Panorámás ház óriási lehetőségekkel Csobánkán

A budapesti lakásárak emelkedésének köszönhetően egyre többen költöznek az agglomerációba, ami magával vonja azt, hogy érdemes a felkapottabb településeken vállalkozást indítani, vagy befektetési céllal ingatlant vásárolni.

Vállalkozásra alkalmas ingatlant azonban nem könnyű találni. Még nehezebb, ha valaki befektetésben gondolkozik, és olyan épületet keres, mely többféle vállalkozásra is alkalmas, így könnyen kiadható. Szerencsére azért akadnak remek lehetőségek.

Ilyen ez a kúria jellegű épület is Csobánkán, melyben összesen 4 lakás, két üzlethelyiség, borospince, fűthető medence, konditerem és szauna is helyet kapott.

Mondanunk sem kell, hogy ezekkel az adottságokkal az ingatlan kiváló turisztikai célra, különösen, hogy a környékben a Pilis-hegység nyújt túrázási, kerékpározási, lovaglási lehetőséget, de golfpálya is akad a közelben. Az ingatlan pedig számos tágas terasszal rendelkezik, melyekről csodás panoráma nyílik a Pilisre.

Az ingatlan üzlethelyiségei és lakásai akár külön-külön is kiadhatóak, ugyanis mind önálló mérőórákkal rendelkeznek.  Ebben a formában pedig akár azonnal hasznosíthatóak, hiszen az egész épület 2000-ben esett át komplett felújításon, és a mai napig kiváló állapotban van.

A földszinten található két üzlethelyiség praktikusan az utcára nyílik, rajtuk kívül egy egyállásos garázs és egy egyszobás lakrész kapott helyet ezen a szinten. Az emeleten 3 lakás található összesen 12 szobával, közülük az egyik egy egyedi üvegkupolával is rendelkezik, így műteremnek is kiváló, illetve a teljes ingatlan akár művésztelepnek is átalakítható.

És ha már az átalakításnál tartunk, nem sok kell ahhoz, hogy az épület akár cégközpontnak, egészség centrumnak vagy magán klinikának is ideális legyen.

Bármilyen céllal is vásárolja meg valaki ezt az ingatlant, a parkolás sem jelenthet gondot, hiszen az egyállásos garázson kívül 6 autó számára van parkolási lehetőség az udvarban. Azt hogy szinte bármilyen vállalkozás folytatható az ingatlanon pedig segíti az is, hogy az épületbe az ipari áram is bevezetésre került, ahogyan az éjszakai áram is, mely az épület gazdaságos fenntartásához járul hozzá.

Az ingatlan fűtését 5 kazán biztosítja részben padlófűtésen, részben radiátorokon keresztül. A 900 nm alapterületű épület egy 3700 nm-es gondozott telken helyezkedik el, melynek gondozása sem lehet probléma, hiszen egy 20 nm-es kerti szerszámtároló is helyet kapott rajta, öntözését pedig ásott kút biztosítja.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy Márton elsápadhat ezektől a számoktól

Nagy Márton elsápadhat ezektől a számoktól

Padlót fogtak a beruházások az első negyedévben a KSH legfrissebb adatai szerint.

Megint jókorát nőttek a keresetek, Ön is ezt érzi?

Megint jókorát nőttek a keresetek, Ön is ezt érzi?

Bruttóban és nettóban is több mint 13 százalékos az emelkedés, a reálbérek is szépet nőttek.

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Pont azokon a piacokon nem vásárolnak elektromos autókat, ahova a magyarországi gyárak szállítanának.

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Itt az ideje beváltani a nyaralós pénzt?

© 2024 (v2.202102)