Duna-parti duma parti – milliókért

Nyakunkon a nyár, lassan hőség van, de persze még tavasz sem volt igazán. Akinek régóta dédelgetett álma egy vízközeli nyaraló, és vaskos megtakarítása is van hozzá, annak irány a fővárostól északra fekvő dunai régió: Leányfalu és Dunabogdány.

Aki régóta tervezgeti, hogy nyaralót vásároljon vízparton, de a fővároshoz mégis közel, azoknak érdemes az ingatlanpiacon most szétnézni. Igaz, tavasszal épp felfelé megy ezen ingatlanok ára, de a választék biztosan nagyobb, mint a szürke téli hónapokban. Ezúttal azonban nem a Balaton parton vagy a Velencei tó partján nézünk körül, hanem a Szentendrét elhagyva, az attól északra fekvő Duna-menti nyaraló lehetőségek között válogatunk.

A Duna-parti Leányfalu nagyon szép, régi hagyományú nyaralóközség, szuper stranddal. Ám sokan nem csak nyaralóhelyül választották, hanem Budapestről ki is költöztek ide, hiszen innen – no nem a reggeli vagy a délután csúcsban – autóval 20-25 perc alatt a főváros északi részeire érünk; de Szentendrén vagy Pomázon letéve az autót vagy a robogót be is HÉV-ezhetünk a belvárosba.

Leányfalun, a hegyoldalban található ez a 70 nm-es 2004-ben épült ház. 2016-ban több felújításon is átesett, a tetőt is lecserélték.

Dömösön két szintes, 130 nm-es, 3+3 fél szobás családi házat hirdetnek 23 millióért. A háznak örök panorámája van a Dunakanyarra, illetve a visegrádi hegyekre és a kertje is szépen gondozott. Ugyanakkor a családi ház belül is szép állapotú, egy festés után azonnal költözhető.

A több, mint 3000 fős Dunabogdány is nagyon népszerű település a Duna-partot kedvelők körében. Itt találtunk egy szép kis házat, amelynek teraszáról a dunai panorámában is gyönyörködhetünk. A 80 nm-es, 1 és négy fél szobás családi ház ára 23,5 millió forint. A kert a hegyoldal miatt lejtős, de nagyon szépen gondozott.


© 2021 (v150.202005)