Van még új építésű, kertvárosi “zöld ház” egymilliós négyzetméterár körül

Rákoscsaba kertvárosi utcái igazi menedéket kínálnak a belváros zaja és nyüzsgése elől menekülőknek. Nem véletlenül esik egyre több fiatal pár és család választása a hangulatos környékre. Itt nyugodt, szmogmentes környezetben, de a centrumtól könnyen elérhető távolságban találják meg számításaikat.

Mai cikkünkben is egy ilyen “zöldben a városban” ingatlant mutatunk be. A hangulatos Anna utcában épülő háztól néhány perc sétatávolságra szinte minden elérhető: óvoda és általános iskola, pékség, élelmiszerbolt és zöldséges, pizzéria és étterem, szépségszalon, hogy csak néhányat említsünk. 

Filadelfia Rákoscsaba Anna utca

A sportos életet kedvelők, vagy egyszerűen csak sétálni szeretők számára pedig remek hír, hogy pár percnyire ott a futók örök kedvence: a gyönyörű Rákos-patak, amelynek partján rövidebb és hosszabb távok is csodás, autómentes környezetben teljesíthetők. 

A Virágtelep szomszédságában, összközműves, aszfaltozott utcában épülő, kétszer három lakásos épület visszafogottan elegáns külseje 21. századi műszaki megoldásokkal csábít: a kőzetgyapot hőszigetelés és a fűtést/melegvizet szolgáltató hőszivattyú mellett az energiahasználat és a rezsi télen-nyáron a hasonló méretű lakásokban megszokott töredéke lesz, és a tulajdonosnak nem kell kompromisszumot kötnie sem a fűtés, sem a hűtés terén. 

A házban még öt darab, belső kétszintes lakás elérhető: egy 75,78 nm-es, két 93,67 nm-es, és 2 “nagycsaládos” méretű: 112,88 nm-es. A 2023 májusi átadás előtt a leendő lakók a műszaki tartalomban és a belső kialakításban is szabad kezet kapnak.  

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Este 21 órakor a futball Európa Bajnokság döntőjén drukkolhatnak Spanyolországért, illetve Angliáért a sportrajongók. Vajon ki nyer ma este? 

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

A nyári diákmunka-vállalás egyik fő motivációi közé tartozik a fesztiválozásra gyűjtés, ugyanakkor a diákok zöme még mindig részben a szüleikre támaszkodik. 

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

© 2024 (v2.202102)