ár: 293 MFt

 

Patinás épület, csodás kilátás

Gyönyörűen felújított és karbantartott épületben eladó a magasföldszinten ez a 85 négyzetmétere luxuslakás. Az ízlésesen berendezett ingatlanhoz terasz is tartozik, a biztonságról pedig riasztórendszer gondoskodik.

Négyzetméterár: 2,3 MFt

Ár: 198 MFt

 

Egy lakás a luxuspalotában

A Váci utcában egy 100 lakásos luxuspalotában több nem mindennapi lakás is tulajdonosra vár. Így például ez a 157 négyzetméteres is, ami loft hangulatával nyűgözi le az embert. Az épületben fitneszterem, portaszolgálat és mélygarázs is helyet kapott.

Négyzetméterár: 2,1 MFt

Ár: 335 MFt

 

Kuriózum a Gellérthegyen

Úgy tűnik a luxuslakások csaknem mindegyikében a Parlament kulcsszerephez jut! Az előzőekhez hasonlóan ennél a prémium ingatlannál is a panoráma az első, amin megakad a szemünk: a hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően a nappaliban ülve gyönyörködhetünk a Vár, a Parlament és a Duna szépségében. Ha mindez nem lenne elég, akkor ott a tetőterasz is, ahol mesés partikat lehet adni.

Négyzetméterár: 2,5 MFt

Ár: 250 MFt

 

A legdrágább

Elképesztő magasságok vannak, ha az ember a luxuskategóriában keresgél. Földi halandónak nehéz belátni, hogy mi kerület egy 3 szobás lakáson 200 millióba, aztán ahogy az ember elkezd számolgatni, valahogy összeáll a kép. Az elhelyezkedés, a panoráma és a nagy terasz, amik a leginkább megdobják az árat, aztán persze még lehet fokozni a belső kialakítással. Itt van például ez a családi ház méretű (280 négyzetméter) luxuslakás, ami adatbázisunk talán legdrágább lakása.

Négyzetméterár: 2,5 MFt

Ár: 695 MFt

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Sulyok Tamás megüzente, elkerülné a következő kegyelmi botrányt

Sulyok Tamás megüzente, elkerülné a következő kegyelmi botrányt

Letette az esküt Magyarország 7. köztársasági elnöke, ezután mondott „székfoglaló” beszédet.

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Vegyesen alakult hétfőn a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.

Megszavazták: új köztársasági elnöke van Magyarországnak!

Megszavazták: új köztársasági elnöke van Magyarországnak!

Az ellenzék kivonult, de így is megválasztották az új köztársasági elnököt.

A svédek készen állnak - már ünneplik a magyar döntést

A svédek készen állnak - már ünneplik a magyar döntést

A nemzetközi szemlélők is reagáltak a svéd NATO-belépés ratifikációjára.

© 2024 (v2.202102)